Prijatelj Mitar Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 1 hour ago, Don Dusko said: Sad sam bio u gradu da uzmem pljeskavice, i kad tamo 15 talijana...I kako su culi da sam iz Srbije odmah su me pitali je li znam ko je Dejan Stankovic i Sinisa Mihajlovic.ย ย Jesi sreo Kalinu i Mirotu? Sad svakom ko je bio do grada treba postaviti ovo pitanje ๐ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Late lat ce izgleda nastaviti u st gallen daleko je od nas, imamo bolju rezervnu opciju iz rusije,nije kasijera Izvor mcz sto je dao prosla sva dovodjenja tacna i formaciju sto je fao Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 4 minutes ago, Steve Gerrard said: Late lat ce izgleda nastaviti u st gallen daleko je od nas, imamo bolju rezervnu opciju iz rusije,nije kasijera Izvor mcz sto je dao prosla sva dovodjenja tacna i formaciju sto je fao Pa napisi ko je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Nije navedeno,neko ko ima vrijednos preko 5 miliona na tm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 15 minutes ago, Laki21 said: Gde je i ลกta radi onaj crnac iz Haife ลกto je igrao centarfora protiv nas dok je Barak bio trener? Pero ili tako neลกto se zove? ย Onaj ลกto je razgonio naลกe bekove i ลกtopere na buljuke? I dalje je u Makabiju, ali je Barak obecao tamo da im nece uzimati igrace i dovoditi u Zvezdu. ย Meni sto se ne svidja trenutno je da nemamo klasicnog spica. Svi koji konkurisu napred su na neki nacin zaglavljeni izmedju spica i neke druge pozicije. Valjda se zato i trazi ta prava devetka, a opet ce mi nekako napad biti pretrpan ako dodje jos jedan igrac i ne znam gde ce sva ova pojacanja da se uglave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ฤoฤo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 31 minutes ago, Laki21 said: Gde je i ลกta radi onaj crnac iz Haife ลกto je igrao centarfora protiv nas dok je Barak bio trener? Pero ili tako neลกto se zove? ย Onaj ลกto je razgonio naลกe bekove i ลกtopere na buljuke? Taj ลกto nas je razgonio nas i naลกe bekove je proลกle godine samo nas razgonio. Niลกta posebno nakon nas nije pokazao. Ne bih ga dovodio jer nam takav tip napadaฤa i ne treba. Nama treba jedan brz koji ฤe da se ลกunja izmedju redova i koji ฤe uvek biti na granici ofsajda.ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 39 minutes ago, Laki21 said: Gde je i ลกta radi onaj crnac iz Haife ลกto je igrao centarfora protiv nas dok je Barak bio trener? Pero ili tako neลกto se zove? ย Onaj ลกto je razgonio naลกe bekove i ลกtopere na buljuke? Hteo je Bahar da ga dovede, ali iz kluba nisu dali, a verovatno nije ลพeleo da krade igraฤe, ลกto je ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 43 minutes ago, Steve Gerrard said: Nije navedeno,neko ko ima vrijednos preko 5 miliona na tm Wilson Isidor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ฤoฤo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 5 minutes ago, Trigger said: Wilson Isidor Ja i dalje ne verujem da moลพemo njega da dovedemo. Juฤe sam pisao o tome. Ima 22.godine, trลพiลกna vrednost mu je 6m i ima ugovor do 2026.godine uz sve to ozbiljan kvalitet koji je u Lokomotivi i pokazao proลกle sezone. Jedino je imao neku povredu zbog koje bi ga moลพda Loko prodala ali i kad je izaลกao iz povrede nastavio je u kontinuitetu da daje golove. Isidor je za nas nemoguฤa misija osim ako ne ponudimo preko 6m za transfer.ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 A ona neka fora da moลพe bez obeลกteฤenja da doฤe iz Rusije il tako neลกto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ฤoฤo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) 4 minutes ago, Trigger said: A ona neka fora da moลพe bez obeลกteฤenja da doฤe iz Rusije il tako neลกto? Ne znam za to. Ako to postoji kao opcija u nekom sluฤaju i ako postoji ลพelja igraฤa da igra Lล onda postoji ลกansa za nas. Ali ja sad prvi put ฤujem da mogu bez obeลกteฤenja iz Rusije u Evropu. Loko je za njega pre godinu i po dana platila Monaku 3.5m. Edited July 9, 2023 by ฤoฤo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 5 minutes ago, ฤoฤo said: Ne znam za to. Ako to postoji kao opcija u nekom sluฤaju i ako postoji ลพelja igraฤa da igra Lล onda postoji ลกansa za nas. Ali ja sad prvi put ฤujem da mogu bez obeลกteฤenja iz Rusije u Evropu. Loko je za njega pre godinu i po dana platila Monaku 3.5m. Ne znam, nisam siguran, ฤini mi se da sam to ฤuo negde, ali ne drลพi me za reฤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ฤoฤo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 10 minutes ago, Trigger said: Ne znam, nisam siguran, ฤini mi se da sam to ฤuo negde, ali ne drลพi me za reฤ. Bila je priฤa 2022.godine kada je krenuo rat u Ukrajini. Ne znam da li je i dalje aktuelno.ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Wow, ja sam za Isidora poฤetkom leta ฤuo da pregovara s Lionom, tako da bi to stvarno bilo iznenaฤenje.ย ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 5 minutes ago, Tunji Awojobi said: Wow, ja sam za Isidora poฤetkom leta ฤuo da pregovara s Lionom, tako da bi to stvarno bilo iznenaฤenje.ย ย Bio je joลก u zimskom prelaznom roku viฤen u Lionu, ali nije proลกao lekarske pa je sve propalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Za to pravilo:ย Inostrani igraฤ koji igra u Rusiji ili Ukrajini moลพe da โzamrzneโ ugovor na godinu dana i da ide na jednogodiลกnju pozajmicu bez saglasnosti matiฤnog kluba. Najsveลพiji primer je Hadzikadunic koji je preลกao iz Rostova u Hamburg koristiฤi to pravilo. Da bi sprecili takav problem timovi iz Rusije sad cesto ubace klauzulu da igraฤ ne sme da koristi tu opciju prelaska. Recimo Brazilci iz Zenita su potpisali novi, pojaฤani ugovori gde su se odrekli te opcije, tako da bi drugi klub sad morao da plati obeลกteฤenje ako hoฤe da dovede igraฤa. Isidor koliko ja vidim nije produลพio ugovor u medjuvremenu, tako da on svakako moลพe da koristi tu opciju.ย Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Jel gleda neko na Areni Zenit- Fenerbahce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnฤ Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Sad ukljucio kad si ti reko โฆ Navijamo za X ili Zenit da bi nam za prvo mesto i nereseno igralo ๐ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 1 minute ago, Nele said: Sad ukljucio kad si ti reko โฆ Navijamo za X ili Zenit da bi nam za prvo mesto i nereseno igralo ๐ Ako osvojimo pehar da docekamo momke na aerodromu ๐ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ฤoฤo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) Sad uporedio Fener na turniru i Fener proลกle godine. Nebo i zemlja razlika. Trenutno protiv Zenita im igraju 3 igraฤa iz prvih 11 proลกle godine. A na klupi su joลก 3 iz prvih 11. Otiลกao im Guler, Valencia, a nema ga ni Batลกuaji, Zajc, prvi golman i desni bek. Edited July 9, 2023 by ฤoฤo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) 7 hours ago, Nele said: ย Daleko ti lepa kuca, โmajstoreโ . Ma taj menadลพer je seronja. Video kako Zvezda igra pa mu zinula guzica i hoฤe on malo viลกe. Pa dobiฤeลก.... Treba Late Lat da promeni menadลพera koji ne radi za dobro igraฤa, tj njegovo. ฤetvorogodiลกnji ugovor za klub koji ฤe isto toliko godina igrati i Lล je premija za njega. Jeb'la te Atalanta ย Edited July 9, 2023 by Alexandar u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Samo svratio da provjerim raspolozenje๐ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 4 minutes ago, Alexandar said: Ma taj menadลพer je seronja. Video kako Zvezda igra pa mu zinula guzica i hoฤe on malo viลกe. Pa dobiฤeลก.... Treba Late Lat da promeni menadลพera koji ne radi za dobro igraฤa, tj njegovo. ฤetvorogodiลกnji ugovor za klub koji ฤe isto toliko godina igrati i Lล je premija za njega. Jeb'la te Atalanta ย Teลกko da ฤe da promeni menadลพera, s' obzirom da mu je ovaj postao menadลพer pre 15 dana ๐ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ฤoฤo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 ๐๐ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 5 minutes ago, Stanko1997 said: Teลกko da ฤe da promeni menadลพera, s' obzirom da mu je ovaj postao menadลพer pre 15 dana ๐ Ako mu propadne ugovor sa Zvezdom zbog njega hoฤe Neka pichi onda po Galenima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts