vlaDixXx Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Stefan Lekovic blizu pozajmice u Austriji iz Beca Andrej Djuric bio je jedan od najboljih stopera u njihovoj ligi, nakon ove sezone vrv bi isao u lige petice Nadam se da ce dobiti sansu kod nas,itekako ima kvalitet za prvi tim Sarajevo ga trazi na pozajmicu kod bivseg trenera, to bi bila dobra opcija za njega,nego da sedi ovde na klupi,tribinama Bilo bi lepo jos nekog naseg mladog igraca u Sloveniju,Bosnu(zasto da ne) evo i Motika malo proradio,dao gol proslo kolo, Djuric igrao svaku utakmicu prosle godine, Prucev otisao u Celje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Moze li se znati, na koju foru se bivsi klub odrekao 40 posto od Azarova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 hour ago, mare80 said: Zašto Djurić napušta Domžale? Bio je standardan tamo i prilično je dobro igrao,barem koliko sam ja video ... Trener i sportski direktor Domzala su otisli u Sarajevo. Oni su insistirali na Djurica proslo leto i bili su glavni razlog sto je dobro igrao tamo. Moguce da ce sad na pozajmicu u Sarajevo. Pozajmica Lekovica mi je dobra ideja. Ocigledno nisu stigli dobre ponude, Barak ne racuna na njega, a u Becu ce dobiti minute i igrati prvoligaski fudbal. Posto ima interesovanja iz Nemacke, to je i dobra mogucnost da se bolje nudi klubovima tamo. Za Ada je isto pozajmica logicna stvar, kad nije ni bio na klupi od pocetka sezone. Samo ne znam gde ce na pozajmicu u Italiju, sigurno ne u Serije A. A ne znam koliko je druga italjianska liga dobra za razvoj igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Stefan Leković ako stvarno ode u Austriju bez prava otkupa bi bila odlična stvar za nas ... Ide u tim i ligu gde će moći da dokaže svoje kvalitete protiv RB,LASK itd, daleko bolja opcija od Slovenije ... Samo ne znam koja je računica Austrijanaca da nam razigravaju igrača,ali ako je njima dobro i nama je dobro ... 😄 Ado će vrv u neki Seria B tim ... Koliko sam shvatio Djurić se vraća pa opet na neku pozajmicu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Propade Dortmund pa je dobra i neka "pozajmica" ova teme postaje dve više cirkus kolorado Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 23 minutes ago, Crni said: Moze li se znati, na koju foru se bivsi klub odrekao 40 posto od Azarova? Ja pretpostavljam da sada oni imaju procente od dalje prodaje, a ne Zvezda. Daj odmah milionce, ko ce da ceka jos 2 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 51 minutes ago, Crni said: Moze li se znati, na koju foru se bivsi klub odrekao 40 posto od Azarova? Verovatno i oni imaju nekog Terzu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 51 minutes ago, Perkos2 said: Propade Dortmund pa je dobra i neka "pozajmica" ova teme postaje dve više cirkus kolorado Dortmund se samo raspitao, nikad nije slao zvanicnu ponudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 pa verovatno veruju da mogu vise da dobiju ako uzmz procente od sledece prodaje iz sahtjora, a nasi bi samo da pokazu da su uzeli neke pare pa da im ne dajemo ove sada... pokazace se ko je pogresio kod njegovog sledeceg transfera njegov bivsi klub veruje u njega a nasi izgleda bas i ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 minute ago, Milko Miller said: Dortmund se samo raspitao, nikad nije slao zvanicnu ponudu. Baš me čudi što nije bilo ponude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 58 minutes ago, Perkos2 said: Propade Dortmund pa je dobra i neka "pozajmica" ova teme postaje dve više cirkus kolorado Interesovanje za Lekovića je i sam sportski direktor Dortmunda potvrdio, pa se provlačilo i po našim medijima. Znači, nije niko ovde sa foruma počeo da piše o tome bez ikakve osnove. Toliko o "cirkusu Kolorado". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 51 minutes ago, Stanko1997 said: Interesovanje za Lekovića je i sam sportski direktor Dortmunda potvrdio, pa se provlačilo i po našim medijima. Znači, nije niko ovde sa foruma počeo da piše o tome bez ikakve osnove. Toliko o "cirkusu Kolorado". Ova tema polako postaje menadžerska prćija gde se utrkuju ko će više robe da izloži. Postoji tema o transferima gde bi bilo adekavatno pisati o interesovanjima i ponudama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ovo je samo super da se rastereti prvi tim, da bar ovi sto igraju imaju normalan trening, a ne 50 igraca na svakom treningu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 4 hours ago, Pero_Cameron said: Jesmo li uspeli iskamčiti neke procente od Sahtjora za Azarova, kao Dinamo Batumi od nas? Ne. Menjali smo procente sa njegovim bivšim klubom, da sada uzmemo sve, a oni kada Šahtjor proda Azarova. Ko je bolje prošao, pokazaće vreme, ali mislim da smo pogrešili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Zajebali smo za Azarovaali dobro, mora i levi bek/wingback, ne moze Zule Jr da se gura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Gledam Rakow - Kopenhagen i samo da nas Bog pogleda da ih izvucemo iz 4. sesira trece mesto smo garant. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 hour ago, Nele said: Gledam Rakow - Kopenhagen i samo da nas Bog pogleda da ih izvucemo iz 4. sesira trece mesto smo garant. Mislim da je Kopenhagen u trećem šeširu ako prođe, nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 13 minutes ago, Stanko1997 said: Mislim da je Kopenhagen u trećem šeširu ako prođe, nisam siguran. Da, ušli su tamo kad je Dinamo ispao. Sad je prvi ispod crte Jang Bojs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Terza se hvali milionima, avionima, kamionima, a stalo mu je odmah da uzme pare za Azarova i odrice se procenta od dalje prodaje. Jebe se njemu da li je to greska, daj samo pare odmah. Jos jedan pokazatelj da smo vec duze vreme sibicarski klub. Lopovluk kojem nema kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 5 minutes ago, berti said: Terza se hvali milionima, avionima, kamionima, a stalo mu je odmah da uzme pare za Azarova i odrice se procenta od dalje prodaje. Jebe se njemu da li je to greska, daj samo pare odmah. Jos jedan pokazatelj da smo vec duze vreme sibicarski klub. Lopovluk kojem nema kraja. Hm... pare od lige sampiona ce leci tek valjda na kraju takmicarske sezone. Do tada treba sve isfinansirati, ovo je skup roster za nase uslove. Tako da, iako cemo mi biti dobrostojeci nakon ove sezone, sada mozda jos nismo. Ne znam, nagadjam. Mislim da se Terza na druge nacine ugradjuje u klub, nisu to pare od transfera, mnogo je lakse uzimati nekim igracima od plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 12 minutes ago, John Terry said: Hm... pare od lige sampiona ce leci tek valjda na kraju takmicarske sezone. Do tada treba sve isfinansirati, ovo je skup roster za nase uslove. Tako da, iako cemo mi biti dobrostojeci nakon ove sezone, sada mozda jos nismo. Ne znam, nagadjam. Mislim da se Terza na druge nacine ugradjuje u klub, nisu to pare od transfera, mnogo je lakse uzimati nekim igracima od plate. To je tačno, mada sam ubedjen da bi osto uradio i da su pare legle. Voleo bih da grešim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 1 hour ago, John Terry said: Hm... pare od lige sampiona ce leci tek valjda na kraju takmicarske sezone A i to su pola potrošili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПрекоДрине Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Ако смо већ на тржишту за шпица, има ли Морелос клуб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 45 minutes ago, ПрекоДрине said: Ако смо већ на тржишту за шпица, има ли Морелос клуб? Nema,spominje se nešto Spartak iz Moskve da je zainteresovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Izgleda da Rodzer Smit nema u planovima Ristica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts