饾搼饾摢饾摣饾攤 Posted Monday at 11:17 PM Posted Monday at 11:17 PM 6 hours ago, Jezebel said: a meg je skoro 2o godina mladja od goldi. (da tuze plasticara obe.聽 聽 Sta bi tek Melani trebala da uradi, nju su bas... sredili (sirotu) 聽 Spoiler 聽
Klotzen Posted Tuesday at 08:45 AM Posted Tuesday at 08:45 AM 17 hours ago, Jezebel said: Aaaa, eto jel' vidis, a posle m,eni prigovori da je 'kraj vica' ono o evropi koja ne zna sta je to sloboda govora te ce amerika da joj pokaze kao nije tacno.. evo ja iz evrope khm holandije vidim youtube a ti u nazovi slobodnogovornim amerikama nemas pristup.聽 聽 Ne vidi se ni u Srbiji. Dodu拧e mi se nikad nismo ni hvalili slobodom govora聽馃檪 聽
Drug Crni Posted Tuesday at 05:53 PM Author Posted Tuesday at 05:53 PM Ako je u ne膷emu filmska 2024 bila dobra,onda su to odli膷ne 啪enske uloge u filmovima i to pisane za zrelije glumice. Nadam se nastavku trenda. Ina膷e,kad je besni lala spomenuo izgled Ariane Grande..ja 膷ak mislim da je na dodeli izgledala bolje nego ina膷e. Ina膷e je bukvalno kost i ko啪a. Ono ako nije 啪estoka anoreksija,ja ne znam 拧ta je. 2
Besni lala Posted Wednesday at 06:54 AM Posted Wednesday at 06:54 AM 12 hours ago, Drug Crni said: Ako je u ne膷emu filmska 2024 bila dobra,onda su to odli膷ne 啪enske uloge u filmovima i to pisane za zrelije glumice. Nadam se nastavku trenda. Ina膷e,kad je besni lala spomenuo izgled Ariane Grande..ja 膷ak mislim da je na dodeli izgledala bolje nego ina膷e. Ina膷e je bukvalno kost i ko啪a. Ono ako nije 啪estoka anoreksija,ja ne znam 拧ta je. 聽 膯ao Crni ... 聽 Da, jezivo izgleda i ona i drugarica Sintija joj... 聽 Stra拧no... Svakako nije dobro za njihovo zdravlje. Stvarno ne kontam poentu. 1
Besni lala Posted Wednesday at 07:53 AM Posted Wednesday at 07:53 AM ... Nasuprot njima Mikica 聽 聽 Prebacuju joj 拧to je u govoru podr啪ala ljude koji moraju da聽 啪ive聽 te 啪ivote ... Sram ih bilo. Smrdljivi,jebeni licemeri. 聽 ... 聽 Ta govna bi i Manu 膶au prebacila ovu pesmu : 聽 聽 聽 Puni su razumevanja za sve osim za ljude koji ih okru啪uju. Svi se prave da ne postoje...svi ih koriste. Jednostavno nemam re膷i. I onda se na膽u prozvani da prebace malenoj 拧to se usudila da ih podr啪i . Govna licemerna. Nema veze. ... Gotivim je. Jo拧 vi拧e. 聽
Drug Crni Posted Thursday at 03:18 PM Author Posted Thursday at 03:18 PM Ne mogu da se setim da li je neko pogledao "Brutalistu"? Ako vredi,mogao bih za vikend u bioskop..
Nicklord Posted Thursday at 04:14 PM Posted Thursday at 04:14 PM 53 minutes ago, Drug Crni said: Ne mogu da se setim da li je neko pogledao "Brutalistu"? Ako vredi,mogao bih za vikend u bioskop.. Mislim da je samo @Mina D. Harker聽ostavila du啪i komentar negde ali ne mogu da na膽em 馃槃聽 聽 Meni se svideo dosta, vi拧e nego 拧to bih mislio ako bih samo 膷itao o tome o 膷emu je film. U teoriji JO艩 jedan film o imigrantu i kako se snalazi u USA i kre膰e od nule ne zvu膷i kao da mo啪e da ka啪e ne拧to novo ali film je uspeo u tome. Dobra stvar je 拧to ima i pauzu od 15 minuta, pa nije problem 拧to traje sto godina i mo啪e da se pro拧eta po bioskopu 2
Mina D. Harker Posted Thursday at 04:19 PM Posted Thursday at 04:19 PM Haha, post je na prethodnoj stranici, od ponedeljka馃槄 聽 Nisam ga ocijenila tamo, ali vrijedi pogledati sigurno. 1
Drug Crni Posted Thursday at 04:50 PM Author Posted Thursday at 04:50 PM Znao sam da sam negde ne拧to pro膷itao i umesto da prevrnem stranicu unazad,ja oti拧ao na Poslednji film...topik..glupan. Hvala vam oboma 1
校褉芯褕19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago On 1/25/2025 at 7:46 PM, Eddard said: 聽 Why the fuck je La la Land imao 14 nominacija je isto takva sramota. Mislim, ok filmi膰, meni je prijao, ali 14?!聽 La la Land je najbolji horor koji sam ikad gledao 2
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kad smo (opet) kod La La Landa, script za tu 膷uvenu (pret)poslednju scenu...聽 聽 Just as they reach the door, and as David steps out, Mia turns and looks back at Sebastian. He looks at her. Their eyes lock. A hint of a tear in both... 聽 And, ever so subtly, for just a fleeting second, Mia smiles. It's the kind of smile you could miss if you blinked -- but it's enough to signal to Sebastian that she recognized the melody he played, and that she still remembers it, and still thinks of it to this day... 聽 聽 聽 1 1
校褉芯褕19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 hours ago, DameTime said: Kad smo (opet) kod La La Landa, script za tu 膷uvenu (pret)poslednju scenu...聽 聽 Just as they reach the door, and as David steps out, Mia turns and looks back at Sebastian. He looks at her. Their eyes lock. A hint of a tear in both... 聽 And, ever so subtly, for just a fleeting second, Mia smiles. It's the kind of smile you could miss if you blinked -- but it's enough to signal to Sebastian that she recognized the melody he played, and that she still remembers it, and still thinks of it to this day... 聽 聽 聽 Ja trenutno Edited 6 hours ago by 校褉芯褕19
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro je vrijeme da priznam kako nisam gledala Lala Land. I ja, kao Drug Crni, dobro podnosim mjuzikle.聽Ako ba拧 moram.聽馃槀
Recommended Posts