Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?๐Ÿ†

Recommended Posts

Posted

Cela zadnja linija Nikolic,Spajic,Djiga,Nedeljkovic, ni jednu utakmicu nije odigrala zajedno.ย 

ย 

Mijailovic, Hvan , su prvi put igrali u Bernu, ali nije tu bio Kraso, koji je sada tu.

Olajinka, Bukari, Mijatovic, prvi put zajedno ako se ne varam, ali zanimljivo.

Sve u svemu ne ocekujem nista . Muฤenje je zagarantovano.ย 

Doslo je dotle da jedva cekam kraj polusezone,ย  i da se nadam da ce biti bolje u drugom delu, ali se odmah setim da je terzic tu, mrkela, i odmah znam da se necemo ni pedalj pomeriti na bolje.ย 

Posted

Daj boลพe, ali ocekivati da sad proigraju , i da nekom daju 3-4 gola, a to nisu uradili brdo utakmica iza, a pri tom teren je tamo standardno uzasan.ย 

Bio sam tamo protiv Trajala , teren prava oranica.ย 

Krusevac, Niลก,Kragujevac,I Subotica, imaju ubedljivo najlosije terene za igru.

Posted (edited)

Ja se nadam da su naลกi sad glavom u potpunosti usmereni na titulu i da ฤ‡e danas to i pokazati. ๐Ÿ’ช

Edited by ฤŒoฤo
P. S. Spajiฤ‡ kapiten.
Posted

Olajinka je najbolji stranac bio u istoriji Slavije iz Praga koja ima bolje rezultate u Evropi svih ovih godina nego mi. Kod nas je Olajinka skroz neiskoriลกฤ‡en. Mnogo on moลพe. Uz sve to je ispao iz forme izbog toga.ย 

• Like 3
Posted (edited)
2 minutes ago, K.Dot said:

Mogli smo Olajinku da forsiramo umesto ล erifa, verovatno bi se isplatilo.

Onog klinca iz Grafiฤara od 16 godina da smo forsirali umesto ล erifa bi nam se isplatilo. Nadam se da ga od proleฤ‡a neฤ‡emo viลกe gledati.ย 

Edited by ฤŒoฤo
Posted
1 minute ago, ฤŒoฤo said:

Onog klinca iz Grafiฤara od 16 godina da smo forsirali umesto ล erifa bi nam se isplatilo. Nadam se da ga od proleฤ‡a neฤ‡emo viลกe gledati.ย 

Jel, a gde ฤ‡eลก s njim? Na proleฤ‡e otopljava i nikom ne trebaju drva.

Posted
Just now, Mendez said:

A sta se desava? Je l' oni ovo bojkotuju nesto?

Prvo treba zabraniti topovske udare, ali da ih bacaลก pored svog golmana to stvarno moลพe samo genije.

• Like 6
Posted

Koji moron moraลก biti da baciลก ovu potardฤinu pored Glazera?

Sto se terena tiฤe tri stvari su upeฤatljive:

Sebiฤluk ovog Bukarija.Sebiฤluk do bezobrazluka.

I smisao naลกe Oล  kad moze da igra ovaj Nikoliฤ‡ u CZ.Ne moze da se napravi igraฤ "znanja" ovog Nikoliฤ‡a.

Jel u dosadasnjem delu sezone se desilo da je istih 11 pocelo utakmicu?

Posted
2 minutes ago, Markoss said:

Kvalitet utakmice zonska liga Beograd.ย 

Jedan deo svog tinejdzerskog doba sam igrao to takmiฤenje,doduse tad bese 93/94 utakmice su bile i uzbudljivije cak sa vise tempa i inteziteta.Mogu reci da su i tereni bilo bolji od ove livade.

• Like 1
Posted (edited)

Pa ฤekajte sad, ลกta hoฤ‡ete viลกe? Je l ste hteli rezultate? Bahar je shvatio da bataฤ‘orizam donosi rezultate u ligi. Vodimo nismo primili gol, igramo uลพasno ali protivnik sveden na minimum ลกanse za gol. To je to. Zvezdaลกka javnost namirena, puno srce svih navijaฤa. ล ta ฤ‡e nam dobra igra kad primamo po nekoliko komada i gubimo bodove.ย 

Edited by ฤŒoฤo
Posted

0 od igre kao sto se i ocekivalo.

Imamo srecu sto smo postigli gol iz prvog ลกuta ka golu.

Pre toga je Napredak imao ลกansu da povede kada je lopta zviลพdala kroz peterac.

ย