Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Znaci jedna izmena kod Hrvata. Umesto Vlasica pocinje Livaja. To valjda znaci da ce Kramaric desno. Dosta ocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 36 minutes ago, Kvaratskhelia said: Svaka ti čast! Ja sam pogledao gomilu užasnih duela na ovom prvenstvu. Nisam rekao da je kvalitetno, vec mi je super sto ima mnogo iznenadjenja 😄 u nekoj sam optimisticnoj fazi pa mi je casa polupuna 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 2 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Mislim da je išao gledati da provjeri je li Marokanac ometao golmana ili dirao loptu. Aha, znai slična situacija kao na utakmici Holandija-Ekvador. A dali je kasnije uopšte pokazalo grafiku sa tim igračem u ofsajdu? Pošto onako od oka, izgledalo je da je na granici Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Just now, L' Imperatore said: Aha, znai slična situacija kao na utakmici Holandija-Ekvador. A dali je kasnije uopšte pokazalo grafiku sa tim igračem u ofsajdu? Pošto onako od oka, izgledalo je da je na granici Da, pokazana je grafika. Meni je bilo vidljivo i golim okom 😁😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Jos jedan biser sa tvitera. Belgija - Maroko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Krivokapic nije ni počeo prenos već izdominirao za lapsusom.Larina je nazvao Kajl Larkin😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ovi igrači sto menjaju Mandzukica, Rakitica i Rebica nisu ta klasa. Takodje, Modric već ima dosta godina mada je on i dalje doktor fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Vodi Kanada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Opa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Bice ofsajd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 IDEMO DO FINALA!!! 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Nazalost bice ofsajd ali izigrani ko u skolskom dvoristu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) Au kakav pocetak.Samo da se ne naplate one promasaje protiv Belgije do kraja ovde. Edited November 27, 2022 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Just now, Drug Crni said: Bice ofsajd Ne,ipak priznali gol. Mislio sam na poziciju Kanadjanina kod Borjanovog ispucavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 I imamo mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Bas me zanima situacija jer sam ubijedjen da je napadac bio u ofsajdu kod Borjanovog ispucavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Kako su seksi ove grupe u kojima svako moze da prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Šta je ovo jbt? Uspeo sam da izjinxujem i Hrvate sa singlom na njih... Ništa nisam pogodio osim da će Brazil da nas rutinira... Ima još vremena, ali ovo zna da ubije favorita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) 17 minutes ago, Maharaja said: IDEMO DO FINALA!!! Da ne misli neko da trolujem zbog stvarno korektnih kolega iz Hrvatske, ali Kanada mi je prvi pik posle Srbije u smislu da su mi najsimpaticniji. Narocito sto su osteceni protiv Belgije posle onako dobre partije. Edited November 27, 2022 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 29 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Pisao na Instagramu nakon Eura da mu je žao što na klupi nismo imali nekog boljeg izbornika da iskoristi naš potencijal i da smo od Rusije do tada igrali kao g***o. Nakon toga više nije bio pozivan u reprezentaciju. Izvini opet ja. A šta je sa Vrsaljkom? Zašto on ne igra? Tanko deluje ovaj Juranovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Koje klanje će da nude u poslednjem kolu ove grupe... Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Au sto se sad spetljao igrac Kanade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Kako trce Kanadjani sunce ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Danasnji fudbal se svodi na trcanje. Ako na to dodas znanje onda si opasan bas bas. Hrvatska u 2 brzini a Kanadjani vec u 4toj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Kanadjani ce ovako da igraju naredih pola sata, i sta urade do tada, uradili su. Bude li kojim slucajem zavrsila jos jedna lopta u mrezi Hrvata, tesko ce tu biti povratka za njih, bez obzira sto su svakako kvalitetniji tim. Dakle svi ,ali aposlutno svi (ok, sem domacina) su do sada na ovom sampionatu odigrali poneku krstenu kontru, sem nase reprezentacije, i za to zaista nema opravdanja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts