饾搼饾摢饾摣饾攤 Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 6 hours ago, Jezebel said: a meg je skoro 2o godina mladja od goldi. (da tuze plasticara obe.聽 聽 Sta bi tek Melani trebala da uradi, nju su bas... sredili (sirotu) 聽 Spoiler 聽
Klotzen Posted March 4, 2025 Posted March 4, 2025 17 hours ago, Jezebel said: Aaaa, eto jel' vidis, a posle m,eni prigovori da je 'kraj vica' ono o evropi koja ne zna sta je to sloboda govora te ce amerika da joj pokaze kao nije tacno.. evo ja iz evrope khm holandije vidim youtube a ti u nazovi slobodnogovornim amerikama nemas pristup.聽 聽 Ne vidi se ni u Srbiji. Dodu拧e mi se nikad nismo ni hvalili slobodom govora聽馃檪 聽 1
Drug Crni Posted March 4, 2025 Author Posted March 4, 2025 Ako je u ne膷emu filmska 2024 bila dobra,onda su to odli膷ne 啪enske uloge u filmovima i to pisane za zrelije glumice. Nadam se nastavku trenda. Ina膷e,kad je besni lala spomenuo izgled Ariane Grande..ja 膷ak mislim da je na dodeli izgledala bolje nego ina膷e. Ina膷e je bukvalno kost i ko啪a. Ono ako nije 啪estoka anoreksija,ja ne znam 拧ta je. 2
Besni lala Posted March 5, 2025 Posted March 5, 2025 12 hours ago, Drug Crni said: Ako je u ne膷emu filmska 2024 bila dobra,onda su to odli膷ne 啪enske uloge u filmovima i to pisane za zrelije glumice. Nadam se nastavku trenda. Ina膷e,kad je besni lala spomenuo izgled Ariane Grande..ja 膷ak mislim da je na dodeli izgledala bolje nego ina膷e. Ina膷e je bukvalno kost i ko啪a. Ono ako nije 啪estoka anoreksija,ja ne znam 拧ta je. 聽 膯ao Crni ... 聽 Da, jezivo izgleda i ona i drugarica Sintija joj... 聽 Stra拧no... Svakako nije dobro za njihovo zdravlje. Stvarno ne kontam poentu. 1
Besni lala Posted March 5, 2025 Posted March 5, 2025 ... Nasuprot njima Mikica 聽 聽 Prebacuju joj 拧to je u govoru podr啪ala ljude koji moraju da聽 啪ive聽 te 啪ivote ... Sram ih bilo. Smrdljivi,jebeni licemeri. 聽 ... 聽 Ta govna bi i Manu 膶au prebacila ovu pesmu : 聽 聽 聽 Puni su razumevanja za sve osim za ljude koji ih okru啪uju. Svi se prave da ne postoje...svi ih koriste. Jednostavno nemam re膷i. I onda se na膽u prozvani da prebace malenoj 拧to se usudila da ih podr啪i . Govna licemerna. Nema veze. ... Gotivim je. Jo拧 vi拧e. 聽
Drug Crni Posted March 6, 2025 Author Posted March 6, 2025 Ne mogu da se setim da li je neko pogledao "Brutalistu"? Ako vredi,mogao bih za vikend u bioskop..
Nicklord Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 53 minutes ago, Drug Crni said: Ne mogu da se setim da li je neko pogledao "Brutalistu"? Ako vredi,mogao bih za vikend u bioskop.. Mislim da je samo @Mina D. Harker聽ostavila du啪i komentar negde ali ne mogu da na膽em 馃槃聽 聽 Meni se svideo dosta, vi拧e nego 拧to bih mislio ako bih samo 膷itao o tome o 膷emu je film. U teoriji JO艩 jedan film o imigrantu i kako se snalazi u USA i kre膰e od nule ne zvu膷i kao da mo啪e da ka啪e ne拧to novo ali film je uspeo u tome. Dobra stvar je 拧to ima i pauzu od 15 minuta, pa nije problem 拧to traje sto godina i mo啪e da se pro拧eta po bioskopu 2
Mina D. Harker Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Haha, post je na prethodnoj stranici, od ponedeljka馃槄 聽 Nisam ga ocijenila tamo, ali vrijedi pogledati sigurno. 1
Drug Crni Posted March 6, 2025 Author Posted March 6, 2025 Znao sam da sam negde ne拧to pro膷itao i umesto da prevrnem stranicu unazad,ja oti拧ao na Poslednji film...topik..glupan. Hvala vam oboma 1
校褉芯褕19 Posted March 9, 2025 Posted March 9, 2025 On 1/25/2025 at 7:46 PM, Eddard said: 聽 Why the fuck je La la Land imao 14 nominacija je isto takva sramota. Mislim, ok filmi膰, meni je prijao, ali 14?!聽 La la Land je najbolji horor koji sam ikad gledao 3
DameTime Posted March 9, 2025 Posted March 9, 2025 Kad smo (opet) kod La La Landa, script za tu 膷uvenu (pret)poslednju scenu...聽 聽 Just as they reach the door, and as David steps out, Mia turns and looks back at Sebastian. He looks at her. Their eyes lock. A hint of a tear in both... 聽 And, ever so subtly, for just a fleeting second, Mia smiles. It's the kind of smile you could miss if you blinked -- but it's enough to signal to Sebastian that she recognized the melody he played, and that she still remembers it, and still thinks of it to this day... 聽 聽 聽 1 1
校褉芯褕19 Posted March 9, 2025 Posted March 9, 2025 (edited) 2 hours ago, DameTime said: Kad smo (opet) kod La La Landa, script za tu 膷uvenu (pret)poslednju scenu...聽 聽 Just as they reach the door, and as David steps out, Mia turns and looks back at Sebastian. He looks at her. Their eyes lock. A hint of a tear in both... 聽 And, ever so subtly, for just a fleeting second, Mia smiles. It's the kind of smile you could miss if you blinked -- but it's enough to signal to Sebastian that she recognized the melody he played, and that she still remembers it, and still thinks of it to this day... 聽 聽 聽 Ja trenutno Edited March 9, 2025 by 校褉芯褕19
Mina D. Harker Posted March 9, 2025 Posted March 9, 2025 Dobro je vrijeme da priznam kako nisam gledala Lala Land. I ja, kao Drug Crni, dobro podnosim mjuzikle.聽Ako ba拧 moram.聽馃槀 1
DameTime Posted January 24 Posted January 24 Stigle su nominacije聽 聽 Film Sinners je nominovan u 膷ak 16 kategorija, 拧to je rekord u istoriji Oscara. 聽 Quote Najbolji film 聽 Bugonia F1 Frankenstein Hamnet Marty Supreme One Battle After Another The Secret Agent Sentimental Value Sinners Train Dreams 聽 Najbolja re啪ija 聽 Chlo茅 Zhao, Hamnet Josh Safdie, Marty Supreme Paul Thomas Anderson, One Battle After Another Joachim Trier, Sentimental Value Ryan Coogler, Sinners 聽 Najbolji glumac 聽 Timoth茅e Chalamet, Marty Supreme Leonardo DiCaprio, One Battle After Another Ethan Hawke, Blue Moon Michael B Jordan, Sinners Wagner Moura, The Secret Agent 聽 Najbolja glumica 聽 Jessie Buckley, Hamnet Rose Byrne, If I Had Legs I鈥檇 Kick You Kate Hudson, Song Sung Blue Renate Reinsve, Sentimental Value Emma Stone, Bugonia 聽 Najbolji sporedni glumac 聽 Benicio Del Toro, One Battle After Another Jacob Elordi, Frankenstein Delroy Lindo, Sinners Sean Penn, One Battle After Another Stellan Skarsg氓rd, Sentimental Value 聽 Najbolja sporedna glumica 聽 Elle Fanning, Sentimental Value Inga Ibsdotter Lilleaas, Sentimental Value Amy Madigan, Weapons Wunmi Mosaku, Sinners Teyana Taylor, One Battle After Another 聽 Najbolji originalni scenario 聽 Blue Moon It Was Just an Accident Marty Supreme Sentimental Value Sinners 聽 Najbolji adaptirani scenario 聽 Bugonia Frankenstein Hamnet One Battle After Another Train Dreams 聽 Najbolji animirani film 聽 Arco Elio KPop Demon Hunters Little Am茅lie or the Character of Rain Zootopia 2 聽 Najbolji strani film 聽 The Secret Agent It Was Just an Accident Sentimental Value Sir芒t The Voice of Hind Rajab 聽 Najbolj dugometa啪ni dokumentarac 聽 The Alabama Solution Come See Me in the Good Light Cutting Through Rocks Mr Nobody Against Putin The Perfect Neighbor 聽 Najbolji kratkometra啪ni dokumentarac 聽 All the Empty Rooms Armed Only With a Camera: The Life and Death of Brent Renaud Children No More: Were and Are Gone The Devil Is Busy Perfectly a Strangeness 聽 Najbolji kratkometra啪ni animirani film 聽 Butterfly Forevergreen The Girl Who Cried Pearls Retirement Plan The Three Sisters 聽 Najbolji kratkometra啪ni film 聽 Butcher鈥檚 Stain A Friend of Dorothy Jane Austen鈥檚 Period Drama The Singers Two People Exchanging Saliva 聽 Najbolji casting 聽 Hamnet Marty Supreme One Battle After Another The Secret Agent Sinners 聽 Najbolja fotografija 聽 Frankenstein Marty Supreme One Battle After Another Sinners Train Dreams 聽 Najbolja kostimografija 聽 Avatar: Fire and Ash Frankenstein Hamnet Marty Supreme Sinners 聽 Najbolja monta啪a 聽 F1 Marty Supreme One Battle After Another Sentimental Value Sinners 聽 Najbolja 拧minka i frizura 聽 Frankenstein Kokuho Sinners The Smashing Machine The Ugly Stepsister 聽 Najbolja scenografija 聽 Frankenstein Hamnet Marty Supreme One Battle After Another Sinners 聽 Najbolja muzika 聽 Bugonia Frankenstein Hamnet One Battle After Another Sinners 聽 Najbolja pesma 聽 Dear Me, Diane Warren: Relentless Golden, KPop Demon Hunters I Lied To You, Sinners Sweet Dreams of Joy, Viva Verdi! Train Dreams, Train Dreams 聽 Najbolji zvuk 聽 F1 Frankenstein One Battle After Another Sinners Sir芒t 聽 Najbolji vizuelni efekti 聽 Avatar: Fire and Ash F1 Jurassic World Rebirth The Lost Bus Sinners 聽 Kakve su va拧e predikcije? 1
Drug Crni Posted January 24 Author Posted January 24 (edited) Wicked: For Good bez ijedne nominacije. Prvi deo ih je imao deset, a osvojio dve nagrade. Napisah da je drugi deo osetno slabiji.聽 Edited January 24 by Drug Crni slovo
Stiletto Posted January 24 Posted January 24 2 hours ago, DameTime said: Stigle su nominacije聽 聽 Film Sinners je nominovan u 膷ak 16 kategorija, 拧to je rekord u istoriji Oscara. 聽 聽 Kakve su va拧e predikcije? 聽 One Battle After Another,聽Paul Thomas Anderson,聽Timoth茅e Chalamet,聽Jessie Buckley,聽Jacob Elordi,聽Teyana Taylor,聽Sinners,聽Hamnet. 聽 Za sporedne glumce bi trebalo da uzmu 艩on Pen i Ejmi Madigan, ali 膰e 艩on podeliti glasove sa Del Torom, a Tejlorova 膰e uzeti jer mora i neko crn da bude dobitnik a mislim da ima bolje 拧anse od Mosaku.
Klotzen Posted January 24 Posted January 24 Treba to sve pogledati za neko dublje mi拧ljenje. Ono 拧to mi se ne svi膽a je da je One Battle.... dobio ovoliko nominacija, prose膷an film za moj ukus. To zna膷i da je godina bila prili膷no lo拧a. Ovo me podseti da nisam odgledao Franken拧tajna. 1
Polivalentni Stevica Posted Wednesday at 06:32 PM Posted Wednesday at 06:32 PM Sinners 16 nominacija?Dobar je film,ali previ拧e nominacija jbt. Kopirali Roberta Rodrigueza. 聽 1
alcesta Posted Wednesday at 06:41 PM Posted Wednesday at 06:41 PM A vala mora膰u i ja da ga pogledam na kraju da vidim kakvo je to 膷udo.聽 Tijana Tejlor me nije uop拧te impresionirala, pre bih nominovala ovu malu 拧to je igrala 膰erku, nikako da zapamtim kako se zove. Ni meni nije jasan hajp oko One Battle..., ali to je i jedini film koji sam dosad od ovih gledala, pa ne mogu da poredim. 1
DameTime Posted Wednesday at 06:44 PM Posted Wednesday at 06:44 PM 11 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Sinners 16 nominacija?Dobar je film,ali previ拧e nominacija jbt. Kopirali Roberta Rodrigueza. 聽 Botovala聽bih za film, ali 膷ak ni ja nisam o膷ekivala ovoliko nominacija. 馃槃 聽 Dodu拧e, ne mislim da 膰e uzeti mnogo nagrada, a svakako nijednu iz "glavnih" kategorija. Eventualno sound design, monta啪a, 拧minka i kostimi itd. 1
Nicklord Posted Wednesday at 07:26 PM Posted Wednesday at 07:26 PM (edited) Bi膰e on kao The Irishman pre neku godinu koji je isto dobio 10+ nominacija. Mo啪da Sinners dodu拧e dobije par njih za razliku od Irishmana 聽 Mene samo zanima 拧ta 膰e F1 tu, iznadprose膷ni letnji blokbaster koji ni拧ta novo nije doneo ni u jednom jedinom pogledu. Meni je jo拧 jedino ostao ovaj brazilski film da pogledam u bioskopu, valjda ga puste uskoro ovde ali 拧to se mene ti膷e, One Battle After Another mi je favorit (a vidim i po kladionicama) Edited Wednesday at 07:27 PM by Nicklord
校褉芯褕19 Posted Wednesday at 07:28 PM Posted Wednesday at 07:28 PM (edited) 47 minutes ago, alcesta said: A vala mora膰u i ja da ga pogledam na kraju da vidim kakvo je to 膷udo.聽 Tijana Tejlor me nije uop拧te impresionirala, pre bih nominovala ovu malu 拧to je igrala 膰erku, nikako da zapamtim kako se zove. Ni meni nije jasan hajp oko One Battle..., ali to je i jedini film koji sam dosad od ovih gledala, pa ne mogu da poredim. Istog sam mi拧ljenja i isto sam samo OBAA pogledao. DiCaprio mi tako膽e nije ni拧ta spec dok sam za Penna ube膽en da uzima oskara iako ni拧ta drugo nisam ni gledao. 聽 Za glavnu mu拧ku ulogu ovako na slepo mislim da Chalamet uzima jer mu je ovo ve膰 3. ili 4. nominacija. 聽 Svakako planiram pogledati ve膰inu filmova iz glavnih kategorija do dodele pa 膰u mo啪da isprognozirati ne拧to. 聽 聽 Edited Wednesday at 07:29 PM by 校褉芯褕19 1
Recommended Posts