𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 3, 2025 Posted March 3, 2025 6 hours ago, Jezebel said: a meg je skoro 2o godina mladja od goldi. (da tuze plasticara obe. Sta bi tek Melani trebala da uradi, nju su bas... sredili (sirotu) Spoiler
Klotzen Posted March 4, 2025 Posted March 4, 2025 17 hours ago, Jezebel said: Aaaa, eto jel' vidis, a posle m,eni prigovori da je 'kraj vica' ono o evropi koja ne zna sta je to sloboda govora te ce amerika da joj pokaze kao nije tacno.. evo ja iz evrope khm holandije vidim youtube a ti u nazovi slobodnogovornim amerikama nemas pristup. Ne vidi se ni u Srbiji. Doduše mi se nikad nismo ni hvalili slobodom govora 🙂 1
Drug Crni Posted March 4, 2025 Author Posted March 4, 2025 Ako je u nečemu filmska 2024 bila dobra,onda su to odlične ženske uloge u filmovima i to pisane za zrelije glumice. Nadam se nastavku trenda. Inače,kad je besni lala spomenuo izgled Ariane Grande..ja čak mislim da je na dodeli izgledala bolje nego inače. Inače je bukvalno kost i koža. Ono ako nije žestoka anoreksija,ja ne znam šta je. 2
Besni lala Posted March 5, 2025 Posted March 5, 2025 12 hours ago, Drug Crni said: Ako je u nečemu filmska 2024 bila dobra,onda su to odlične ženske uloge u filmovima i to pisane za zrelije glumice. Nadam se nastavku trenda. Inače,kad je besni lala spomenuo izgled Ariane Grande..ja čak mislim da je na dodeli izgledala bolje nego inače. Inače je bukvalno kost i koža. Ono ako nije žestoka anoreksija,ja ne znam šta je. Ćao Crni ... Da, jezivo izgleda i ona i drugarica Sintija joj... Strašno... Svakako nije dobro za njihovo zdravlje. Stvarno ne kontam poentu. 1
Besni lala Posted March 5, 2025 Posted March 5, 2025 ... Nasuprot njima Mikica Prebacuju joj što je u govoru podržala ljude koji moraju da žive te živote ... Sram ih bilo. Smrdljivi,jebeni licemeri. ... Ta govna bi i Manu Čau prebacila ovu pesmu : Puni su razumevanja za sve osim za ljude koji ih okružuju. Svi se prave da ne postoje...svi ih koriste. Jednostavno nemam reči. I onda se nađu prozvani da prebace malenoj što se usudila da ih podrži . Govna licemerna. Nema veze. ... Gotivim je. Još više.
Drug Crni Posted March 6, 2025 Author Posted March 6, 2025 Ne mogu da se setim da li je neko pogledao "Brutalistu"? Ako vredi,mogao bih za vikend u bioskop..
Nicklord Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 53 minutes ago, Drug Crni said: Ne mogu da se setim da li je neko pogledao "Brutalistu"? Ako vredi,mogao bih za vikend u bioskop.. Mislim da je samo @Mina D. Harker ostavila duži komentar negde ali ne mogu da nađem 😄 Meni se svideo dosta, više nego što bih mislio ako bih samo čitao o tome o čemu je film. U teoriji JOŠ jedan film o imigrantu i kako se snalazi u USA i kreće od nule ne zvuči kao da može da kaže nešto novo ali film je uspeo u tome. Dobra stvar je što ima i pauzu od 15 minuta, pa nije problem što traje sto godina i može da se prošeta po bioskopu 2
Mina D. Harker Posted March 6, 2025 Posted March 6, 2025 Haha, post je na prethodnoj stranici, od ponedeljka😅 Nisam ga ocijenila tamo, ali vrijedi pogledati sigurno. 1
Drug Crni Posted March 6, 2025 Author Posted March 6, 2025 Znao sam da sam negde nešto pročitao i umesto da prevrnem stranicu unazad,ja otišao na Poslednji film...topik..glupan. Hvala vam oboma 1
Урош19 Posted March 9, 2025 Posted March 9, 2025 On 1/25/2025 at 7:46 PM, Eddard said: Why the fuck je La la Land imao 14 nominacija je isto takva sramota. Mislim, ok filmić, meni je prijao, ali 14?! La la Land je najbolji horor koji sam ikad gledao 3
DameTime Posted March 9, 2025 Posted March 9, 2025 Kad smo (opet) kod La La Landa, script za tu čuvenu (pret)poslednju scenu... Just as they reach the door, and as David steps out, Mia turns and looks back at Sebastian. He looks at her. Their eyes lock. A hint of a tear in both... And, ever so subtly, for just a fleeting second, Mia smiles. It's the kind of smile you could miss if you blinked -- but it's enough to signal to Sebastian that she recognized the melody he played, and that she still remembers it, and still thinks of it to this day... 1 1
Урош19 Posted March 9, 2025 Posted March 9, 2025 (edited) 2 hours ago, DameTime said: Kad smo (opet) kod La La Landa, script za tu čuvenu (pret)poslednju scenu... Just as they reach the door, and as David steps out, Mia turns and looks back at Sebastian. He looks at her. Their eyes lock. A hint of a tear in both... And, ever so subtly, for just a fleeting second, Mia smiles. It's the kind of smile you could miss if you blinked -- but it's enough to signal to Sebastian that she recognized the melody he played, and that she still remembers it, and still thinks of it to this day... Ja trenutno Edited March 9, 2025 by Урош19
Mina D. Harker Posted March 9, 2025 Posted March 9, 2025 Dobro je vrijeme da priznam kako nisam gledala Lala Land. I ja, kao Drug Crni, dobro podnosim mjuzikle. Ako baš moram. 😂 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stigle su nominacije Film Sinners je nominovan u čak 16 kategorija, što je rekord u istoriji Oscara. Quote Najbolji film Bugonia F1 Frankenstein Hamnet Marty Supreme One Battle After Another The Secret Agent Sentimental Value Sinners Train Dreams Najbolja režija Chloé Zhao, Hamnet Josh Safdie, Marty Supreme Paul Thomas Anderson, One Battle After Another Joachim Trier, Sentimental Value Ryan Coogler, Sinners Najbolji glumac Timothée Chalamet, Marty Supreme Leonardo DiCaprio, One Battle After Another Ethan Hawke, Blue Moon Michael B Jordan, Sinners Wagner Moura, The Secret Agent Najbolja glumica Jessie Buckley, Hamnet Rose Byrne, If I Had Legs I’d Kick You Kate Hudson, Song Sung Blue Renate Reinsve, Sentimental Value Emma Stone, Bugonia Najbolji sporedni glumac Benicio Del Toro, One Battle After Another Jacob Elordi, Frankenstein Delroy Lindo, Sinners Sean Penn, One Battle After Another Stellan Skarsgård, Sentimental Value Najbolja sporedna glumica Elle Fanning, Sentimental Value Inga Ibsdotter Lilleaas, Sentimental Value Amy Madigan, Weapons Wunmi Mosaku, Sinners Teyana Taylor, One Battle After Another Najbolji originalni scenario Blue Moon It Was Just an Accident Marty Supreme Sentimental Value Sinners Najbolji adaptirani scenario Bugonia Frankenstein Hamnet One Battle After Another Train Dreams Najbolji animirani film Arco Elio KPop Demon Hunters Little Amélie or the Character of Rain Zootopia 2 Najbolji strani film The Secret Agent It Was Just an Accident Sentimental Value Sirât The Voice of Hind Rajab Najbolj dugometažni dokumentarac The Alabama Solution Come See Me in the Good Light Cutting Through Rocks Mr Nobody Against Putin The Perfect Neighbor Najbolji kratkometražni dokumentarac All the Empty Rooms Armed Only With a Camera: The Life and Death of Brent Renaud Children No More: Were and Are Gone The Devil Is Busy Perfectly a Strangeness Najbolji kratkometražni animirani film Butterfly Forevergreen The Girl Who Cried Pearls Retirement Plan The Three Sisters Najbolji kratkometražni film Butcher’s Stain A Friend of Dorothy Jane Austen’s Period Drama The Singers Two People Exchanging Saliva Najbolji casting Hamnet Marty Supreme One Battle After Another The Secret Agent Sinners Najbolja fotografija Frankenstein Marty Supreme One Battle After Another Sinners Train Dreams Najbolja kostimografija Avatar: Fire and Ash Frankenstein Hamnet Marty Supreme Sinners Najbolja montaža F1 Marty Supreme One Battle After Another Sentimental Value Sinners Najbolja šminka i frizura Frankenstein Kokuho Sinners The Smashing Machine The Ugly Stepsister Najbolja scenografija Frankenstein Hamnet Marty Supreme One Battle After Another Sinners Najbolja muzika Bugonia Frankenstein Hamnet One Battle After Another Sinners Najbolja pesma Dear Me, Diane Warren: Relentless Golden, KPop Demon Hunters I Lied To You, Sinners Sweet Dreams of Joy, Viva Verdi! Train Dreams, Train Dreams Najbolji zvuk F1 Frankenstein One Battle After Another Sinners Sirât Najbolji vizuelni efekti Avatar: Fire and Ash F1 Jurassic World Rebirth The Lost Bus Sinners Kakve su vaše predikcije? 1
Drug Crni Posted 25 minutes ago Author Posted 25 minutes ago (edited) Wicked: For Good bez ijedne nominacije. Prvi deo ih je imao deset, a osvojio dve nagrade. Napisah da je drugi deo osetno slabiji. Edited 25 minutes ago by Drug Crni slovo
Stiletto Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 2 hours ago, DameTime said: Stigle su nominacije Film Sinners je nominovan u čak 16 kategorija, što je rekord u istoriji Oscara. Kakve su vaše predikcije? One Battle After Another, Paul Thomas Anderson, Timothée Chalamet, Jessie Buckley, Jacob Elordi, Teyana Taylor, Sinners, Hamnet. Za sporedne glumce bi trebalo da uzmu Šon Pen i Ejmi Madigan, ali će Šon podeliti glasove sa Del Torom, a Tejlorova će uzeti jer mora i neko crn da bude dobitnik a mislim da ima bolje šanse od Mosaku.
Recommended Posts