Jump to content

1. Ko prolazi dalje?  

40 members have voted

1. 1. 1. Ko prolazi dalje?

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, gledan van, ludilo 1 said:

Argentina juri izjednačenje rekorda Talijana od 37 uzastopnih utakmica bez poraza, trenutno su na 36. Nisam znao ovo, rispekt.

Saudijska Arabija stala na kraj ovom nizu, tko bi rekao. Iako “oduvijek” gotivim Argentinu na kraju sam se uhvatio kako navijam za Saudijce. Bravo!

• Like 6
Posted

Argentinci da se pokupe kućama poslije tuširanja. Razumijem da je poslije onih ofsajda ušla voda u uši i da je bilo nervoze, ali onako da te izdominira Saudijska Arabija u prvih 20 minuta drugog poluvremena je sramotno. 

Posted

Argentina tuguje Brazil se raduje. Da pomognemo Argentini da se u cetvrtak ljudi malo poraduju 🙂 Kad je Argentina mogla na premijeri da izgubi od Kameruna u Italiji ovo protiv Arabije mu dodje kao limunada.

Posted
1 minute ago, Sam B said:

E od kakvih dunstera smo mi izgubili 0-6...

Tad su bili avion, sa mlađanim Mesijem koji ih još nije privatizovao, Tevezom, Kambiasom... bili su baš sila... sad igraju ko sisice, mrzi ih da trče, ne kreću se bez lopte uopšte, gledaju samo Mesija... svaki pas im je spor, putuje po minut... 

Opet će im se desiti isto kao na prethodna dva. Iako prođu grupu, u 1/16 će ih odvaliti Danci ili Francuzi...

Posted
2 minutes ago, suptil said:

Da pomognemo Argentini da se u cetvrtak ljudi malo poraduju 🙂

Mi i da pobedimo Brazil sa 3:0 opet bi bio manji blam nego njihov poraz od KSA ... 🙂

• Like 2