Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

4 minutes ago, pantelia said:

Svasta sam mogao da ocekujem, ali da ce na ovom mestu da se brane ovi ljubitelji Draze Mihajlovica, Veljka Raznatovica i kapetana Dragana, to nisam nikako.

 

Dovidjenja i prijatno.

Mani se podmetanja već daj neki konkretan doprinos diskusiji. Zar ti nije barem malo čudno da u zadnja dva dana za loše rezultate KKCZ i FKCZ veštom medijskom hajkom krivci ispadaju navijači Crvene Zvezde a ne čović i terzić. Tamo smenili Ivanovića a ono još gore, tako če biti i na fudbalu kad smene Bahara ali ovde i na određenim medijma pronaći će hiljadu i jednog krivca sem dva prevejana kriminalca koji čerupaju ono što se jop može očerupati

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Čočo said:

Mnogo preterujete sa napadima na Bahara i momke. Jedino koji treba da se napadaju su Terzić i kompanija ( izuzimam Marina jer on jedini ima fudbala u sebi i jedini je stručan u celom upravnom kadru). Ko kaže da su igrači koji su dovedeni škart i za Vojvodinu taj treba da prestane da prati fudbal ili da krene bolje da ga prati. Jedini veliki promašaj ove sezone ujedno i najskuplji je Šerif. Taj Olajinka što može samo u Vojvodinu je bio i ostao najbolji stranac u istoriji Slavije iz Praga koji je po rezultatima svih ovih godina ispred nas. Kraso je bio u dva najbolja igrača francuske druge lige prošle godine. Stamenić je mlad i pred njim je tek budućnost. O Hvangu i Glazeru ne treba trošiti reči, kvalitet se vidi. Nama je i prošle godine i godinama unazad klimava a sada i užasna odbrana. Nije Bahar oterao bekove mi bekove nismo nikad ni imali osim Rodića koji više ne može ( nadam se da fudbalski pismeni ljudi na forumu ne računaju Gobeljića i Srnića kao bekove). Jedina enigma i pogrešan potez je Vigo koji jeste bek, trenutno jedini i najbolji u timu a odstranjen iz svih planova. Razumem da će se raskinuti pozajmica ali nije smeo da se odstrani totalno iz ekipe. Imamo uz kvalitetne strance koje smo doveli i Bukarija. Imamo i kvalitetne mlade igrače ( Lučić i Mitrović nisu još za prvih 11). Bahar ima dobru ideju u igri koja mi se sviđa i što neko reče jedino sa njim možemo ići ka tom evropskom putu. Ono šta ja njemu najviše zameram jeste što je krenuo u sezonu sa lažnom slikom( pripremni turniri i Fiorentina) da je ekipa kompletna. Nama treba kompletna odbrana plus drugi tip igrača koji je kompatibilan sa Hvangom na sredini, jak kao bik i koji skače i kupi sve u vazduhu. Ovo što zahteva Bahar u igri je dobra zamisao ali ne može sa ovim timom i to mu se obilo o glavu. Nedovršena selekcija. 

 

Istina je to sto pises da Marin zna fudbal. Ali,mimo toga,ja smatram da su i ljudski kvaliteti bitni da bi obavljao neki funkciju u klubu. A posto igrom slucaja znam da je 'busio' svlacionicu u vise navrata dok je igrao,oterao bih ga u paketu sa kriminalcem,ciji je na kraju krajeva i poltron.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Kiflice said:

Istina je to sto pises da Marin zna fudbal. Ali,mimo toga,ja smatram da su i ljudski kvaliteti bitni da bi obavljao neki funkciju u klubu. A posto igrom slucaja znam da je 'busio' svlacionicu u vise navrata dok je igrao,oterao bih ga u paketu sa kriminalcem,ciji je na kraju krajeva i poltron.

Ne znam ništa o tome ali ako je istina to što pričaš onda se slažem sa tobom. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Terzic , Mrkela,Marin i naravno Bahar. Svi ovim redom moraju da odu, nije dovoljno da ode samo jedan ,,nego komplet zajedno.

Terzic kao organizator, Mrkeka i Marin kao saučesnici,  a Bahar takodje i kao jedno i drugo. Ucestvovao je u sklapanju tima,vodio tim kroz pripreme, i evo polu sezonu sa nikad gorim rezultatima u posednjih X godina. Bar da je dobijao ove livadare po jls pa da imas za sta da se hvatis , nego je uspeo sa preplacenim timom da izgleda nikad bednije. 

 

Dakle ako se zahteva smena i daju kartoni, prvo poceti od Terzica kao organizatora ove grupe pa dalje redom. Ili svi idu , ili neka ostanu da se krčkaju u ovoj corbi koju su zajedno zakuvali. 

 

 

 

Edited by No name
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nema logike da tjeras i Marina i Bahara. Valjda Bahara tjeras jer sa dobrim igracima igra lose. Ti dobri igraci su Marinova zasluga. Marina tjeras jer je doveo lose igrace koje dobri trener ne moze organizovati i tu nema logike da tjeras Bahara. Zavrtilo mi se u glavi ali tako nekako.

Edited by Mendez
.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Још једном, од мене само чињенице и истине.

 

1 hour ago, 1989 said:

Све је протекло у најнормалнијем реду и као што сам и написао не треба да вас изненади ако позитивно буде утицало на екипу.

 

Quote

”Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Opravdaćemo taj njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno”.

 

  • Love 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Mendez said:

Nema logike da tjeras i Marina i Bahara. Valjda Bahara tjeras jer sa dobrim igracima igra lose. Ti dobri igraci su Marinova zasluga. Marina tjeras jer je doveo lose igrace koje dobri trener ne moze organizovati i tu nema logike da tjeras Bahara. Zavrtilo mi se u glavi ali tako nekako.

Svi imaju svog udela u ovoj situaciji. Gde su nam bekovi? Zasto LS u 2023 g igramo sa Mickom kao desnim bekom, sa covekom koji je zadnji vezni, i sa Rodicem koji je izdahnuo negde krajem  2019 g..

Ko je,  i zasto poslednjeg dana prelaznog roka cekao da dovede ovog Šerifa ? 

Mnogo ovde ima pitanja za sportski sekor ( Marin)...

Bahar, je takodje saucesnik jer je ucestvovao u sklapanju tima, i tim mu igra loše. Po meni krivica je i na sportskom sektoru i na struci. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, dabljuroligbringer said:

Ајде да пробам да анализирам само примљени гол. Извршено је свих пет измена и у вези и напред су све били играчи офанзивних карактеристика јер нам је требао гол, тако да нам је на позицији задњег везног остао Хванг који свакако не пршти од снаге и дефанзиве. Уз то одбрана је и овако прилично бушна и несигурна.

 

Иако нема потребе да екипа изађе високо у 91-ом минуту, те се само делимично покрило. Шериф излази на лопту, Мијатовић покрива кратак пас на њихову десну, Катаи и Лучић унутра, Красо такође, али ту је проблем направио Хванг који остаје на ничијој земљи а треба да прати Ђаковца у таквој поставци. Јер он као задњи везни у тренутном саставу треба то да покрије. На крају погледај Хвангову кретњу до гола. Да је Хванг покрио играча, за Родића који је био ка спољњем играчу би могло да се каже да је још и ок постављен мада је и тада требао још да скупи. Овако је остала превелика ширина између Драговића и Родића коју Родић ни пре пет година не би успео да покрије трком јер је у корекцији био лоше постављен.

Штопери су океј скупили ка нападачу, али Драговић ту губи дуел а Ђига не може то да затвори јер лопта не иде на његову страну или иза већ супротно од њега. Ђаковац утрчава у тај простор и решава.

 

Не треба да се гледа она слика коју су ставили на моцарту кад је лопта скоро стигла до нападача већ тренутак кад њихов штопер шаље дугу лопту (то је негде на минут на снимку).

 

Што се саме игре, стања у клубу и осталог тиче, ту сте већ доста рекли па да не понављам исто.

S obzirom da godinama igram i štopera i beka mogu da kazem da je ovo potpuno tačno. Najgora stvar po odbrambenu liniju je kad se protivnicki vezni igrac probije kroz sredinu a niko ga ne isprati. Na taj nacin smo i primili gol protiv Sitija a mislim i protiv Lajpciga. Primarno je Hvang trebao da ga isprati mada mogao je Rodic da bolje zatvori. Losa komunikacija izmedju njih dvojice.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Christofer Moltisanti said:

Jel može jedan upis koji nije u vezi naše očajne igre, upada u svlačionicu, Bahara, Delija? 🙂

 

Da li neko od kolega forumaša može da me posavetuje u vezi kupovine karata za gostovanje u Bernu?

Jel to pušta FKCZ ili se kupuje na nekom sajtu direktno od Švajcaraca ili jurim neku vezu u klubu?

Svaki savet je dobrodošao, može i na private, da ne gušimo temu.

 

Hvala unapred 🙂

 

Klub će dobiti određeni broj karata (oko 5%), to oni proslede Delijama pa oni dalje, svakome po zasluzi. Ako nisi redovan na tribini i ne poznaju te, teško ćeš doći do karte. Ako nešto ostane, tj ne bude interesovanja, oni to vrate Klubu koji onda to u medijima objavi, i odeš u Servis za članstvo i kupiš je. 
I da, ako imaš vezu u Klubu, rešićeš to lako. 

 

Sportski pozdrav, vidimo se u Bernu! 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ауууу навијачи држали састанак са играчима и тренером у просторијама клуба. :lol_2:

 

Јел састанак са Терзом и Мркелом био у некој печењари? :classic_laugh:

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Nele said:

Samo jedno vucicu pederu sa severa bi sve promenilo. Ne bi o ovome ni pricali da je dosudjen penal i drugi zuti u prvom. Smesno je koliko su ocigledne neke stvari.

 

koje stvari, daj malo pojasni.

 

18 hours ago, No name said:

  Bolji smo fudbal igrali kod oba Milojevica i Stankovića nego sad. Ko god da je tada igrao bolje smo delovali i nije nam svaka šuša uvaljivala po 2-3 gola. Ej nama Kragujevac da 3 gola. I stvori jos sansi. Ono sto smo igrali protiv rendzersa i Milana je poezija za ovo.

 

+1

 

vec sam pisao, rendzers smo demolirali u oba meca, pogotovo u revansu gde ni sami ne znaju kako nije bilo 3:0 za nas vec na poluvremenu... u glazgovu 2 ponistena gola za cm, katai promasio penal, kanga precka i jos par zicera... 

protiv milana pavkov za 2:2 u 90+, u milanu onaj panj gobeljic promasio poluvolej sa 5 metara, bili u igri do 90tog, napadali...

inace pavkov je bolji cf i od olajinke i od serifa i raznoraznih merifa.

katai bolji igrac od hvanga, krasoa i ostalih pl stamenica.

 

17 hours ago, Molina23 said:

Sve ostalo je novo veštačko disanje  kriminalcu koji je poput krimi kolege iz KK-a naravno usrao šansu da klub podigne na viši nivo.

 

kk je na na javisem nivou u istoriji vec deceniju, dzabe sto se stalno to provlaci i ponavlja. nece postati istina. 

najtrofejiniji period kluba, 10 godina vec igramo el, milion legendarnih tekmi i sjajnih sezona, pobedjivali smo sve najvece i najjace klubove i to po vise puta, puno sjajnih igraca i likova, itd...

 

7 hours ago, pentatonika said:

Ma gde će da izađe na dobro. Ono sinoćnje ogorčenje na zapadnoj tribini je trebalo videti i osetiti. Krediti su potrošeni. Balon je probušen.
Već nekoliko meseci ovaj trener i ovaj tim jašu na letošnjim pobedama protiv Fenera i Fiorentine, čiji igrač upravo s plaže došli. Zatim Vojvodina s igračem manje i raspali Napredak i to je više-manje to.
Pritom se proletos u medijima pumpalo kao da dovodimo Murinja i pola tima Sitija, a ne neke poluškart igrače u evropsim okvirima. Jedina prava pojačanja su nam Glazer i Hvang. Kraso je igrač za futsal, Olanjinka za Vojvodinu u vr glave.
Nije sve ni do Bahara, Marin je prilično pošteđen kritika, a rezultat mu je skroz tanak.

 

ja sam bio banovan kad sam ovo govorio na pocetku sezone. do dovodjenja hvanga na pojacanja su ulozili mozda milion do dva, sto je nema potrebe ni govoriti presmesna cifra, vecinu doveli za dzabe a ovde se pisalo kako imamo najbolji tim od barija. pa jedna olajinka, pa jedan kraso, pa jedan stamenic je igrac za pl i slicne strucne analize. 

dobili par pripremnih meceva, fiorentina kao sto kazes sa plaze, dosli par sati pred tekmu u bg. 

i taj pocetak prvenstva ako se dobro secam vosa i napredak su igrali bez dosta prvotimaca i otvarali smo meceve penalima.

vise je ulozio kk nego otac agenta bie i clana komisije za nadgledanje razvoja var-a u superligi. 

 

prodavanje magle kao i uvek, ulaganje je minimalno cisto da licimo na nesto a iz kluba opet ko zna koju godinu za redom zna se kome ode 30-40 miliona.

kvota da osvajamo titulu i dalje je 1.05... 

 

Edited by jaka blazic
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, VukVule1988 said:

S obzirom da godinama igram i štopera i beka mogu da kazem da je ovo potpuno tačno. Najgora stvar po odbrambenu liniju je kad se protivnicki vezni igrac probije kroz sredinu a niko ga ne isprati. Na taj nacin smo i primili gol protiv Sitija a mislim i protiv Lajpciga. Primarno je Hvang trebao da ga isprati mada mogao je Rodic da bolje zatvori. Losa komunikacija izmedju njih dvojice.

 

Mislim da nas ovde ima dosta koji smo ili još uvek igraju veliki fudbal. Ja sam recimo igrao u veznom redu (i nešto malo na krilu), i uvek je moje zaduženje u ovakvoj situaciji bilo da budem pozicioniran tako da osiguram posed posle skoka, jer ako je dobije protivnik eto ga več u opasnoj coni, još je odbrana malo van balansa zbog štopera na skoku itd.

 

Ali ne kažem. Može biti da ste vi imali drugačije upute, jer u različitim sistemima mogu zaduženja biti podeljena drugačije iako se radi o istoj situaciji. Važno je da je tim uigran i da se zna ko mora da bude gde. Da se anticipira, iskomunicira i pozicioniše kako treba. Čim toga nema i mora da se improvizira i igra catch up, odbrana če biti u lošoj poziciji da odbrani nešto.

 

Samo bi dodao, da meni ni u teoriji nije logično da ovde zadužiš zadnjeg veznog da brani ovo. A razlog je zato što če on uvek da bude u dosta lošoj poziciji da odbrani nekoga ko utrčava iz drugog plana. Jer je obično okrenut prema lopti, a to utrčavanje če se dosta puta desiti sa weak side-a, što znači da on to ni ne vidi dobro. Ili če taj igrač več biti u punom sprintu kad ga primetiš, pridobije korak prednosti, a kad si jednom iza nejgovih ledja, leden si. I zato je sigurno efikasnije da odbrana skuplja i da tih kanala za utrčavanje nema, ili su (pre)uski.

 

Da hipotetski postavim jednu šaljivu situaciju, gde smo ja i ti saigrači i ovo nam se desi. Mlatimo rukama jedan na drugog i sve što ide uz to 😄Ti bi meni zamerao što nisam ispratio tog igrača. A ja bi tebe pitao, ako sam ja trebao da ga ispratim, koga onda čuvate ti i Djiga? Jedan drugoga? Pošto igrate u poslednjem redu, a največu (i u tom momentu jedinu) opasnost po gol mora da rešava vezni igrač. Možda grešim, al ja ne vidim logike tu.

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, L' Imperatore said:

 

Mislim da nas ovde ima dosta koji smo ili još uvek igraju veliki fudbal. Ja sam recimo igrao u veznom redu (i nešto malo na krilu), i uvek je moje zaduženje u ovakvoj situaciji bilo da budem pozicioniran tako da osiguram posed posle skoka, jer ako je dobije protivnik eto ga več u opasnoj coni, još je odbrana malo van balansa zbog štopera na skoku itd.

 

Ali ne kažem. Može biti da ste vi imali drugačije upute, jer u različitim sistemima mogu zaduženja biti podeljena drugačije iako se radi o istoj situaciji. Važno je da je tim uigran i da se zna ko mora da bude gde. Da se anticipira, iskomunicira i pozicioniše kako treba. Čim toga nema i mora da se improvizira i igra catch up, odbrana če biti u lošoj poziciji da odbrani nešto.

 

Samo bi dodao, da meni ni u teoriji nije logično da ovde zadužiš zadnjeg veznog da brani ovo. A razlog je zato što če on uvek da bude u dosta lošoj poziciji da odbrani nekoga ko utrčava iz drugog plana. Jer je obično okrenut prema lopti, a to utrčavanje če se dosta puta desiti sa weak side-a, što znači da on to ni ne vidi dobro. Ili če taj igrač več biti u punom sprintu kad ga primetiš, pridobije korak prednosti, a kad si jednom iza nejgovih ledja, leden si. I zato je sigurno efikasnije da odbrana skuplja i da tih kanala za utrčavanje nema, ili su (pre)uski.

 

Da hipotetski postavim jednu šaljivu situaciju, gde smo ja i ti saigrači i ovo nam se desi. Mlatimo rukama jedan na drugog i sve što ide uz to 😄Ti bi meni zamerao što nisam ispratio tog igrača. A ja bi tebe pitao, ako sam ja trebao da ga ispratim, koga onda čuvate ti i Djiga? Jedan drugoga? Pošto igrate u poslednjem redu, a največu (i u tom momentu jedinu) opasnost po gol mora da rešava vezni igrač. Možda grešim, al ja ne vidim logike tu.

 

 

 

Odgledao sam ceo video kod gola. Ono sam pisao na osnovu slike. S obzirom koliko je lopta dugo letela morao je i Djiga bolje da se pozicionira, tj. da osigura Dragovićev skok.Mislio sam da je i Rodic imao igrača na krilu medjutim i taj igrac je bio daleko tako da je i on morao da skupi.

Ono sto je najveci problem je to sto si vec napisao u drugom pasusu, a to je da nam odbrana bas deluje ne uigrana i da je medjusobna komunikacija bas losa. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cinjenica je da mi vec neko vreme u domacici igramo lose do blago uzasno, ali je isto tako cinjenica da smo od 12 utakmica dobili 9, uz gol razliku +20. Sa druge strane, u LS je arguably utisak nesto i bolji nego u ranijim ucescima, meni licno je bilo dosta pristojnih perioda igre i protiv Svajcaraca u Bg-u i protiv Red Bulla tamo. Videcemo kako ce tamo ici nadalje, ali za sad zapravo i nije tako lose.

 

Sa druge strane, to sto smo mi prethodnih nekoliko sezona na ovim nasim pasnjacima ukupno gubili bodova koliko smo sad izgubili u 12 kola, slozicemo se, nije ni blizu normalnog, kolilo god da domaci fudbal ni za kurac nije (s oprostenjem). Neko je to vec spomenuo, a i meni je subjektivni osecaj takav, da odnos prema nama ove godine od ostatka lige, a ni sudija, nije isti kao sto je bio prethodnih sezona. I da se razumemo, to sasvim podrzavam i tako treba da bude, nas fudbal jeste uzasan, ali daj makar neka bude takmicarski koliko je to moguce.

 

Na kraju, hocu reci da mi je sve ovo jako cudno i zbunjujuce - igraci se marsiraju u tunel, treneru se daje zuti karton (sta god to tacno znacilo), na portalima prste tekstovi kao da se borimo za opstanak.

 

Da ne zivimo u fakin Srbiji pa da kazemo okej, ovako mi je sve ovo jako sumnjivo. I zato podrska igracima i treneru, uz nadu da ce je zaista opravdati, posto do sada nisu. Baharu zameram puno toga (ovo nepojavljivanje na konferencijama mi je prava mala sramota), ali morace on jos puno da "radi" da bi dostigao nivo stetnosti i sramotnosti jednog dr Terzica.

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, 1989 said:

Још једном, од мене само чињенице и истине.

 

 

 

Interesantno je to što uporno izbegavaš odgovor na pitanje u vezi Velikog vođe. Kao što je neko iznad napisao, kunete se u Kosovo. Istovremeno niti jednom se niste oglasili protiv onog koji to isto Kosovo upravo predaje ili bolje rečeno već ga je prodao. Ispadoše grobari veće patriote. Nemoj mi samo ponovo da se ne mešate u politiku i da vam je dosta pendrečenja. Ako vam je dosta politike, nemojte da pominjete Kosovo. Dok ćuti tribina, znači da podržavate predaju istog. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Navijači Bajerna su takodje održali sastanak sa igračima nakon ispadanja u kupu od treceligaša, razgovarali najnormalnije, ne znam zašto se to predstavlja kao neki bauk, to se dešava u skoro svim klubovima na svetu kada dodje kriza igre i/ili rezultata. Ne vidim da će tužilaštvo nemacke da se bavi bajernom.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Pantelija said:

Interesantno je to što uporno izbegavaš odgovor na pitanje u vezi Velikog vođe. Kao što je neko iznad napisao, kunete se u Kosovo. Istovremeno niti jednom se niste oglasili protiv onog koji to isto Kosovo upravo predaje ili bolje rečeno već ga je prodao. Ispadoše grobari veće patriote. Nemoj mi samo ponovo da se ne mešate u politiku i da vam je dosta pendrečenja. Ako vam je dosta politike, nemojte da pominjete Kosovo. Dok ćuti tribina, znači da podržavate predaju istog. 

Север кад је великог вођу прозивао певало се "издао си Србију". А не "не дамо ти титулу" како певају "веће патриоте". Север је уз пар мањих групица једини који се оглашавао поводом поделе Косова, трпео ненормалну репресију због тога. Наравно да нико није кукао и правио од себе жртву у то време иако је можда и требао да би јавност била упућенија. То је вероватно и једна од грешака трибине, што многе ствари држе у четири зида.

 

Даље, и политика и Косово је офтопик и на овој и на кошаркашкој теми. Упорно покушавам да пишем о спорту и упорно ме наводите на неку другу, трећу страну. 

 

Још ово, ако којим случајем имаш проблем ми верујеш јер сам "шипкаш", "дилеја" и разни други шаренолики називи које користите, прошетај кроз моје уписе, прелистај и уписе људи којима сам одговарао. Нећеш наћи да сам једну лаж написао за разлику од мојих саговорника. Свесно или несвесно многе неистине су изречене са њихове стране, неке су се Богу хвала разоткриле за много кратко време на најрелевантнијем могућем месту-Маракани. Поздрав.

  • Like 4
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Pantelija said:

Interesantno je to što uporno izbegavaš odgovor na pitanje u vezi Velikog vođe. Kao što je neko iznad napisao, kunete se u Kosovo. Istovremeno niti jednom se niste oglasili protiv onog koji to isto Kosovo upravo predaje ili bolje rečeno već ga je prodao. Ispadoše grobari veće patriote. Nemoj mi samo ponovo da se ne mešate u politiku i da vam je dosta pendrečenja. Ako vam je dosta politike, nemojte da pominjete Kosovo. Dok ćuti tribina, znači da podržavate predaju istog. 

Iako ovo ne bi trebala da bude mesto gde se raspravlja o stavu pređa Kosovu evo da kažem moja saznanja oko ne prozivanja AV zbog izdaje i prodaje, kako god to nazvali. Velike su tu podele ali ipak preovlađuje stav da se sačeka krajnji rasplet iako je taj rasplet vidljov već dugo. E sad šta je interes većine Srba i srpske nacije oko Kosova veliko je pitanje. Neki potezi mogu da daju rezultat tek nakon 10 i više godina iako trenutno izgledaju kao izdaja. Sećam se da je i milošević žestoko izdao Srbe preko Drine ali ipak i dan danas imaju svoj entitet i svoju vlast. Politika je jebena stvar. Lično mislim da ova plačipizda ne može da dobaci ni do Mičoševića što se pregovora tiče ali s'druge strane i u šahu se žrtvuje pešak za kraljicu i kralja.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Razgovor kao razgovor nije problem, samo ako nije preslo na nesto vise tipa "pretnje" i slicno. Sever je dosta tolerantniji po pitanju podrske igracima od npr ljudi sa zapada i istoka, koji znaju brzo da planu. Ranije dok sam bio mladji i isao redovno na sever , znam da je moralo bas da dogori da bi sever reagovao nesto kao ovo sad.

 

Sada kada sam presao na zapad, mogu vam reci da je mnogo negative medju obicnom publikom. Vrlo brzo ljudi planu, mnogo je psovki i slicno.

Nekakva reakcija je morala da postoji. Opet kazem ako je bio razgovor korektan, ako se reklo sta se imalo, i pruzila podrska, apsolutno podrzavam. 

Imaju svu mogucu podrsku i kuci i na strani, red je da se trgnu i krenu na bolje. 

Ovo nije nikuda vodilo. Iz kola u kolo smo losiji, i kiks je bio neminovan.

 

Ide Radnik, hajde da to dobijemo bez trzavica, i odemo na Lajpcig gde moze sve da se okrene. 

 

 

 

Edited by No name
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...