1989 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 9 minutes ago, Drug Crni said: njeni izvođači nisu poznati kao ljubitelji lizanja zadnjice botoksiranog kepeca iz Kremlja. 10 minutes ago, Drug Crni said: ali sve uvijeno u oblandu da se ekipica ne bi outovala.. Познати ал ипак увијају 😆 па јел смо аутовани или нисмо легендо сам себе демантујеш у 2 реченице, ово стварно не памтим да сам видео. Успели сте да изопачите једну од најоригиналнијих кореографија у последње време (док се није дигло "ал боље ти него..." где су и комшије учествовале). И сад ја теби треба да признајем нешто што нам на крај памети није било. Човек устаје из гроба (-5 у односу на ривала) и растерује преплашене гробаре. На оваквом украјинисању (хвала мом пријатељу @pantelia што ми је објаснио како се правилно каже) би могли да позавиде и најистакнутији међу нама који се баве косоварењем. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Just now, 1989 said: Познати ал ипак увијају 😆 па јел смо аутовани или нисмо легендо сам себе демантујеш у 2 реченице, ово стварно не памтим да сам видео. Ironija,sarkazam..imaš valjda iq veći od broja cipela? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Neverovatno mi je da moram da branim severnu armiju ali jbg. Insče, sećam se da se jednom već pričalo o tome ovde. Mislim da ste baš, baš iskonstruisali tu priču sa uvlačenjem Ukrajine u koreografiju. Počeli ste da zvučite kao oni kolumnisti u medijima koji imaju potrebu da svakog dana izbace priču o nečemu pa naravno ponekad zalutaju u kupine. Dobro neko nije sliku shvatio kao sahranu Demokratske stranke, jer podseća na njihov logo. Bio sam na utakmici i bilo je skroz očigledno o čemu je reč. I ključna stvar na kraju - da li zaista mislite da se tako komplikovane koreografije osmišljavaju i pripremaju za dva-tri dana? Stvarno mislim da su u vrhu tribine popadali od smeha kad su čuli ta tumačenja. Imate milion realnih razloga da kritikujete sever, a na ovaj način samo kompromitujete svoje realne kritike. 27 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1989 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 13 minutes ago, Drug Crni said: Ironija,sarkazam..imaš valjda iq veći od broja cipela? Важи важи 🙂 ако ти тако кажеш 🙂 Боље лепо признај да си погрешио, није срамота :) тад бих те више ценио 😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Moze neko da veruje u sta god hoce, ali ona koreografija apsolutno nikakve veze nije imala sa Ukrajinom. To je bio sam pocetak sukoba i znam da su na severu tada i pored rusofilije koja je prisutna primarno imali osecaj da dva nama bliska naroda ratuju i da je to velika tragedija. Takav stav je bio na pocetku sukoba, sada je vec drugacije. Tada nikome ni u snu ne bi palo na pamet da na koreografiji prikazuje grobove Ukrajinaca. To je jedna stvar. Druga stvar je sto je sever prilicno bandoglav i nije se godinama libio da na evro utakmicama istice ne samo dvosmislene vec i direktne poruke koje bodu oči. Na domacim utakmicama njih tek zabole da se mlate dvosmislenim porukama i da su hteli nesto da kazu o sukobu, to bi uradili na najdirektniji nacin. Dakle, ne treba severu pripisivati bas sve. Imaju oni mnogo putera na glavi i bez ovoga. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Braco imate temu “Huligan” gde se vode rasprave o navijacima, dajte ovde da se koliko mozemo fokusiramo na teren 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Slažem se. Ovo shvatite kao poslednje upozorenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Nakon YB gostujemo u Kragujevcu na onoj njivi, mogao bi Terza to da odlozi za prolece, tad ce Kragujevac da renovira teren, pa ce igrati na neutralnom terenu. Edited September 28, 2023 by Ljubitelj baklave Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Ja sam se bas uzeleo utakmica. Jedva cekam subotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 2 minutes ago, pantelia said: Ja sam se bas uzeleo utakmica. Jedva cekam subotu. U subotu imamo back to back. Prvo u 18:05 pa u 20h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 3 minutes ago, Stanko1997 said: U subotu imamo back to back. Prvo u 18:05 pa u 20h. Basket jel? Taman stizem na drugo poluvreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 Barak izjavio da je Katai opet povređen i da ne trenira sa ekipom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 (edited) 29 minutes ago, Bax said: Barak izjavio da je Katai opet povređen i da ne trenira sa ekipom. Sprema ga Barak za prelazni rok sa Kangom zajedno. Ocigleno. Edited September 29, 2023 by suptil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 (edited) 17 hours ago, Stanko1997 said: U subotu imamo back to back. Prvo u 18:05 pa u 20h. Na fudbalu neće biti navijanja do isteka 31. minuta. Edited September 29, 2023 by Perkos2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 29, 2023 Share Posted September 29, 2023 Micel Donald postao trener mladjih kategorija PSV-a. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo.Srbija Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 (edited) Pozdrav svima! Interesuje me gostovanje u Lajpcigu. Za koji sektor da kupim karte, gde cemo mi biti smesteni? Hvala u napred! Edit: Gde je najbolje uzeti online? Edited September 30, 2023 by Ivo.Srbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Imam utisak da jedno mesec dana nismo igrali 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 1 hour ago, Ivo.Srbija said: Pozdrav svima! Interesuje me gostovanje u Lajpcigu. Za koji sektor da kupim karte, gde cemo mi biti smesteni? Hvala u napred! Edit: Gde je najbolje uzeti online? Ako nadjes napisi gdje si kupio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 (edited) 1 hour ago, Nele said: Imam utisak da jedno mesec dana nismo igrali 😁 Vala baš. Mada koliko se trčalo protiv ćelafuta taman nam dođe 10 dana odmora, pocrkali su svi redom. Makar više treninga i uigravanja za Brus Lija, Đigija i Šerifa. Edited September 30, 2023 by Molina23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Quote Očekuje se da Crvena zvezda protiv Radničkog igra u formaciji 3-5-2 i sastavu: Glazer – Dragović, Điga (Mijailović), Rodić – Bukari, Stamenić, Hvang, Ivanić, Mitrović – Kraso, Endiaje. Mogli bi danas da odigramo jedan lakši meč u domaćici, prethodna tri su bila opasno mučenje. Zanimljiv sastav, da vidimo koliko Kraso i Ndiaje mogu u tandemu. Očekujem istih 11 večeras i u sredu… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 4 hours ago, prolup said: Ako nadjes napisi gdje si kupio. https://www.stubhub.de/rb-leipzig-fk-crvena-zvezda-tickets-red-bull-arena-leipzig-25-10-2023/event/106076059/ Na zvaničnom sajtu jos uvek nema informacija. Prva je bila da karata nece biti u prodaji, potom da ce pustiti određeni broj, ali jos uvek nista... Ovaj sat, ne znam koliko su pouzdani, ali imaju opciju da platiš PayPal-om, u najgorem slučaju vratiće ti novac nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Sviđa mi se sastav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Ovo bi mogao biti i sastav za sredu, uz eventualno jednu izmenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Dajte strim neki, pliz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts