Pangea Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 6 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Pa sta je onda razlog sto ne moze potrcat od 1:1? Grč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Nevjerovatno kako su uopšte došli grčevi ovakvog intenziteta i to ovako iznenada i bez najave!? Prvi put nešto takvo vidim. Nažalost, ne postoji kratkoročno rješenje - Alcaraza unutar okvira meča ništa ne može vratiti na 100%. Šteta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Мени је невјероватно шта је све стизао момак. Сјећам се да је и Новак имао један Вимблдон који је предао као посљедица грчева/жуљева поприлично млад. Ни Надалу није падало на ум да стиже неке лопте које Алкарас стиже. Трчао је као суманут Научиће момак ефикасније да троши енергију, баш мора, јер напреже се преко граница 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ako ga grcevi ovako jebu nakon 2 i po sata tenisa sa 20 godina onda ima bas ozbiljan problem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 On 6/6/2023 at 11:10 PM, McLeod said: 1.35 je realna kvota na njega. Meni je ovde sve bilo jasno iskreno 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 kakvi grcevi na pocetku treceg seta? sad mi bas zao sto ne gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Alkaraz ne može da pokrije osnovnu a Novak rizikuje sa dropom...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 1 minute ago, Big Ticket said: Мени је невјероватно шта је све стизао момак. Сјећам се да је и Новак имао један Вимблдон који је предао као посљедица грчева/жуљева поприлично млад. Ни Надалу није падало на ум да стиже неке лопте које Алкарас стиже. Трчао је као суманут Научиће момак ефикасније да троши енергију, баш мора, јер напреже се преко граница Ti onda nisi gledao mladog Nadala ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Novak ne sme da se opusti. Odradi to kako treba... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Just now, Pangea said: Novak ne sme da se opusti. Odradi to kako treba... Ja čak imam utisak da se ovo dešava baš jer se nije opustio nego stegao 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 9 minutes ago, Big Ticket said: Мени је невјероватно шта је све стизао момак. Сјећам се да је и Новак имао један Вимблдон који је предао као посљедица грчева/жуљева поприлично млад. Ни Надалу није падало на ум да стиже неке лопте које Алкарас стиже. Трчао је као суманут Научиће момак ефикасније да троши енергију, баш мора, јер напреже се преко граница On da nije stigao onu loptu za onaj najlepsi poen u mecu, i jos par na granici, Novak bi svakako vodio 2:0 u setovima. To je jednostavno njegov stil igre, koji ga je doveo tu gde jeste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Све поштујем, његов стил, експлозију и слично... Феноменалан таленат, али ће морати да научи да оптимизује своју енергију ако жели дуговјечност. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ne ume Novak da oseti krv i dokusuri surovo ranjenog protivnika, nervira me 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 10 minutes ago, dekifisher said: Ovo je posledica dopinga. Nema drugog racionalnog objašnjenja. Sent from my M2007J17G using Tapatalk Jel može bez ovog. Racionalnih sigurno ima, teško da ima glupljih. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 I dalje ne moze potrcat kako treba. Stvarno ne znam kakav to grc mora biti da se ovoliko dugo ne moze kretati normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 6 minutes ago, diego said: On da nije stigao onu loptu za onaj najlepsi poen u mecu, i jos par na granici, Novak bi svakako vodio 2:0 u setovima. To je jednostavno njegov stil igre, koji ga je doveo tu gde jeste. Ja sam se zafrkavala, al to je najlepši poen turnira, možda i godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 13 minutes ago, dekifisher said: Ovo je posledica dopinga. Nema drugog racionalnog objašnjenja. Sent from my M2007J17G using Tapatalk Ima i prvog i drugog, pošto ovo sigurno nije racionalno objašnjenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Sramotno ne da ne predaje meč. Potcenjivanje najboljeg igrača ikadaSent from my M2007J17G using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Author Share Posted June 9, 2023 Alkaraz u ovom stanju ne bi mogao da okrene onog Marožana (od kojeg je senzacionalno izgubio u Rimu),a kamoli Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited) 2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: I dalje ne moze potrcat kako treba. Stvarno ne znam kakav to grc mora biti da se ovoliko dugo ne moze kretati normalno. Ma kakav bre grc. Cestitke Novakovim navijacima na ulasku u finale. Steta za Carlitosa Edited June 9, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Author Share Posted June 9, 2023 Just now, dekifisher said: Sramotno ne da ne predaje meč. Potcenjivanje najboljeg igrača ikada Sent from my M2007J17G using Tapatalk Ti si baš promašio pdf..žao mi je što moram da kažem.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Baš sam se smorio iskreno, vrhunska dva seta za gledanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Ma kakav bre grc. Naravno da nije grc. Bezveze se sili, samo ce si ugrozit sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Alkaraz jednostavno igra do kraja. Nece da preda. I to je ok. Sportski, viteski stav. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Meni je za poštovanje što ne predaje meč. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts