Bad Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 11 minutes ago, MiskoNis said: 18 god, transfermarkt vrednost 150k,nema podataka o trajanju ugovora, treba se raspitati dok ne bude kasno Pretpostavljam da odbrana Partizana vredi 5-6 puta više, a večeras im je pravio potomke 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 23 minutes ago, MiskoNis said: Nadam se da naši gledaju Osmana iz Nordsjellanda Da je kosarkas, pazario bi to Nebojsa makar da bude domar u Stjepana Supanca 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Svakako ako ga kojim slučajem Marin sa svojim timom počne detaljnije pratiti,ništa nas ne košta da pitamo za zdravlje. Jako zanimljiv igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 10 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Svakako ako ga kojim slučajem Marin sa svojim timom počne detaljnije pratiti,ništa nas ne košta da pitamo za zdravlje. Jako zanimljiv igrač. Koja je uopšte pozicija u pitanju? Bilo ga je svugde po terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Koja je uopšte pozicija u pitanju? Bilo ga je svugde po terenu. Levo krilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Koja je uopšte pozicija u pitanju? Bilo ga je svugde po terenu. Levo krilo,ali na malom uzorku,s'obzirom da komšije i nisu nešto napadale,uvek se vraćao da pomogne u defanzivi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Brzo cemo mi od 1. kola kvalifikacija igrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Nordsjeland ima ozbiljan skauting u Africi. Imaju saradnju sa Right to Dream akademijom iz Gane i preko toga su već dovoljno silne bisere. Nuamaha su doveli pre dve godine i sad prodali za 25 miliona, a njegovog naslednika Osmana su doveli prošle godine a i za njega će isto lagano dobiti preko 10 miliona. Skauting je generalno dosta popravljen kod Marina, ali za mladje kategorije moramo da dovedemo mnogo bolje Afrikance od Odade, mustafe itd. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 2 hours ago, Milko Miller said: Može i to mu je i dalje omiljena pozicija. Ali posto je izbor kvalitetnih bekova mnogo manji često će vezni da igra tamo ako to može korektno da odigra kao što su to ranije u Bajernu radili Alaba i Kimih. Pa eto nam onda resenja u veznom redu, a i opcije za levo. Dve muve jednim udarcem. Zapakujes Drkusica, i spica i vozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Kako ide sledece godine, jel bese svakako imamo 2 predstavnika ili ne zbog ovog potopa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 2 minutes ago, Nele said: Kako ide sledece godine, jel bese svakako imamo 2 predstavnika ili ne zbog ovog potopa ? Imamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Da li ce bas biti potop videcemo. Zvezda, TSC i Čuka imaju 18 utakmica u grupama. To je mnogo vise utakmica nego ranije. Bice tu nekih bodova. Valjda ce i Partizan dobiti u revansu. Nece to bas biti katastrofa. A ako Zvezda bude 3. u grupi bice i odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Ima više utakmica, ali će se i za pobedu dobijati manje, jer smo imali 5 timova u Evropi, a ne 4. Tako da će pobeda nositi 0.2, a ne 0.25. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Kome će TSC otkinuti bodove u LE života vam ... 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 19 minutes ago, Pero_Cameron said: Brzo cemo mi od 1. kola kvalifikacija igrati. Zato će biti ključno da imamo odlične rezultate u Evropi ove i sledeće godine. Ako skupljamo masovno bodove za klupski koeficijent, imamo realne sanse da direktno idemo u grupnu fazu LŠ nezavisno od plasmana lige. Za to moramo da imamo najveći koeficijent od svih sampiona koji nemaju direktno mesto u LŠ. Ako se gleda klupski koeficijent za takmičenje u sezoni 25/26 onda tu samo Dinamo i Rendzersi imaju bolji koeficijent. A razlika nije ogromna. Ako igramo odlično ove i sledeće sezone i prestignemo Dinamo i Rendzersu u klupskom koeficijentu mi bi imali direktno mesto u LŠ 25/26. Za sledeću sezonu je nerealno da imamo najbolji klupski koeficijent a i krećemo od plejofa LŠ tako da to nije ni toliko bitno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 hour ago, Polivalentni Stevica said: Svakako ako ga kojim slučajem Marin sa svojim timom počne detaljnije pratiti,ništa nas ne košta da pitamo za zdravlje. Jako zanimljiv igrač. Nece ga prodaju za ispod 10 miliona sada haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 E da, to sam još posle meča sa Bragom hteo da pitam, kako TSC posle ispadanja iz 3. kola kvalifikacija za LŠ ide direktno u LE a ne u plej-of za LE? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 7 minutes ago, Milko Miller said: Zato će biti ključno da imamo odlične rezultate u Evropi ove i sledeće godine. Ako skupljamo masovno bodove za klupski koeficijent, imamo realne sanse da direktno idemo u grupnu fazu LŠ nezavisno od plasmana lige. Za to moramo da imamo najveći koeficijent od svih sampiona koji nemaju direktno mesto u LŠ. Ako se gleda klupski koeficijent za takmičenje u sezoni 25/26 onda tu samo Dinamo i Rendzersi imaju bolji koeficijent. A razlika nije ogromna. Ako igramo odlično ove i sledeće sezone i prestignemo Dinamo i Rendzersu u klupskom koeficijentu mi bi imali direktno mesto u LŠ 25/26. Za sledeću sezonu je nerealno da imamo najbolji klupski koeficijent a i krećemo od plejofa LŠ tako da to nije ni toliko bitno. Znaci sledece sezone imamo zagarantovanu LE ako ne udjemo u LS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 13 minutes ago, mare80 said: Kome će TSC otkinuti bodove u LE života vam ... 😄 Zavisi od zreba. Cuki ce biti lakse. I jedni i drugi mogu bolje od ovoga, pre svega kuci. U sustini mi i nismo za vise od 4 predstavnika, a sem Partizana niko i nije za LE. Idealno bi bilo da imamo 1 CL, 1 LE i 2 LK. Mada je meni zao sto mi ne igramo LK ili LE, vreme je za novi evropski trofej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 (edited) 18 minutes ago, mare80 said: Kome će TSC otkinuti bodove u LE života vam ... 😄 Možda neki tim izmeni šest igrača ili pusti igrača da igra koji ima kartone pa im se upise službena pobeda. 8 minutes ago, Stanko1997 said: E da, to sam još posle meča sa Bragom hteo da pitam, kako TSC posle ispadanja iz 3. kola kvalifikacija za LŠ ide direktno u LE a ne u plej-of za LE? Gleda se da li je league ili champions path. Ako ispadaš u trecem kolu champions patha igraš plejof LE posle. Ko ispada u trecem kolu league patha ide direktno u LE. 5 minutes ago, LeBron said: Znaci sledece sezone imamo zagarantovanu LE ako ne udjemo u LS? Da (naravno preduslov je sampionska titula) Edited August 24, 2023 by Milko Miller 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 6 minutes ago, Profesor said: Zavisi od zreba. Cuki ce biti lakse. I jedni i drugi mogu bolje od ovoga, pre svega kuci. U sustini mi i nismo za vise od 4 predstavnika, a sem Partizana niko i nije za LE. Idealno bi bilo da imamo 1 CL, 1 LE i 2 LK. Mada je meni zao sto mi ne igramo LK ili LE, vreme je za novi evropski trofej. Nema sanse da mi mozemo da igramo Le i da dovedemo igrace kakve sad imamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 9 minutes ago, Redstar0356 said: Nema sanse da mi mozemo da igramo Le i da dovedemo igrace kakve sad imamo. Pa vec smo ih doveli, samo ih treba zadrzati. Sledece sezone igramo plej of, znaci aktivni smo i za LŠ, ali nije smak sveta ni LE igrati sa dobrim timom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 2 hours ago, Polivalentni Stevica said: Svakako ako ga kojim slučajem Marin sa svojim timom počne detaljnije pratiti,ništa nas ne košta da pitamo za zdravlje. Jako zanimljiv igrač. Zdrav je i prav,i 14m kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 SK prenosi da smo zainteresovani za Diomandea iz Nordsjelanda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Menjamo taktiku, ranije sno ganjali one koji nas urnišu, sada smi poceli da gledamo ko komšije razvali. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts