Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Nisam gledao ali zato već sada mogu hladne glave da prokomentarišem. Bahar mora da ostane do kraja sezone bez obzira na sve. Ima dosta udela njegovog u ovom slabim izdanjima ali jako je veliki disbalans napada i odbrane. Očekivao sam bar 4 zaostatka ili manje do zimskog prelaznog roka. Derbi mora da se dobije bez izgubljenih bodova u medjuvremenu. A onda da se pojača samo odbrana. Dva beka i još jedan, dva štopera. Pa kad ekipa bude kompletna onda da se sudi o igri. Jer ovo šta mi imamo pozadi nismo imali do sada. Ozbiljan krater u kvalitetu i veliki disbalans izmedju redova zbog svega toga. Da se ekipa mobiliše i izgura do zime. Pa onda pojačanja u odbrani i da se radi od početka. 
Promenom Bahara ne menjamo ništa dok nam je odbrana ovakva kakva je. 
A da si gledao utakmicu, bar na tv, video bi da je problem u sredini i kreiranju generalno. Gol jeste pacerski, samo što i dalje nemamo ideju šta da radimo s loptom kad je uzmemo, pogotovo u poslednjoj trećini. Sve se svelo na to da su grune lopta levo. Ne znam što je pomerio toliko napred Stamenića, dečko ni nazad ne zna šta će s loptom, a kamoli napred nešto da naprava. Svaka mu lopta maltene unazad ide. Ivanić isto tanko, Hvang je nešto pokušavao, isto jalovo. Gol smo na guzove dali. Za ovo danas je najmanje kriva odbrana.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bahar je jako bezobrazan i bahat sa ovim sto drzi konferencije posle meca kad mu se cefne, ja koliko znam to je obaveza u svakoj ligi na svetu. Bilo bi fino kad bi ga liga/savez rebnuli po dzepu pa bi posle sledece utakmice i zapevao ako treba.

 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Barak može da ode jedino u paketu sa Terzićem i svitom, dakle kompletan reset koji nam je dugoročno preko potreban. 

 

Sve ostalo je novo veštačko disanje  kriminalcu koji je poput krimi kolege iz KK-a naravno usrao šansu da klub podigne na viši nivo. Ne može kulov sa lepljivim pristima u metropolu i visoko društvo, džabe sve. Ne ide to na foricu.

 

Ne možeš samo da dovedeš Hvanga a pozadi promaja, ne može i 352 i bez klasnih wing bekova, a samo za Šerifa i Olajinku strovaljeno 5 milki. Mnogo sranja je napravila ekipica da bi jedan perspektivni trener iz Izraela to zakrpio. Barak je zaslužio mnoge kritike i evidentno je da priča ne ide na dobro. Nadam se da je sposoban i voljan da ispliva iz ovoga. 

 

Čuvene žute kartone tribina može stavi sebi tamo gde sunce ne sija, njihov dragi generalni ima već 3 žuta oproštena. Prema tome... 

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Naravno da jeste. To je problem koji mi vidimo i na koji reagujemo. Ali to sto ne reagujemo ma mnogo vece probleme u nasem SD i kombinacije na svakoj mogucoj strani,to ne vec neka druga prica.
Ne verujem da ovde Terzić i ekipa imaju svoje poklonike. Ali ni takvi kakvi su nisu nikakav alibi za čoveka koji je do prvog novembra prosuo sedam bodova, nema uglavnom nijakvu igru i nametnuo temu koja ranijih sezona nije postojala kao takva
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

@Čočo u kom trenutku si ocekivao da cemo biti na -4 do zime? Samo me to zanima?

Pa do danas. Očekivao sam da dobijemo danas i da nastavimo da dobijamo do kraja osim derbija gde sam ostavio prostor i za nerešeno. Sad mora derbi da se dobije pa da se na pauzu ode sa 3 zaostatka. Treba uzeti u obzir i Paetizanov raspored u narednih 10 utakmica. Ni malo lak. Biće sigurno kiksa. 

Link to comment
Share on other sites

Jako sam razocaran Barakom, bas sam vise ocekivao od njega. Mogu vam reci da sam sa jednim nasim radnikom u fk imao ponudjenu opkladu nakon dve nedelje od dolaska Baraka da nece docekati NG. Bio covek ubedjen u to, a ja zapeo da je dobar trener. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja verujem da će titula opet biti naša. Mi imamo do kraja još tri derbija. Uz sve to nije realno da ovakav Partizan ima samo jednu nerešenu do kraja prvenstva. Gubiće i oni dosta bodova. Kažem, da izguramo do zime i da spustimo sa pobedom u derbiju na 3 zaostatka i verujem da će od proleća druga priča biti uz naravno pojačanja u odbrani a vala i jedan klasični DM nam treba tipa Sanogo. Jak na lopti i u vazduhu. Previše smo mekani na sredini. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Baraha najuriti sto pre, po mogucstvu do sutrasnjeg budjenja.

Nemamo igru, nemamo startnih jedanaest, neshvatljive i cudne pozicione rotacije iz utakmice u utakmicu, primamo vise golova nego u xy poslednjih godina, trener ocigledno nije u mentalno zadovoljavajucem stanju da bi bio na celu ozbiljnog projekta, sto je i razumljivo usled svega sto se trenutno desava u svetu.

I sta onda cekamo? Da kiksnemo jos neki put, odemo na pauzu sa minus 8, 9, 10 i zavrsimo sa sampionskim ambicijama. Ja to ne mogu da razumem, niti shvatam koji ce nam kurac onaj koji je upravo i najodgovorniji za ono sto vidimo na terenu. 
Terzic i onaj indijanac bi morali prvi da putuju, al’ sam siguran da kao posmatraci imamo veci uticaj na mogucnost promene u strucnom stabu, nego li kad je ta banda u pitanju.

Kako god, Barahu se zahvaliti i pronaci kakvo takvo resenje, prelazno ili ne, vise nije ni bitno, niti se ima vremena za cekanje.

Link to comment
Share on other sites

Мени само није јасно куд се деде трчање, пресинг и савршена игра од пре само три месеца. Како је могуће да се онакав скуп наоштрених, мотивисаних и набријаних спортиста претворио у ову гомилу крпа и безвезњака без сајбије? Знамо сви ко нам води клуб и знамо шта треба да се деси, од тога, наравно, нема ништа, али ми је просто социолошки занимљиво да је могуће толико пропасти, као да су претрпели крађу талента у Спејс џему.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Treba priznati da je TSC odigrano defanzivno skoro pa perfektnu utakmicu, izgleda da su naucili nesto iz evropskih meceva. I mi smo dobro stajali protiv Lajpciga, ali je razlika sto je Lajpcig znao da koristi prostor po bokovima sto sa nama sinoc nije bilo slucaj. Rodic je ofanzivno postao bas neupotrebljiv, mucno je gledati njegove centarsuteve i pokusaje centarsuteva. Sve baloni koji ili idu pravo u ruke golmana ili prebace ceo kazneni prostor, nigde ostrine. Na desnoj strani opet nemamo neki kvalitet, mali Kosta je ok igrac ali nista specijalno u napadu, dok Nikolica ne vredi ni komentarisati. 

 

Tako da, gledajuci samo jucerasnju utakmicu ovo nije nista strasno, ali gledajuci od pocetka sezone svakako ima razloga za nezadovoljstvo i brigu. Ne deluje mi da ce Partizan doziveti raspad i krenuti da gubi bodove, tako da cemo do kraja sezone morati da budemo maltene savrseni sa osvajanjem bodova, pogotovo u derbi utakmicama. Sto ce biti pravi izazov.

 

Da sam zadovoljan Baharom - nisam, da mu trazim glavu - ne trazim. Ali ocigledno je da nema nista od strpljenja i podrske za njega i da ce mu od sada svaki mec biti spasavanje zive glave. Mada s obzirom na njegov govor tela i reakcije utisak je da se on ni ne bi previse potresao kada bi popio otkaz. Najgore je sto ce umesto njega verovatno da dodje neki domaci strucnjak koji poznaje srpski fudbal i zna kako se osvajaju bodovi u nasoj ligi, a sa takvim nekim cemo se vratiti tri koraka unazad.

 

Nazalost, kao i svaki put oni koji su krivci broj 1 se nece ni pipnuti. Nikada nece odgovarati za nesposobnost da se dovede dobar spic vec 5 godina, da se dovedu bekovi. Hocemo moderan fudbal bez dobrih bekova, e pa ne ide. Prodaja Erakovica nakon priprema i dovodjenje drvo Serifa je trademark ove uprave.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

TSC skuplja talente iz Srbije i solidne igrace koji iz raznih razloga, prevashodno jer nisu pristajali na menadzerske kombinacije, nisu uspeli u Zvezdi i Partizanu. To im je taktika i vrlo je uspesna. Plus su finansijski stabilni jer ih podrzava Orban. Da je liga regularna, verovatno bi oni bili ispred Beogradskih vecitih, nesto slicno kao FMP u doba Rase Radovanovica.

 

Sto se nas tice i bojazni vezanih za Ligu sampiona, ja tu nemam uopste straha. Mi ni budzetski, ni infrastrukturno ni organizaciono ne pripadamo eliti evropskog fudbala. Jedino istorijski. A to se ne maze na leba. Tako da je ova sezona nama poklon da malo uzmemo pare za sav uspeh koji je postigao prevashodno Vladan Milojevic.

 

Nije nikakva katastrofa ne osvojiti titulu, ali jeste katastrofa nacin na koji ovaj tim igra i funkcionise na terenu. U napadu smo neefikasni, a u odbrani klimavi. Mislim da protivnici u domacoj ligi jos nisu ni skapirali da mogu slobodno da nas napadnu i da daju golove. Oni se po defaultu brane bunkerom, a uopste nema potrebe. Mi sinoc protiv ultradefanzivnog TSC-a nismo mogli da odbranimo gol 5 minuta nakon vodjstva. Samo su morali malo da pritisnu.

 

Sve u svemu, mislim da nezadovoljstvo nije neosnovano ali mozda je lose usmereno. 1-1 nije strasno, ali strasno je koliko smo nikakvi na terenu.

11 minutes ago, СтелаРоса said:

Prodaja Erakovica nakon priprema i dovodjenje drvo Serifa je trademark ove uprave.

 

Nisam siguran da je Erakovic toliko imao uticaja da se njegovim odlaskom sve raspadne. A Serif jeste drvo, sta li su oni skautirali majko moja..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, John Terry said:

Nisam siguran da je Erakovic toliko imao uticaja da se njegovim odlaskom sve raspadne. A Serif jeste drvo, sta li su oni skautirali majko moja..

Nije naravno toliki uticaj Erakovicev odlazak, ali je previse neozbiljno da ostavis igraca da ti odigra cele pripreme i onda ga prodas pred sam pocetak sezone, a kao zamenu dovedes mladog stopera koji tek treba da prodje kroz sve ono sto je upravo Erakovic prolazio i ucio dok nije postao dobar i pouzdan defanzivac.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gledajući istoriju, mislim da bi Bahar već posle drugog domaćeg poraza bio bivši, samo da toliko finansijski ne boli ako mu se uruči otkaz. A i cela uprava je toliko ugazila u sve ovo zajedno s njim, da bi se i oni mogli počešati po glavi ako bi njega i njegovu ekipu otpustili. Zato toliko i oklevaju. E sad da li će to na kraju izaći na dobro, vreme će pokazati.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma gde će da izađe na dobro. Ono sinoćnje ogorčenje na zapadnoj tribini je trebalo videti i osetiti. Krediti su potrošeni. Balon je probušen.
Već nekoliko meseci ovaj trener i ovaj tim jašu na letošnjim pobedama protiv Fenera i Fiorentine, čiji igrač upravo s plaže došli. Zatim Vojvodina s igračem manje i raspali Napredak i to je više-manje to.
Pritom se proletos u medijima pumpalo kao da dovodimo Murinja i pola tima Sitija, a ne neke poluškart igrače u evropsim okvirima. Jedina prava pojačanja su nam Glazer i Hvang. Kraso je igrač za futsal, Olanjinka za Vojvodinu u vr glave.
Nije sve ni do Bahara, Marin je prilično pošteđen kritika, a rezultat mu je skroz tanak.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Mnogo preterujete sa napadima na Bahara i momke. Jedino koji treba da se napadaju su Terzić i kompanija ( izuzimam Marina jer on jedini ima fudbala u sebi i jedini je stručan u celom upravnom kadru). Ko kaže da su igrači koji su dovedeni škart i za Vojvodinu taj treba da prestane da prati fudbal ili da krene bolje da ga prati. Jedini veliki promašaj ove sezone ujedno i najskuplji je Šerif. Taj Olajinka što može samo u Vojvodinu je bio i ostao najbolji stranac u istoriji Slavije iz Praga koji je po rezultatima svih ovih godina ispred nas. Kraso je bio u dva najbolja igrača francuske druge lige prošle godine. Stamenić je mlad i pred njim je tek budućnost. O Hvangu i Glazeru ne treba trošiti reči, kvalitet se vidi. Nama je i prošle godine i godinama unazad klimava a sada i užasna odbrana. Nije Bahar oterao bekove mi bekove nismo nikad ni imali osim Rodića koji više ne može ( nadam se da fudbalski pismeni ljudi na forumu ne računaju Gobeljića i Srnića kao bekove). Jedina enigma i pogrešan potez je Vigo koji jeste bek, trenutno jedini i najbolji u timu a odstranjen iz svih planova. Razumem da će se raskinuti pozajmica ali nije smeo da se odstrani totalno iz ekipe. Imamo uz kvalitetne strance koje smo doveli i Bukarija. Imamo i kvalitetne mlade igrače ( Lučić i Mitrović nisu još za prvih 11). Bahar ima dobru ideju u igri koja mi se sviđa i što neko reče jedino sa njim možemo ići ka tom evropskom putu. Ono šta ja njemu najviše zameram jeste što je krenuo u sezonu sa lažnom slikom( pripremni turniri i Fiorentina) da je ekipa kompletna. Nama treba kompletna odbrana plus drugi tip igrača koji je kompatibilan sa Hvangom na sredini, jak kao bik i koji skače i kupi sve u vazduhu. Ovo što zahteva Bahar u igri je dobra zamisao ali ne može sa ovim timom i to mu se obilo o glavu. Nedovršena selekcija. 

 

  • Like 5
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...