Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Nicklord said:

Ja kontam da Vlahović i Jović ne mogu da igraju inače bi ušli. Stvarno se nadam da nije toliko loš Piksi 😄 

A moze da trci preko pola terena da slavi gol i dobije zuti? Nije mi jasno. 

Posted

Sto ne bi Jovic mogao da igra? Sto ga je vodio onda? 

Nije bas Mitrovic toliko bolji igrac od njega, pogotovo ovako kljakav i bezobrazan. Tad nije bolji ni od Dmitrovica da udje u spic. 

• Like 5
Posted

Drugarski nastup Piksija prema glavnim igracima, pre svega Mitru, Tadicu, Kosticu, SMS.. Drzi ih u igri da se ne naljute, rekli su mu da su spremni fazon..

• Like 2
Posted (edited)

Dobro, bilo je lepo dok smo vodili a sada natrag u realnost, to su ti naslovi na koje sam navikao:

Muk, neverica: Šta se ovo dogodilo Srbiji, dva gola Kameruna za šok!

Edited by implant
Posted

Mi smo za klasu bolja reprezentacija,a fakticki strepimo da ne primimo i cetvrti gol. Das Kamerunu tri komada na Mundijalu i to nije dovoljno za tri boda :ajme: Ovo bukvalno samo mi mozemo

• Like 2
Posted (edited)

Ovo je sve velika sramota. Ne postoji plan b. Ne prihvatam alibi o povredama.  Mitrovic se ispromasivao za ceo zivot. Bruka Miljenko, bruka.

Edited by suptil
Posted
1 minute ago, Alex_Serbia said:

Ređaće uspehe u kontinuitetu?

Pa s obzirom da se u svetu fudbalske reprezentacije Srbije uspehom smatra kvakifikovanje na neko veliko takmičenje, onda možda. 

Rekoh to u kontekstu, trener koji nikad u klubu ništa uradio nije, a vratio duh reprezentacije. Doduše, duha su ko kanda izgubili na letu za Katar, šta li već... 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...