orionbre Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 2 minutes ago, alcesta said: Priča komentator kako je Nadal tražio da mu skupljači loptica donose peškir jer je teren preveliki pa nema vremena da ide po njega. Sad sam se zbunila, je li to dodavanje peškira ukinuto definitivno ili nije? Nisam ni skontala jesu li mu donosili ili nisu. Koliko sam ukačio, ukinuto je i sudija mu je odbio zahtev 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 17, 2023 Author Share Posted January 17, 2023 Bilo je reci da je ukinuto.. Nisam gledao Nadala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Vidi se da kretanje nije najbolje, nije proklizao ni jednom do sada, ali zato udara iz sve snage, teren je dosta sporiji ove godine i trebace mu to kako bi uspeo lakse da dobije ovog Spanca koji sve vraca I nista ne poklanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Ne da se Baena, potrajaće ovo. Sreća je što ne igraju u podne, jeste kasno ali svakako bolja varijanta nego po najjačem suncu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 17, 2023 Author Share Posted January 17, 2023 Pokazuje mu Goran da mora da ga "shiri" po terenu. Koliko negativnosti,negativne energije..vrlo je tezak za gledanje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 5 minutes ago, Drug Crni said: Pokazuje mu Goran da mora da ga "shiri" po terenu. Koliko negativnosti,negativne energije..vrlo je tezak za gledanje.. Drug Crni nežna duša foruma. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Kako mu Baena iskusno nabacuje na smečeve i obično izvuče da produži poen na taj način, ako ga i ne dobije. S obzirom da nije trenirao kako treba poslednjih dana, nadam se da to nije ostavilo traga na kondiciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 10 minutes ago, Drug Crni said: Pokazuje mu Goran da mora da ga "shiri" po terenu. Koliko negativnosti,negativne energije..vrlo je tezak za gledanje.. Uzasan govor tela trenutno. Dal je povreda, dal je igra protvnika ili nesto drugo, ali ovo ne obecava previse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Nadam se da je to samo ono uobičajeno, što moram da se smaram satima na ovu vrućinu a protivnik neće da se skloni sam. Kakav poen 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 1 hour ago, alcesta said: Priča komentator kako je Nadal tražio da mu skupljači loptica donose peškir jer je teren preveliki pa nema vremena da ide po njega. Sad sam se zbunila, je li to dodavanje peškira ukinuto definitivno ili nije? Nisam ni skontala jesu li mu donosili ili nisu. Tipičan "it is what it is", "we play with what we have", "rules are rules, no" Nadal... Dok mu nešto ne zasmeta... A stalno mu nešto smeta, ovaj AO loptice, te mu me donose peškir, te mu neko ukro reket... 🙃 Inače Novak trenutno u God modu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Ima i do toga što je Baena pukao najzad i počeo da greši mnogo više, ali ne žalim se, izdržao je mnogo duže nego što sam očekivala. Iduće kolo bi trebalo da bude lakše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Odličan trening za Novaka. Prva nedelja za zagrevanje, a onda mašina kreće da melje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Udjem na komentare, kontam 5 set se igra. Odem na rezultate vidim Nole ga oduvao sa terena🤣 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 17, 2023 Author Share Posted January 17, 2023 Kad se sve sabere i oduzme - odlican nastup,ali odlican. Ja sam u Ivanisevicevom fazonu sa samog kraja meca - brk mu se nasmejao,ali nekako se suzdrzao da pokaze koliko je zadovoljan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Auuu, tek sad vidim da u sledećem kolu igraju Radukanu i Gof. Ne deluje mi da Ema ima previše šanse tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Mats prognozira Radikalnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 (edited) To zato što mu je Alize to eksplicitno tražila, Barbara je za jednu a on za drugu Edit: @BoxyRud dobio Mahača, sad kad god vidim Mahačevo ime setim se dubla Veseli Mačak Edited January 17, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Pravilo je ukinuto od korone i nemoguće da Rafa to ne zna Inače, oprema na Novaku izgleda mnogo bolje nego na fotkama, ali i dalje žalim za zelenom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 https://sportklub.rs/tenis/grand-slam/australian-open/ao-dan-2-cekajuci-novaka-djere-prosao-prekid-zbog-vrucine/ Da, 21 meč... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Quote Inače, oprema na Novaku izgleda mnogo bolje nego na fotkama, ali i dalje žalim za zelenom. za prvi mec na gs turniru , odlican je bio novak.ono, iskreno, nije ni bilo potrebe za vise i bolje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 17, 2023 Author Share Posted January 17, 2023 8 hours ago, double fault said: kecman izjavio kako je prekinuo saradnju sa nalbandijanom jer je ovaj bio zahtevniji vremenom , u smislu rada i truda njegovog Legit. medjutim,u tom slucaju hita ka tome da postane Krajinovic 2.0 U ostalim vestima: Chardy igrao i dobio prvi mec nakon godinu i po dana bez tenisa. Svaka cast zaista. Medjutim,kakav je onda taj Galan igrac kad je uspeo da izgubi od takvog Zeroma ?! (valjda je Pesikan Chardyja zvao "Zerom"?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: valjda je Pesikan Chardyja zvao "Zerom"?) Spoiler On 3/23/2021 at 5:31 PM, alcesta said: Žarom, moliću A tu je i Alja Tomljanović sa Hjuzom Erberom 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 16 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Hide contents 😁 Kako te samo ne mrzi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 (edited) 4 hours ago, alcesta said: Edit: @BoxyRud dobio Mahača, sad kad god vidim Mahačevo ime setim se dubla Veseli Mačak A ja se setim Dejana Nedica koji pomocne sudije zove mahaci. Slazem se za opremu Djokovica, dobra je. Nisam gledao puno, ali ono sto sam video cini mi se klasika smaranje sa linijasem koji ne moze da ga dobije da igraju 20 puta, ali se bar u delu meca iz nekog razloga zlopati. Verovatno vise sa sobom i sa tim kako hoce da igra, nego sa protivnikom. Edited January 17, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 On 1/16/2023 at 8:43 AM, Miki28 said: Prva prepreka predjena, jako losa igra. Jedina nada da iz meca u mec uspije da podigne tenis ali tesko. o Nadalu... On 1/16/2023 at 2:18 PM, Miki28 said: Nista se ne brini, igra on ko zapeta puska. Ima da leti po terenu. S obzirom na protivnike, moze i sa jednom nogom protiv njih o Djokoviću... Miki krenuo jako od samog početka 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts