Doorn Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 (edited) 3 minutes ago, Sunshine State said: Nisu 'olandezi odavno pobedili Cini mi se nekih 44 godine Edited May 18, 2019 by Doorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Gledala prenos na nemackom ARD, onaj nemacki nesretnik se skoro rasplakao kad je objavio da Nemci dobijaju 0 bodova od publike. Sad prebacila na holandski NPO1, holandski voditelj ne zvuci preterano uzbudjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFW Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 ahahahahaah ne verujem!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 2 minutes ago, Doorn said: Cini mi se nekih 44 godine Trebalo je 2017, ona neka NL western pesmica nije bila losa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 4 minutes ago, Jurgen said: Moracu da uramim ovo u sobi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Ima li neko rezultate glasanja publike, bez zirija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darby O'Gill Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Kladionice znaju znanje 😀 Svi koji su uložili lovu na Holandiju nalegli na telefon da izvade fleku. A za Islanđane se plašim da će avion da im se pokvari na pola puta do kuće. Onako, sam od sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darby O'Gill Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 1 minute ago, Darth Bane said: Ima li neko rezultate glasanja publike, bez zirija? Objaviće se na sajtu Evrovizije tokom dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 U brate, prejako.Respect za muda do... Pojasa Gaze. [emoji122]Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFW Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 carevi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 3 minutes ago, Darby O'Gill said: Objaviće se na sajtu Evrovizije tokom dana. Proverio sam: da se racunalo samo gladanje publike, pobedila bi Norveska, Holandija bi bila druga a Island sesti! Nije bilo sanse da Islandjani pobede. Suvise su kontroverzni! Ipak su po meni Svedjani imali najlepsu pesmu ali su trebali da izvedu malo bolju "kombinaciju"! Pevac je bio OK ali bolje bi prosao uz druge pratilje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 E da sam znala kako je ovde dobro zezanje, gledala bih i ja. Kakvi ste vi carevi [emoji38] Srbija dobila 54 poena. Zato sto pjevacica ima samo jednu nogu. Objasni mi foru [emoji4] Svaka cast Islandjanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Islandski pankeri nisu i neki carevi. Zasto nisu izvadili ove Palestina salove kad su imali performans, a ne kad su vidjeli da su izgubili. Meh, nikakva to mooda nisu. Licimuri. Ni p od punkeraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Dobro nisam rekla za njih da su carevi, ali nisi odgovorio...A njima za tako nesto trebala vojska neka, a ne muda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Interesantno je da su Norvezani pobedili po popular voteu i to debelo, skoro 300 poena, kao kad je Ribak bobinirao evrovizijskim terenom. Inace pobednicka pesma sranjiste, bedna kopija bednog benda po imenu Imagine Dragons. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Ipak su hteli ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 On 5/16/2019 at 11:14 PM, fancy said: Doduše ona Holandija je modernog zvuka Imagine Dragons, One Republic i sl. sr. moglo se očekivati Sent from my SM-N950F using… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Poceo sam gledati na RTS, malo pre prenosa sam ukljucio TV, i najvise mi se svidelo prenos pustanja u saobracaj nove deonice auto-puta. Posle sam gledao na drugom kanalu. Ne svidja mi se pesma Holandije. Meni su bile najbolje Slovenija, i Italija. Pesme Danske, azerbejdzana plagijati, kao i Svajcarska. Steta sto publika nema ukusa kad je muzika u pitanju. Pravda za Severnu Makedoniju, lobi je pobedio. Voditelji su nekoliko puta stavljali svedsku ispred severne makedonije,(kad su govorili za redosled prve 3) iako je makedonija u tom trenutku bila prva. Sta reci na taj trend, pogotovo kod voditelja od drzava koji su govorili rezultate bodove od zirija. Kiceraj samo takav, ko da su se svi obrazovali kod nasih starleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Nego mene me zanima hoće li Islanđani malo da prošetaju Palestinom da pruže podršku narodu, u onom outfitu naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Poceo sam gledati na RTS, ukljucio TV, i najvise mi se svidelo prenos pustanja u saobracaj nove deonice auto-puta. Sta reci na taj trend. Kiceraj samo takav, ko da su se svi obrazovali kod nasih starleta. Tako ti je to kad odlučuju glasovi publike. Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Moj favorit je pobedio jeeej Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Malo istorije... Nikad mi neće biti jasno kako ova stvar nije otišla u finale '08.? Kad smo već kod istorije i ko je sve bio učesnik, treba spomenuti i ove majstore [emoji41] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiro Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Sećam se ovih careva još od davnina. Za tadašnje poimanje Eurovizije gotovo skandal, ne samo zbog čiste elektronike. Otvorena parodija i podsmevanje Euroviziji. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 (edited) Nisam bio na kompu nekoliko dana ali Island ❤️ Edited May 19, 2019 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts