Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

3 0 minimum za Lajpzig, posebno sto Bukari ne igra, a on je jedini koji moze nesto da uradi na ovom nivou ofanzivno, on i Ivanic. 

 

Busni smo ko sir pozadi, ostaje samo da bodrimo to sto imamo, skoro je novembar, ocekivati neka uigravanja u novembru , nije realno. 

 

A ono sto me posebno nervira, to je sto UOPSTE nemam zelju niti intersovanje za ovu utakmicu niti za ovu polusezone. Ne mogu da se srodim sa ovim timom nikako, iako ima mnogo kul likova, vidi se i da hoce i da se bodre medjusobno, ali nesto fali. Ne mogu da verujem da kad izadju na teren, da nemaju predatorski instikt u ocima, vec samo sire ruke i upiru prste jedni u druge, na svaku gresku. 

 

Protiv Javora bar 5,6 u 2/2 smo to videli, ne znaju se zaduzenja u odbrani, primamo amaterske golove od Ivanjice i Kragujevca, brate mili, nemoj da se zajebavamo. Samo zahvaljuci velikoj klasi pojedinaca sto se tice napada, zabijamo po 3,4 komada, jer toliko je potrebno da zabijemo minimum da bi resili Radnicki i Javor. 

 

Zapitajte se da li je to normalno, sa timom koji jeste za KLASU iznad ove lige. 

Shodno svemu vidjenom, uopste nikakvu zelju niti euforiju niti uzbedjenje osecam uoci utakmica FKCZa, isisisali su Terzic i Marin energiju navijacima, mada nisu to namerno uradili, ali kad Sever pocne da ti peva ono sto je pevao, onda znas koliko je sati, a oni imaju najveci prag popustljivosti. 

 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Cromodora said:

Slabo će tu fudbala biti, Bahar se bavi pola fudbalom, pola politikom.

Sent from my A063 using Tapatalk
 

 

A ti bi bio imun da se nesto slicno desava u tvoj otadžbini. Verovatno nisi bio rodjen te ne znas kako su reagovali nasi sportisti '99.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 
A ti bi bio imun da se nesto slicno desava u tvoj otadžbini. Verovatno nisi bio rodjen te ne znas kako su reagovali nasi sportisti '99.
 
 
Ne znam cime sam tebe uvredio. Davno sam ja rođen i svega se ja sećam, zato i velim to što pišem, da on nije glavom u utakmici i da ne može ni biti, stoga bi bilo najbolje da mu je zvezda dala slobodno da reši porodična pitanja, a pripremu utakmice i vođenje ekipe barem na neko vreme delegira nekome od pomoćnika.

Sent from my A063 using Tapatalk


Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Dzistrou said:

Božemeoprosti, ne mogu da zamislim da pobedimo Lajpcig. 

Bolja i uigranija ekipa. Mi i da smo na 100%, pitanje je da li bi bili konkurenti u gostima.

2 hours ago, Gannicus said:

Mi da izvucemo nereseno, da se sutnemo u dupe!

Pa i to je više od realnog odnosa snaga.

 

U svakom slučaju, neka saju sve od sebe, pa šta bude. Nije katastrofa izgubiti od bolje ekipe u gostima. Ja stvarno ne znam šta očekujete.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Lajpcig je level iznad nas. Cak i u onoj ludackoj formi od letos bi bilo bas nerealno da im uzmemo bod u Nemackoj, a kamoli sad kad nam Javor daje dva gola na Marakani. 

 

U svakom slucaju primamo minimum tri, a dacemo jedan najvise. 

Edited by Markoss
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Da nam je odbrana bušna to stoji, ali ni ostale linije tima ne igraju odbranu. Ne može se reci samo za zadnju liniju. Da bi bilo to kako treba ceo tim mora biti kompaktan. 

Veceras nece biti prevelikog razmaka izmedju linija tima, jer cemo igrati povucenije, pa me ne bi cudilo da ne primimo vise od dva gola.

 

Vidim opet Micko na beku, ..kao i onaj lelemud Mitrovic na krilu...Vraca se i Rodic po ovome sto vidim. Covek ne moze jednu utakmicu da sastavi sa istim timom. 

Ako je Nedeljkovic bek...pa pusti ga da igra, sta vise improvizuješ....uigravao si ga na pripremama, i sad igra na kašičicu.

Igrao sam fudbal godinama...omladinsku prvu ligu, kao i pionirsku.

Kakve su ovo fore , kakvi ving bekovi ili kako se vec zovu. Ceo zivot si imao BEKA, i KRILO, i sad neka mešavina, ne znam ni šta im ovo znači.

 

Kod Stankovica secam se, jedan bek stoji visoko, drugi nisko,i  tim izgleda iskrivljen ....Doslo vreme da imaš i univerzalca. Za mene rec univerzalac u fudbalu znači da taj igrač nema poziciju,  jer ne moze ni na jednoj kvalitetno da odgovori, pa ga seljakaju sa mesto na mesto, a u stvari nema kvalitet ni zašta. A paradoks je da uvek igra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...