No name Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) 2 minutes ago, prolup said: Kakvo ponasanje fudbalera Partizana, pogotovo Markovica i ni zuti nema. Samo u Srbiji. Ko da im je prvi put. Non stop to rade. Već su pikirali sudiju I pre meča . Gol je čist, nek sledeći put pada opet i simulira. Edited April 20 by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted April 20 Share Posted April 20 Oba penala cista. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted April 20 Share Posted April 20 Trebao bi da je i ovaj čist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 20 Share Posted April 20 43 minutes ago, Čočo said: Opušteno. Ulazi Katai i rešava derbi. ✅🔥 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 20 Share Posted April 20 Aaaa radujmo se ciganlijo konacno vodimo!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted April 20 Share Posted April 20 Katai doneo preokret. Kakva majstorcina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 20 Share Posted April 20 Just now, Don Dusko said: Aaaa radujmo se ciganlijo konacno vodimo!!!! Zasluženo!!! 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted April 20 Share Posted April 20 Iako smo tri klase kvalitetom jaci, ostaje gorak ukus pripreme meca od strane Miloja. A ovo sto radi kapiten Pfk odavno je za crvenu kartu i sut napolje. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) 5 minutes ago, Don Dusko said: Intezitet je bio blag pa jbt ti umesto sto gledas da sto pre padnes umesto da izdrziz duel je druga stvar. Jedino što nas spašava je to što je Marković odma zalegao, pa izgleda kao da simulira. Ali realno, teško je zadržati ravnotežu, kad te neko zapuca u ledja. Pogotovo ako stojiš dosta uspravno, jer tako imaš visoko težište. edit: btw komedija od penala. Po pravilima, gleda se gde je počeo kontakt. A u ovom slučaju, to je bilo barem pola metra isred 16, po levoj nogi Bukarija Edited April 20 by L' Imperatore 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted April 20 Share Posted April 20 Moze li Duljaj biti na konferenciji, to bi bilo sexy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted April 20 Share Posted April 20 Koja neotesana seljačina je Svetozar Marković. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 20 Share Posted April 20 Stamenic je najgori igrac koji je ikada oblacio dres Zvezde 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magiko Posted April 20 Share Posted April 20 Mi i kada ih pobedimo to bude na takav nacin da mi je osecaj isti kao da smo izgubili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 20 Share Posted April 20 Koliko sam bio zadovoljan posle prethodnog derbija posle ovoga i nisam bas. Sad cete reci pa dobili smo. Jeste ali mi nikakvu igru nismo pokazali vec smo iskoristili kikseve odbrane Partizana. I uz to 2 penala(koja su bila) i 50/50 situacije kod golova.... Mi imamo kvalitet da mnogo sigurnije dobijemo derbi a ne da gledamo da li ce biti svirani penali ili ponisteni golovi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 20 Share Posted April 20 Titula je tu. Piše se pobeda. Prošli smo ih derbi razvalili a nismo dobili. A sad smo dobili a moglo je bit i drugačije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 20 Share Posted April 20 6 minutes ago, L' Imperatore said: btw komedija od penala. Po pravilima, gleda se gde je počeo kontakt. A u ovom slučaju, to je bilo barem pola metra isred 16, po levoj nogi Bukarija Gledaš na streamu? Jedino mi je to objašnjenje da ne vidiš da kontakta uopšte nema pre ulaska u 16. Jeste počeo klizeći pre 16, ali kontakt je tek metar unutar 16. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Koliko sam bio zadovoljan posle prethodnog derbija posle ovoga i nisam bas. Sad cete reci pa dobili smo. Jeste ali mi nikakvu igru nismo pokazali vec smo iskoristili kikseve odbrane Partizana. I uz to 2 penala(koja su bila) i 50/50 situacije kod golova.... Mi imamo kvalitet da mnogo sigurnije dobijemo derbi a ne da gledamo da li ce biti svirani penali ili ponisteni golovi. Ako se saberu oba derbija i te kako smo zaslužili da pobedimo. U prvom dominantni u drugom nesigurni ali opet mnogo neiskorišćenih prilika. Oni su u dva derbija dali 4 gola od 6 šansi. Zaslužena pobeda večeras i pored nesigurne igre. 💪 Edited April 20 by Čočo 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted April 20 Share Posted April 20 8 minutes ago, L' Imperatore said: edit: btw komedija od penala. Po pravilima, gleda se gde je počeo kontakt. A u ovom slučaju, to je bilo barem pola metra isred 16, po levoj nogi Bukarija Ne znam šta bih odgovorio na ovo, iskreno. Komedija od posta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 20 Share Posted April 20 11 minutes ago, L' Imperatore said: Jedino što nas spašava je to što je Marković odma zalegao, pa izgleda kao da simulira. Ali realno, teško je zadržati ravnotežu, kad te neko zapuca u ledja. Pogotovo ako stojiš dosta uspravno, jer tako imaš visoko težište. edit: btw komedija od penala. Po pravilima, gleda se gde je počeo kontakt. A u ovom slučaju, to je bilo barem pola metra isred 16, po levoj nogi Bukarija Nemoj da zezaš. Kontakt je bio tek u 16 metara Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 20 Share Posted April 20 Bolji smo od njih kako god okreneš. Po meni zasluženo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 20 Share Posted April 20 Penaltko opet najglasniji. 🤮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted April 20 Share Posted April 20 Utakmica produžena 21 minut, mislim da to nikad nisam video. I to pokazuje koliko se igralo u drugom poluvremenu. A moglo je i više jer ni u tih 21 minut nije bilo previše igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) 16 minutes ago, L' Imperatore said: Jedino što nas spašava je to što je Marković odma zalegao, pa izgleda kao da simulira. Ali realno, teško je zadržati ravnotežu, kad te neko zapuca u ledja. Pogotovo ako stojiš dosta uspravno, jer tako imaš visoko težište. edit: btw komedija od penala. Po pravilima, gleda se gde je počeo kontakt. A u ovom slučaju, to je bilo barem pola metra isred 16, po levoj nogi Bukarija Sta se desava kad izdrzis prvi kontakt? Racunali se drugi, po tebi izgleda da ne?! Ne postoji cistiji penal. Markovicev pad ne bih komentarisao… presmijesno. Edited April 20 by Valensija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) 11 minutes ago, magiko said: Mi i kada ih pobedimo to bude na takav nacin da mi je osecaj isti kao da smo izgubili Ne znam zbog čega. Apsolutna nadmoć večeras kao i prošli derbi samo smo sada pobedili. Posed lopte 66% ...27 udaraca naspram njihovih 8... Gomila šansi, gde je i var poništio gol za milimetar. Oni osim golova koji je više srećan (Severina od stativu) nista nisu pokazali. Mi da smo imali krstenog napadača oni ne bi prošli po broju šansi i izgledi situacija bez 5 golova u mreži. I ovako sakati u napadu uvaljali smo 3 gola. Edited April 20 by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted April 20 Share Posted April 20 1 minute ago, Čvarkov said: Penaltko opet najglasniji. 🤮 Velika je to seljačina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts