Don Juan Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 (edited) Mituljikić me baš razočarao ovo što sam gledao. Mora to mnogo, mnogo bolje. Od dva rešenja izabraće lošije, i to ne samo sada kada umesto da asistira jedva i šutira na gol. edit. Jovan. Edited June 26, 2023 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Meni blizanci nekako i dalje izgledaju fizički slabašno za seniorski fudbal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 (edited) 4 minutes ago, Don Juan said: Mituljikić me baš razočarao ovo što sam gledao. Mora to mnogo, mnogo bolje. Od dva rešenja izabraće lošije, i to ne samo sada kada umesto da asistira jedva i šutira na gol. Ovo je bio Jovan, mada su identicni igraci oni, iste i vrline i mane imaju. Stankovic izmislio fudbal za Srnica. Edited June 26, 2023 by Markoss 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Ja sam rekao dok su blizanci jos igrali za Graficar da ih treba direktno prodati. Mnogo je tesko pretvarati talente tih karakteristika i u dobre igrace, pogotovo za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Sljivic bi konacno mogao biti TAJ da donese 18m u klub jednog dana 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 I onda se zapitas zasto smo trosili pare na Mitrovica i Pruceva kad imas iste ako ne i bolje Lučića i Šljivića. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Stamenic dobar podseca na Marka Grujica. Sljivicev svaki kontakt sa loptom odise talentom … Ne da me je iznenadio nego ne znam. Lucic isto nije bio los. Ovaj mali desni bek odlican obavezno da se ostavi u ekipi bolje on nego Nikolic. Gobelja 🤩🤩🤩 Najvece razocarenje Mituljikic. I da Stankovic isto bas dobar. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Decu moras pustiti da igraju kako bi pokazali da znaju fudbala. Na zalost to je samo u slucaju pripremnih meceva i ovih masovnih okupljanja pred sezonu... Eto da kazem da se nadam da ce vise njih Bahar drzati tu i davati im lepe minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Gobeljic i Srnic dok ne odu, ni ne pomisljam da gledam FK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Gobeljic dao gol...pu jebem ti zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Gobeljić dao gol a pre toga kiksao pa zamalo nismo zbog njega imali 2-2. Nije Gobelja u timu da bi on davao golove nego da ih ne primamo. A uverili smo se u koliko bitnih momenata je kiksao. O Srniću i da ne govorim šta je svojim greškama u najbitnijim utakmicama uradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Mozda Gobeljarda neko kupi zbog ovog gola. Spoiler Puscite me da se makar nadam 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Ne zamarajte danas sa Gobeljicem i Srnicem, osetite trenutak kad treba i da se pohvali nesto. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Sve prolazi,Gobelja traje. Milunoviću je vreme za neke Lučane,kakav hodajući kiks. Mijatovic,Šljivić,Stanković i Stamenić top.Lučić sasvim solidan,biće on bolji kako vreme odmiče. Stamenić u nekoj perspektivi može biti sličan Grujiću. Mali Stanković ima potencijala,trči kao osica,plus nije operisan od tehnike.Svakako treba da igra više od bezveznjaka Srnića. Bahar je pohvalio klince i da uživa ne samo u igri nego kako treniraju.Verujem da će ove sezone dobiti dosta prostora. Videćemo ove momke kako će se snaći protiv Zenita i Fenerbahčea. I na kraju,Drago kapiten,srce mi je puno. 💪 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Gobelja, Srnić? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 6 hours ago, mare80 said: Navodno IMT traži golmana Gordića i Mijatovića na pozajmicu ... Pošto mislim da će ovogodišnje prvenstvo što zbog broja timova koji verovatno ide na 18,što zbog nepostojanja plej ofa, biti nekvalitetnije od predhodnog, voleo bih da barem Mijatović više dobija šansu u Zvezdinom timu ... Sa druge strane imamo tamo neke Srnića i Gobeljića,iskusni prvoligaški igrači sa utakmicama LE i LŠ u nogama,mogli bi oni malo da pojačaju "traktoriste" ove sezone ... Ukida se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 7 hours ago, Pero_Cameron said: Ukida se? Ako je istina da će se liga zbog Kolubare proširiti na 18 ekipa,onda da ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 (edited) 11 hours ago, bosMan_jr said: Ne zamarajte danas sa Gobeljicem i Srnicem, osetite trenutak kad treba i da se pohvali nesto. OK...Nego kad treba da se "zamara". Mladi igrači su sigurno ono što treba da se pohvali ali koji od njih će otpasti zbog "ovih" (a da je lošiji). Ako će nekim mladima ova utakmica protiv grupe fudbalera Grada na početku priprema i par sledećih takvih biti šansa i odlučujuća hoće li se računati na njih na osnovu onog šta su pokazali onda je mnogo malo da se oni iskažu. Ali OK. Da vidimo šta će sledeće utakmice doneti Edited June 27, 2023 by Alexandar zagrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Stamenić dok trči non stop gleda iza sebe, tj levo i desno da vidi gde se ko nalazi, podsetio me na Ćavija, kod njega je to baš bilo izraženo. Druga stvar, kako se niko nije setio da pusti ovu decu da igraju ranije, nije jučerašnja utakmica neki reper ali svaki dodir sa loptom im je školski, ne beži im lopta kao Srniću i Gobelji. Mali Šljivic me oduševio ali neću još uvek da ga hvalim, da vidimo još neku utakmicu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 1 hour ago, K.Dot said: Stamenić dok trči non stop gleda iza sebe, tj levo i desno da vidi gde se ko nalazi, podsetio me na Ćavija, kod njega je to baš bilo izraženo. Druga stvar, kako se niko nije setio da pusti ovu decu da igraju ranije, nije jučerašnja utakmica neki reper ali svaki dodir sa loptom im je školski, ne beži im lopta kao Srniću i Gobelji. Mali Šljivic me oduševio ali neću još uvek da ga hvalim, da vidimo još neku utakmicu. Možda Bahar razmišlja o fudbalu i kako sastaviti što bolji tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Ja jos nisam naucio imena pojacanjima, moracu da se posluzim guglom. Koliko vidim bas je krcat Zvezdin tim, treba ocekivati odlaske, narocito u sredini. Na papiru lepo deluju pojacanja, ali opet ostaju pozicije bekova vrlo kriticne. Ne znam da li ostaje Erakovic, ali Milunovica bih se resio vrlo rado. Golman mi je nepoznanica, ali prija osvezenje u odnosu na Borjana koga sam se zasitio, nista lose o njemu naravno. Ostaje da boli Rodic, ocigledno treba docekati da se smiluje sam i ode u penziju. Cudno je da su Srnic i Gobeljic jaci od svega, a jos cudnije je da novi trener nije otpisao odmah Srnica, obzirom da se licno uverio u njegove "sposobnosti" prosle godine. Vidim da we Kangva prodaje, a mislim da je jedan od boljih igraca, forsiran na pogresnom mestu, no dobro, resili su tako, pogresice naravno, bolje Kanga da ode, no to se nece desiti. Mitrovic, ako ima ponuda bolje da se proda, vrlo je stagnirao, Zvezdi takav profil ne donosi kvalitet. Desni bek na pozajmici ne vredi taj novac, pa je bolje ne gubiti vreme sa njim. Mlade slabo poznajem, sem Lucica koji je odlican, ali bih davao svima sansu. Nove igrace ne poznajem, ali verujem da nisu La Pare, Tomanei i Dioniji... Saml zelim da igramo lepo, da ponovo osetim zar i zelju da gledam fudbal, jer wu mi Mister i onaj Milojevic ogadili i Zvezdu i fudbal kao nikad u zivotu, a imali smo svasta. Stamenic po komentarima deluje pismeno, pa mi je bas drago da vidim i to cudo na poziciji zadnjeg bezveznog godinama vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Kanga je za više od klase bolji igrač od Kangve. Kangi je problem isključivo glava. Ako je Bahar spreman da se nosi s njim i da ga ubedi da se u potpuosti podredi timu, odnosno da smanji ludosti na minimalu, onda je to dobitak za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 23 minutes ago, Laki21 said: Kanga je za više od klase bolji igrač od Kangve. Kangi je problem isključivo glava. Ako je Bahar spreman da se nosi s njim i da ga ubedi da se u potpuosti podredi timu, odnosno da smanji ludosti na minimalu, onda je to dobitak za sve. Na treneru je da Kangu pripremi na svoje zamisli, s tim da ni Kanga nije vise u cvetu mladosti. Jasno je da je svih ovih godina Kanga bio jedini pravi izbor na toj poziciji u centralnoj vezi, covek koji ima osecaj za prostor i koji je apsolutno neprikosnoven u situacijama kada saigrace spaja sa sansom. Glava je kod njega uvek bila problem, ali se secam da je i pored toga npr sa mister Dekijem kliknuo u jednom momentu i bio nas najbolji igrac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Sahtjor poslao ponudu za Azarova, 3 milke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts