Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Na kraju bez vecih iznenadjenja. Znali smo da ce Siti i Lajpcig bez problema da prodju grupu, te da ce medjusobni dueli sa Jang Bojsom da odlucuju o trecem mestu. Tu su nas slaba defanziva i manjak koncentracije u zavrsnici kostali boljeg rezultata. To su problemi koji su nas pratili naravno i tokom ostalih utakmica. 
 

Nije bilo iznenadjenja ni sto se tice individualnih izdanja. Znali smo i pre pocetka LS ko zna i moze, a ko ne. Naravno Serif je najveci zajeb od svih jer je preplacen i zacementiran u 11 na ustrb Olajinke i Mijatovica, a nije nam nista dobro doneo.

 

Meni je utisak vise pozitivan nego negativan, uprkos samo jednom osvojenom bodu, jer cenim pokusaj da se igra fudbal cak i protiv ovakvih rivala. Na svim utakmicama smo bili konkurentni i imali odlicne momente. Plus je i sto smo promovisali mlade igrace i sto konacno imamo nesto da ponudimo na trzistu. Medjutim ono sto je lose je to da nakon ovoga mi i dalje nemamo bazu, kostur tima. Kada se podvuce crta nama verovatno treba jos bar 4-5 igraca za prvu postavu, a s obzirom da je realno da nas neki i napuste taj broj ce verovatno biti i veci. Trener ce tesko ostati do naredne sezone, tako da je realno da cemo u nove evropske izazove na leto krenuti ponovo od nule. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, pentatonika said:

Često se ovde pominje karma, ali da se zahvališ treneru, kakav je - takav je, koji je osvojio duplu krunu i daš drugom da ti vodi obezbeđenu LŠ i taj završi poslednji u grupi - šta je karma ako to nije.
 

Samo je nastavio istim stopama tog istog trenera koji je bio poslednji u daleko slabijoj grupi i takmičenju, a ovaj će takođe uzeti duplu krunu. 

 

Prošle sezone titulu bi osvojio svaki Ling Long trener, jer je takva konkurencija bila. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ja bih Bahara ostavio i sledeće sezone. Imam utisak da mu je potrebno vreme da se prilagodi. I našoj ligi, ligi šampiona sa Zvezdom, upravi, igračima, svemu. Mislim da će biti sve bolji i bolji kako vreme odmiče. Ne treba sve lomiti preko kolena.

  • Like 28
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, SunZero said:

sisoje je prime Mourinho za ovog diletanta, sa Baharom je nesigurna I titula, sa ovako skupim rosterom se bruka po domacim livadama

 

Mislim da je mislio na drugog sisoja

 

6 minutes ago, MishaZvezda1983 said:

7 utakmica 1 nereseno 6 poraza.  Ocajna evropska sezona.

Hvang i Kosta prelazne ocene. Ostali blagi uzas.

4 miliona za Ndajea ? Mrkela out

 

De nadje sedmu

Link to comment
Share on other sites

Odlično smo izgledali u evropskim utakmicama uprkos užasnom prelaznom roku. Prodata su dva igrača koja mogu da igraju evropske mečeve, jedan nije ni registrovan zatoš što se natežemo oko plaćanja sa njegovim klubom i na sve to tri igrača dovedena su u minut do 12h uz obavezu da mora da započnu svaki meč u LŠ. Od te teojice Hvang je pokazao kvalitet ali tek u zadnjim utakmicama, Djiga potencijal ali ne i dovoljan kvalitet da odmah igra u LŠ a Šerif je zalutao na ovaj nivo fudbala. Na sve to Katai je hronično nespreman Ivanić van forme a mladi igrači nedovoljno iskusni. I ono najgore tim je bušen i spolja i iznutra, pisalo se po medijima i diskutovalo na tv kako je Bahar promašaj i kako nema pojma. Kako smo posejali tako smo požnjeli a siguran sam da nikakvu pouku izvukli nismo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Najveca greska u ovom prelaznom roku pored prodaje Erakovica je dovodjenje 3 igraca na istoj poziciji Serif, Olajinka i Kraso, da smo doveli samo jednog od te trojice bilo kog i doveli kvalitetno krilo i levog beka sve bi drugacije bilo. Prvo sto mislim da je i ozbiljno narusena hemija jer nismo mi bas Siti pa da ce stranci da prihvate kako treba konkurenciji i da sede na klupi.

 

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Razjebo je Bahar lepu priliku da se bude bar 3 i uzme koji dinar pride. Setanjem Micka, kasnim uvodjenjem Nedeljkovica, odnosno huranjem beskorisnog Stamenica, te Lucica, Mitrovica...morao je znati te stvari.

Ovo veceras nije njegov poraz, vec individualni Dragovica, Djige, takdodje golmanov je prvi gol itd.

Takdodje Hvang je tek sada usao u formu, jasno je da je bio beskorisan dobar deo sezone u LS.

Nikako ne bi trebalo otkupiti Djigu.

Resiti se igraca koji ne donose kvalitet poput Olajinke.

Sto se tice Mijatovica, ok su godine i sve, ali ako se daje neki dinar, neka se kali negde drugde i promasuje zicere. Nema gen Jovetica, imanjaka mu Mijata...

Nadam se da ce ove vasarske igrace poput Mitrovica i Lucica pokupiti neki Rusi, Belgijanci...bilo ko.

Istina, nismo se obrukali, a moglo je bolje. Dobice Bahar derbi, nema sumnje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dobijemo komšije, psiho pukne na izborima i povuče sa sobom u apsu Terzu i drustvo, Bahar ostane kod novog rukovodstva koje stopira prodaju Koste i Mijatovica...

Naravno, od svega toga ništa.

U obe varijante je samo sigurno da Čovke ostaje. Eto ga vec 18.12. na ovom ili novooslobodjenom RTS-u

  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Премало бодова за број створених шанси у ЛШ. Штета али сви који нешто знају о фудбалу знали су да је и срећа у ранијем периоду потрошена. Дакле имали смо шансе а личили би и на бољи тим да су помпезно најављена појачања баш то. Шериф је дрво а Ђига није балван али није за озбиљан ниво фудбала. Хванг једини топ. Писали смо да је минимум минимума (не ни оптимјм) за ЛШ тандем Драго Ерак, а ми доле још лошији небитно да ли се додатно крпи са Родићем, Спајићем или Мићком. Клинци се форсирали више него икада ранијих година тако да је сада сваком јасно како треба да играмо и шта нам је потребно за напријед. 
Ако не можемо тако нека рспродају одмах све што иоле вриједи, одмах врате неког домаћег балвана на клупу и да се званично одрекнемо да желимо поново постати нормалан клуб…

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jos nije polusezona ali da napisem kako bi voleo da se odigra prelazni rok.

 

Prodati Bukarija, Kraso/Olajinka ili obojica ako je moguce, Ivanica, Kangvu, Lucica i Mitrovica, pustiti Dragovica ako zeli da ide.

 

Dovesti kvalitetno krilo, beka i stopera i maksimalno forsirati Kostu, Mijata i Sljivica uz manje uloge za Knezevica i Maksimovica. I naravno ostaviti Bahara.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Čočo said:

Samo ću dve stvari.

Bahar mora da ostane. 

Sve skaute samo po Južnoj Koreji i Japanu da šaljemo. Hvang je radnik i profesionalac kakav nikad do sada nije igrao kod nas. 

Neka ostane iz razloga sto ne vidim ko bi mogao da ga menja, a i potreban je kontinuitet. 

 

STo se njega tice podbacio je debelo.

Celu polusezonu se ništa ne zna.  Odbrana komicna, startnih 11 nema, rezultati tanki da tanji ne mogu biti.

Menjao je pozicije kako je stigao. Rotirao do besvesti. 

 

Veceras pravi izmenu kad je ekipa zaigrala,  ređale se sanse, vrsila presing. Totalno ubio momentum.

Itekako je odgovoran za lose rezultate.

 

Link to comment
Share on other sites

Sve mogu da razumem, lošu formu, neiskustvo, ali kada vidim da Lučić sa 21. godinom bukvalno trčkara za igračem kod drugog gola bez ikakve namere da ga zaustavi, makar faulom, dakle klasično alibi trčanje po sistemu "valjda će ga neko drugi zaustaviti", ne znam šta da kažem. U njegovim godinama Vidić, Piksi Kovačević i Bošković su 2002. grizli na terenu protiv K. Verone i Lacija. Bukvalno si video tada da ne znaju, ne umeju, ne mogu bolje, ali zato borbenost na maksimumu u odbrani.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, pentatonika said:

Ko bi uopšte kupio Krasoa ili Olajinku?

Pa verujem da bi obestecenje bilo simbolicno i za jednog i za drugog oko milion. Nisu oni uopste losi igraci jednostavno nisu kliknuli. Ja bi cak od sve trojice Krasoa verovatno ostavio ali Serif nema sanse da ode jer je dosao za ogromne pare

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa verujem da bi obestecenje bilo simbolicno i za jednog i za drugog oko milion. Nisu oni uopste losi igraci jednostavno nisu kliknuli. Ja bi cak od sve trojice Krasoa verovatno ostavio ali Serif nema sanse da ode jer je dosao za ogromne pare
Možda Kraso nije kliknuo, s njim nekako nisam načisto. Za Olajinku sam uveren da nema kvalitet.
Link to comment
Share on other sites

Jako lepo veče na Marakanj. Pun stadion, fino vreme za ova doba godine, dosta golova.
 
Jedini negativni utisak mi je Lučić. Njegove lažnjake stvarno ne mogu da gledam. 
Nisam dugo bio na nekoj evropskoj utakmici, odem povremeno na neku domaću. Nevezano za brojnost publike, ove evropske mi deliju bar sa TV da imaju fudbalskiju atmosferu nego domaće. One hiponotičke tugovanke i pesmičuljci sa Severa u prvenstvu koje ne prate dešavanja na terenu su primer antiatosfere na stadiunu.
  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...