Nicklord Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ko je na majicama Let3 bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 minute ago, Helena said: Mnogo je ovo pesama za finale, mislim da bi plafon trebalo da bude 22 Ali je onda gledanost finala manja, a sa njom i profit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 2 minutes ago, Nicklord said: Ko je na majicama Let3 bio? To su oni kada su bili deca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 minute ago, Baby said: Lose peva engleskinja. Meni nije jasno, toliko dobre muzike su izradili i onda posalju nekog ko peva ovako na Evroviziju... Onda kad su slali svoje svetske zvezde poput Klifa Ričarda ili Šedouze prolazili su ko bosi po trnju, a pobede im donosili Sendi Šo, Lulu, Braderhud of men i Baks Fiz. Jedino Katrina and the vejvs bili solidno ime kad su osvojili Eurosong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Glasala za Italiju, Sloveniju i Austriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Maksimalno 5 pesama sam zapamtila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Just now, DameTime said: Glasala za Italiju, Sloveniju i Austriju. Ja otvorio drugu flašu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ova godina je po meni najkvalitetnija do sada. Iz tog razloga se neću usuditi da prognoziram top 10 jer tu stvarno može jedno 20 pesama da se nađe. TOP 5, navijački : 1. Finska 2. Švedska 3. Izrael 4. Francuska 5. Španija Ukrajina i Italija su mi bile zemlje koje sam se dvoumio sa FRA i ŠPA ali neka bude ovako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 minute ago, Stiletto said: Onda kad su slali svoje svetske zvezde poput Klifa Ričarda ili Šedouze prolazili su ko bosi po trnju, a pobede im donosili Sendi Šo, Lulu, Braderhud of men i Baks Fiz. Jedino Katrina and the vejvs bili solidno ime kad su osvojili Eurosong. Ma sve ok, ne moraju da salju nekog svetski renomiranog pevaca (koji verovatno ne bi ni pristao da ide), nego bar da izmasteruju pesmu i nadju pristojnog pevaca... a ako neko zna da pravi muziku i ima izbor pevaca je sigurno Engleska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 minute ago, Stiletto said: Ja otvorio drugu flašu. I ja sam malo popila, ali neću glasati za Švedsku i Finsku jer će dobiti gomilu glasova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Stvarno mozda najkvalitetnija ES do sad jer ima dosta ok pesama i malo uzasnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Evo ga ovaj prošlogodišnji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 3 minutes ago, Baby said: Ma sve ok, ne moraju da salju nekog svetski renomiranog pevaca (koji verovatno ne bi ni pristao da ide), nego bar da izmasteruju pesmu i nadju pristojnog pevaca... a ako neko zna da pravi muziku i ima izbor pevaca je sigurno Engleska. Imaju onaj njihov Britan got Talent gde im prođe svake godine 5-6 odličnih pevača, mogli su nekog od tih pobednika da pošalju i da uvek budu u vrhu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Odlična ESC, kad gledaš polufinala delovalo je bzvz, sad u finalu se vidi koliko ima jakih pesama. Max 3 smarača nebitna ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Jeste vi dobili povratnu poruku o glasanju? Ja nisam, A1 mreža sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 3 minutes ago, McLeod said: Stvarno mozda najkvalitetnija ES do sad jer ima dosta ok pesama i malo uzasnih. Da, žali bože Gruzije, kvota da će pobednik biti iz prvog polufinala je mislim 1,09. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Moj favorit, odnosno navijam, za Norvešku.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) Ako je neko neodlučan, evo pregleda: Edited May 13, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ovog Sem Rajdera smo manje više svi iskritikovali prošle godine i pesma stvarno jeste zvučala ekstra generično na spotu ali je čovek u nastupu razvalio i podigao je time za klasu, i večeras je odličan bio. Tuga kada se uporedi sa predstavnicom od ove godine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Opa. Roger Taylor nastupio na Evroviziji. Verovatno najjači muzičar koji je gostovao u zadnjih 30+ godina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 4 minutes ago, Helena said: Jeste vi dobili povratnu poruku o glasanju? Ja nisam, A1 mreža sam A1 je sporiji, dobices uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 2 minutes ago, Don Juan said: Opa. Roger Taylor nastupio na Evroviziji. Verovatno najjači muzičar koji je gostovao u zadnjih 30+ godina. Ne znam šta znači najjači, Madona bila u Izraelu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Izrael pretekao Ukrajinu na kladionici, pre početka finala bilo UKR 6, ISR 4, a sad je ISR 6, UKR 4 % šanse za pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 6 minutes ago, Helena said: Jeste vi dobili povratnu poruku o glasanju? Ja nisam, A1 mreža sam Zadnji put sam glasao 2021 i tada je potvrda stigla posle 15 minuta. Tada za Finsku, večeras glas za Let 3. Rwd je da Rijeka ugosti Eurosong 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Mengoni skočio s 8. na 5. mesta tj. sa 1% na 3%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts