Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, gggggggg said:

kao sto rekoh, bilo je i gorih trenutaka. npr kada je 2011. otislo 80% pdf-a i to svi kvalitetni clanovi.

Znam ja to, samo što su to pretežno bili Novakovi navijači. Ovo dvoje nisu i jedini su takvi redovno aktivni na PDF-u. U tome je razlika.

Posted (edited)

Prošli tjedan sam probao Linoladu Twist (Gold i Duo u jednom). Otišla je čitava tegla u 3 dana a suzdržavao sam se baš 😁 Moja preporuka ljubiteljima kremova, meni najbolja Linolada definitivno.

Edited by svi pjevaju
Posted
20 minutes ago, Darth Steva said:

Ako to "duo" znaci da ima i belog krema, bolje izbrisi taj post dok jos neko nije video 

:classic_biggrin: Mlijeko mu omiljeni napitak a opet ne prepoznaje šta valja.

Prija li ti čokoladno mlijeko (čisto onako da znam)?

Posted
4 minutes ago, svi pjevaju said:

Haha, ja sam mislio da si ti prestar za to :classic_biggrin::classic_tongue::classic_smile: A možda i nikad nije kasno za tako nešto (ako zdravlje dozvoljava) :classic_biggrin:

Daj kutiju čokolina, pa da vidiš!

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Ja i u inostranstvu zaobilazim takve prodavnice u širokom luku :default_sofa:

Jedino su me zeznuli sa Venchijem u Milanu, baš su ga stavili u aerodromsku čekaonicu i nema gde da se pobegne :classic_dry:

Edited by alcesta
  • Like 1
Posted

Iscitah juce tekstova na temu Endi sa mamom Judi koji pravi sportski centar u Skotskoj, pisalo je pre neki dan kako je dobio proces, tuzili ga stanovnici mesta gde hoce da pravi i ta se tuzba odugovlacila par godina i dobio je Endi i sada i zvanicno krece sa izgradnjom - ne secam se da smo to pominjali pa proguglah na temu i vidim o tome se prica vec 4 godine od kad je poceo projekat i gradnja pa stalo, ustvari Endi sa mamom i golferom zaboravih ime, gradi sportski centar za golf i tenis, ogroman prostor a sve sa velikim hotelom 4 zvezdice u okviru sportskog centra. Vrednost toga je oko 50 miliona eura nisam shvatila da li je to suma koju Endi i golfer ulazu ali toliko se procenjuje projekat

Svi prepisuju od Rafice koliko vidim a i svuda se neko buni a sportski centri se ipak prave