Jump to content

Evrovizija / Eurosong

Drug Crni

Recommended Posts

1 minute ago, Baby said:

Lose peva engleskinja. 

Meni nije jasno, toliko dobre muzike su izradili i onda posalju nekog ko peva ovako na Evroviziju... 

Onda kad su slali svoje svetske zvezde poput Klifa Ričarda ili Šedouze prolazili su ko bosi po trnju, a pobede im donosili Sendi Šo, Lulu, Braderhud of men i Baks Fiz. Jedino Katrina and the vejvs bili solidno ime kad su osvojili Eurosong.

Ova godina je po meni najkvalitetnija do sada. Iz tog razloga se neću usuditi da prognoziram top 10 jer tu stvarno može jedno 20 pesama da se nađe.

TOP 5, navijački :

1. Finska

2. Švedska

3. Izrael

4. Francuska

5. Španija

Ukrajina i Italija su mi bile zemlje koje sam se dvoumio sa FRA i ŠPA ali neka bude ovako.

• Like 1

1 minute ago, Stiletto said:

Onda kad su slali svoje svetske zvezde poput Klifa Ričarda ili Šedouze prolazili su ko bosi po trnju, a pobede im donosili Sendi Šo, Lulu, Braderhud of men i Baks Fiz. Jedino Katrina and the vejvs bili solidno ime kad su osvojili Eurosong.

Ma sve ok, ne moraju da salju nekog svetski renomiranog pevaca (koji verovatno ne bi ni pristao da ide), nego bar da izmasteruju pesmu i nadju pristojnog pevaca... a ako neko zna da pravi muziku i ima izbor pevaca je sigurno Engleska. 

3 minutes ago, Baby said:

Ma sve ok, ne moraju da salju nekog svetski renomiranog pevaca (koji verovatno ne bi ni pristao da ide), nego bar da izmasteruju pesmu i nadju pristojnog pevaca... a ako neko zna da pravi muziku i ima izbor pevaca je sigurno Engleska. 

Imaju onaj njihov Britan got Talent gde im prođe svake godine 5-6 odličnih pevača, mogli su nekog od tih pobednika da pošalju i da uvek budu u vrhu.

• Like 1

3 minutes ago, McLeod said:

Stvarno mozda najkvalitetnija ES do sad jer ima dosta ok pesama i malo uzasnih.

Da, žali bože Gruzije, kvota da će pobednik biti iz prvog polufinala je mislim 1,09.

• Like 1

Ovog Sem Rajdera smo manje više svi iskritikovali prošle godine i pesma stvarno jeste zvučala ekstra generično na spotu ali je čovek u nastupu razvalio i podigao je time za klasu, i večeras je odličan bio. Tuga kada se uporedi sa predstavnicom od ove godine.

• Like 2

6 minutes ago, Helena said:

Jeste vi dobili povratnu poruku o glasanju?

Ja nisam, A1 mreža sam

Zadnji put sam glasao 2021 i tada je potvrda stigla posle 15 minuta.

Tada za Finsku, večeras glas za Let 3. Rwd je da Rijeka ugosti Eurosong 😁