Jump to content

Grupa G  

50 members have voted

1. 1. Ko prolazi u 1/8 ?

• Brazil
      48
    • Srbija
      43
    • Svajcarska
      7
    • Kamerun
      1

Recommended Posts

Posted (edited)

Svajcarci ako izdrze jos desetak minuta, ostace neporazeni u ovom mecu. Lepo su nam pokazali kako treba igrati protiv Brazila, pa nije slucajno sto i ranije nisu gubili meceve od njih. Plus imaju i srece, posto je sudjen ofsajd kod jedine dobre sanse protivnika koja je rezultirala golom u drugom poluvremenu. To je ono sto mi nikada do sada nismo imali na ovakvim takmicenjima. Gotovo da je jasno da mi ovu i ovakvu Svajcarsku ne mozemo da pobedimo sa 2 : 0.

Pravu snagu brazilskog tima cemo videti u sudaru sa jos mnogo ozbiljnijim timovima poput Engleske, Francuske, pa i Spanije. 

Edited by jevrem69
Posted
1 minute ago, alpaka Bereta Sida said:

Kako nije ucestvovao? Vratio se iz offsidea i uzeo loptu. 

Ja nisam video da je pipnuo loptu uopste niti je ka njemu bila upucena. Ako sam lose video izvinjavam se.

Posted
1 minute ago, McLeod said:

Ja nisam video da je pipnuo loptu uopste niti je ka njemu bila upucena. Ako sam lose video izvinjavam se.

Nije bila njemu upucena al se aktivirao iz offsidea i uzeo “niciju” loptu nakon koje je onda Casemiro proigrao Vinija za gol.

• Like 1
Posted

Najbolje za nas bi bilo da ga Svajbanci umuvaju i da se ova agonija od našeg ucesca zavrsi. Sa nerešenim će nam u narednim danima ispirati mozak kako nam treba pobeda od 2 gola razlike i da imamo šanse. 

Posted (edited)

Ako je i bilo dileme, jasno je da je Brazil bez Nejmara, kolki god ovaj klovn bio, kurac od ekipe.

Edited by diego
Posted

Svajcarci su za nas takmičarska ekipa sa velikim T.

Mi smo za njih jedna cirkuzantska,neozbiljna ekipa.

Nisu ni oni neki bauk od ekipe,Ali su daleko odgovorniji i ozbiljniji od nas.

• Like 1