Jump to content

1989

Član foruma
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 1989

  1. Опет губиш време које немаш на нас?
  2. 1989

    PDF FUDBAL

    Рекао сам ти ја и јуче кад такође ниси хтео да губиш време са фашинацистима да ме увреде не дотичу и да не мораш да понављаш сваки пут једно исто, схватио сам да си изнад ситуације.
  3. Све најбоље и теби и велики поздрав још једном.
  4. 1989

    PDF FUDBAL

    Још једном МОЛИМ, нећу никог појединачно да пријављујем али МОЛИМ вас да скренете пажњу појединим форумашима кад је остављање реакција у питању. Мислим да сам и поред различитих ставова био максимално коректан према свима и трудио се да одговорим сваком ко је имао нешто да каже тако да нема потребе да ми се једни исти људи смеју на постовима у којим нема ничег смешног.
  5. Ма каква геј парада. "Издао си Србију" а не "не дамо ти титулу" или "распада нам се клуб" како певају неки други већ 10 година.
  6. Север кад је великог вођу прозивао певало се "издао си Србију". А не "не дамо ти титулу" како певају "веће патриоте". Север је уз пар мањих групица једини који се оглашавао поводом поделе Косова, трпео ненормалну репресију због тога. Наравно да нико није кукао и правио од себе жртву у то време иако је можда и требао да би јавност била упућенија. То је вероватно и једна од грешака трибине, што многе ствари држе у четири зида. Даље, и политика и Косово је офтопик и на овој и на кошаркашкој теми. Упорно покушавам да пишем о спорту и упорно ме наводите на неку другу, трећу страну. Још ово, ако којим случајем имаш проблем ми верујеш јер сам "шипкаш", "дилеја" и разни други шаренолики називи које користите, прошетај кроз моје уписе, прелистај и уписе људи којима сам одговарао. Нећеш наћи да сам једну лаж написао за разлику од мојих саговорника. Свесно или несвесно многе неистине су изречене са њихове стране, неке су се Богу хвала разоткриле за много кратко време на најрелевантнијем могућем месту-Маракани. Поздрав.
  7. Још једном, од мене само чињенице и истине.
  8. Па шта се јављаш онда? 😀 Стављај реакције као до сада и миран си, шта имаш ти са нама фашистима да губиш време кад смо ми изгубљени случајеви. Од мене до сад само чињенице и истине, ко хоће да их види нека види, ко неће жао ми је. Увреде и етикетирања ме не дотичу ни најмање, то ти је ваљда јасно.
  9. 😱 https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3776367-prica-o-silasku-delija-do-baharove-svlacionice-stigla-do-izraelaca 😱😱😱😱
  10. То је легитиман став али ако се већ десило нема потребе правити неку драму и измишљати приче како су играчи уплашени преплашени хтели да пријављују а Терза их смирује речима "ћутите овде је насиље прихватљиво, не само то него и добродошло". Све је протекло у најнормалнијем реду и као што сам и написао не треба да вас изненади ако позитивно буде утицало на екипу. Прексутра је утакмица, биће све јасније.
  11. Па муда су, немам шта да објашњавам. Много мања муда су у кошарци позивали председника клуба на састанке па се није правила фама. Него морам ово да поменем. Како судбина лепо намести да се разоткрије истина за мање од 24 сата. Убеђује нас човек јуче да ће 20 дрогираних Делија да пребију сваког ко искаже свој став на утакмици. Сигуран човек у то, гледао својим очима. Јуче крене исток и запад са звиждуцима, повицима кад оно зле Делије не да нису никог пребиле него су им се још и придружиле. Истина и правда увек изађу на видело, чудо једно. А то је само један детаљ. Небитна ситуација неко би помислио. Маракана је јуче показала своје право лице, сад може слободно да пише ко шта хоће.
  12. Океј, свако има право на мишљење. Синоћни састанак свакако неће ни на кога утицати негативно, чак шта више очекујем позитивну реакцију као што је уосталом и било сваки пут до сада кад су зли навијачи интервенисали. Некад јавно некад "у четири зида". То што се разговор одржао не значи да је било претњи не дај Боже, да су играчи унезверени хтели да зову УЕФА истог момента како је овај "медиј" пренео. Тога није било и нема потребе да се прави таква атмосфера. Као што сигурно нико из клуба није рекао Бахару ово што је пренето у тексту а што ће многи да усвоје као стопостотну чињеницу.
  13. Уф пази ти скандала. "Само у Србији", мало сутра. Писао би Данас и о неким ранијим састанцима где су управо навијачи смиривали тензије у свлачионици. Само не знају. А пошто не знају не могу ни да лажу и манипулишу као што сад раде. Никаквих пријава не би било ни уефи ни фифи ни полицији јер није било разлога за то. Обављени су најнормалнији разговори где су и играчи и Бахар и навијачи рекли шта су имали, дата су обећања и нема ничег спорног. Ову бљувотину нема смисла ни коментарисати. "Разумеш брате Србија брате сад ће да те возе у гепеку брате јер си брате одиграо нерешено". Тај неки наратив. Него је л' пријавио Пиоли или неки играч Милана ономад кад су постројени испред трибине? Заборавио сам детаље.
  14. Не брини ти за нашу децу, питај оне твоје динамове или шахтјорове навијаче да ли регрутују или не. Само пази да те не изненади одговор.
  15. Добро ајде ако ти тако кажеш. Само не знам зашто се помиње север кад није тема. Причамо о томе да је некоме сумњиво што човек има времена за путовања гардеробу и спорт јер по правилу не би требало да га има због посла. Ево рецимо ја сам сигуран да већина вас са форума радите, неки имате и децу и наравно да никад нисте отишли на путовање нити имате времена да се бавите спортом. Ако грешим ти ме исправи.
  16. https://mup.vladars.net/krim/prijava.php
  17. На шта је спало ово друштво да човек зна за криминалне радње али неће да их пријави надлежнима.
  18. Иначе никад нико нигде није путовао нити се лепо облачио. Срам га било још поред 3 детета. Одакле му каже времена за спорт ако ради, цццц
  19. Важи важи 🙂 ако ти тако кажеш 🙂 Боље лепо признај да си погрешио, није срамота :) тад бих те више ценио 😉
  20. Познати ал ипак увијају 😆 па јел смо аутовани или нисмо легендо сам себе демантујеш у 2 реченице, ово стварно не памтим да сам видео. Успели сте да изопачите једну од најоригиналнијих кореографија у последње време (док се није дигло "ал боље ти него..." где су и комшије учествовале). И сад ја теби треба да признајем нешто што нам на крај памети није било. Човек устаје из гроба (-5 у односу на ривала) и растерује преплашене гробаре. На оваквом украјинисању (хвала мом пријатељу @pantelia што ми је објаснио како се правилно каже) би могли да позавиде и најистакнутији међу нама који се баве косоварењем.
  21. Е хвала запамтићу. Пријатељу, признајем мало грубљи сам био али није лепо од тебе да то истичеш а ни хвала да кажеш кад се понудим пријатељски да ти још детаљније објасним кореографију. Мада не знам да ли може детаљније али пошто "пријатељи" потрудићу се само због тебе да се не смеје неко други кад прочита шта пишеш
  22. Ма где није добро, да вам неко и истину и чињенице напише а не да тапшете један другог по рамену кад неко напише и шта је тачно и шта није. Па и кад се слаже нешто ко их јебе дивљаке са севера. Па напиши кад ти ето знаш "чињенице" напиши која се судбина спремала клубу и у фудбалу и у кошарци и ко је меркао локацију где нам је стадион и шта је хтео тамо да ради. Па ето пошто ти знаш чињенице јел тако напиши и ко је стопирао све то и ко је одржао клуб у животу. Напиши слободно, знам да је тешко кад нешто мрзиш али пробај ајде. Пошто волиш чињенице. Јао јадан клуб не може да живи од силних рекетирања, дао пре месец дана 5 милиона за играча а пре 10 година са 5 милиона си плаћао и плате и комуналије и припреме успут. Упропастили смо клуб признајем, уценама и рекетирањем.
  23. А да не помињем да ови што им смета "косоварење" не могу а да не "украјинчаре" (јел ок назив или имате други неки?) и где треба и где не треба. 2 године јеботе, 2 године не може човек да повеже мртвог човека са значком Делија који устаје из гроба (-5 на табели) и од ког беже уплашени гробари (буквално гробари копају гробове људи у филму). И тај има мишљење неко и тај мрзи, невероватно
  24. А што не ставиш и други део кореографије мајсторе? Шта је писало на пароли на огради? Из ког филма је чикица? Колико нам је бодова бежао пре утакмице партизан? Шта је имао чикица на реверу чији грб? Хоћеш још мало да ти нацртам или је довољно? Просинечки дочекан преко курца а певао му цео стадион на дочеку? Стварно? Ал добро ти имаш мишљење. Бомба и Пикси, ето опет немаш појма о чему причаш. Често ти се понавља али добро МИШЉЕЊЕ је најбитније. А што не ставиш и други део кореографије мајсторе? Шта је писало на пароли на огради? Из ког филма је чикица? Колико нам је бодова бежао пре утакмице партизан? Шта је имао чикица на реверу чији грб? Хоћеш још мало да ти нацртам или је довољно? Просинечки дочекан преко курца а певао му цео стадион на дочеку? Стварно? Ал добро ти имаш мишљење. Бомба и Пикси, ето опет немаш појма о чему причаш. Често ти се понавља али добро МИШЉЕЊЕ је најбитније. Ево човек на стадиону гледа кореографију на крај памети му украјина није. Зна о чему се ради у секунди. А неки скоро 2 године касније гурају једну исту причу која везе али везе с реалношћу нема. Само такви нека нас мрзе што страственије могуће
  25. Обзиром на то колику цену је Север плаћао да би ти клуб уопште постојао данас и у кошарци и у фудбалу свака казна плаћена уефи је мала. Премала. Да није мрски Генералштаб спасавао клуб у времена кад су на месту стадиона планирали тржне центре данас би гледао превоз за мали мокри луг а не за Манчестер или Берн. То какво ти мишљење имаш о паролама и порукама је твоја ствар, север има своје мишљење (а мишљење је светиња, тако?) и крај приче, коме се свиђа супер коме не шта да се ради
×
×
  • Create New...