Drug Crni Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 1 hour ago, Miki28 said: Daj taj info za Bruna? Jbt ko da citam kurir. Kupi danasnje izdanje "Sportskog zurnala". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 53 minutes ago, Del Piero said: Ovo se juce vrtelo Ima previše dokonih ljudi očigledno. Neki naši novinari u pokušaju su čak napisali da je odbio da se rukuje i slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 9 minutes ago, Don Juan said: Ima previše dokonih ljudi očigledno. Neki naši novinari u pokušaju su čak napisali da je odbio da se rukuje i slično. Na nagovor Bruna i ETH, Santos je poslao Ronalda u sobu, da dobro razmisli te za kaznu propusta sutranji duel sa Nigerijom. Atmosfera na treningu fantasticna, Bruno se najvise smeje jer nema Ronalda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 Ja sam samo preneo ono sto sam procitao,a sto je veoma proverljivo. Kostace vas 50 dinara i par minuta do prve trafike. "Zurnal" mozda nije najvisi etalon sportskog novinarstva (iako kod nas bolje od toga i nemamo,kad su u pitanju stampani mediji),ali nije ni nivo "Kurira". Siguran sam da nisu izmislili dogadjaj,vec da su ga odnekud preneli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 17 minutes ago, Drug Crni said: Ja sam samo preneo ono sto sam procitao,a sto je veoma proverljivo. Kostace vas 50 dinara i par minuta do prve trafike. "Zurnal" mozda nije najvisi etalon sportskog novinarstva (iako kod nas bolje od toga i nemamo,kad su u pitanju stampani mediji),ali nije ni nivo "Kurira". Siguran sam da nisu izmislili dogadjaj,vec da su ga odnekud preneli. E preskocicu to zadovoljstvo. Nisam kupio stampane medije 10+ godina pa mogu i sada preskociti👍 Intervju je vcrs od 21h, bice jos pikantnih detalja. Ne mogu da vjerujem da je Santos popustio pod pritiskom ETH i Bruna i tako postupak sa Ronaldom. Inace sve 5, sami mi zasmetalo ono oko teraj budalu ko da je Ronaldo neki nebitan lik za Portugalce uopsteno. Kontam mrznju prema njemu ali malo realnosti ne bi bilo ma odmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Tacna prica ili netacna, izvesno je da se oni ne mirisu previse trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 Miki,ja ni Vucica ne mrzim,a kamoli Ronalda. Osoba sam koja nikoga na svetu ne mrzi. Da,odbojan mi je. Da,artificijelan. Da,ego-manijak. Ne dopada mi se karakterno. Kao sto je Kosjan napisao - u ovom delu karijere on je postao teret i klubu,a cini mi se i repki. Znam vrlo dobro sta je sve dao Portugalu. Naravno da sam malo karikirao sa samim terminom kojeg sam upotrebio,ali iza toga stoji moje misljenje koje se sigurno ne bazira na mrznji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Ma mislim da je prenaduvano, drugo, ovo mi vise lici na ono kad vidjas jednog druga svaki dan po tri puta pa kao ajde da se pozdravimo po pedeseti put danas. Normalno je da ces pre da zagrlis nekoga koga dugo nisi video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) Au što ne volim kad je kamera ovako nisko kao na Urugvaj - Koreja. Edited November 24, 2022 by Barkley#34 slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Jel bio na kojoj utakmici stadion pun? Ovo je prvi put nakon Italije '90 da stadioni na SP nisu krcati na svakoj utakmici. Na Švicarska-Kamerun je bilo cca 50% kapaciteta. Sve sa plaćenim Pakistancima koji glume navijače. Pa kud ju diže ovaj Koreanac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Šta promaši Koreanac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ne mogu ove Korejance razlikovati nikako. Svi isto izgledaju i isto se zovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Urugvaj najjača reprezentacija ikada, nikad se ne menjaju, tvrdo, tuča, tranzicija, kontre, prekidi, to je to od njih 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 I dalje bez udarca u okvir gola. I nema kartona za ovo gaženje sa leđa? Edit. Ipak ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Iskreno se nadam da će na nekom SP neko pretući Uruse. Ili da budu grublji od njih ili da nakon ovako divljeg poteza naprave incident i išamaraju ih kolektivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 33 minutes ago, Dzep said: Urugvaj najjača reprezentacija ikada, nikad se ne menjaju, tvrdo, tuča, tranzicija, kontre, prekidi, to je to od njih I nova generacija nije slabija, Araujo, Valverde, Betancour, Nunez.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Vratite nam Tabareza! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Trude se, ali tanko je ovo. Još nema šuta u okvir gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) Ne dopada mi se Urugvaj. Nakrcani su veznim fudbalerima i klasičnim napadačima, ali fale im krila. Nemaju probojne igrače u napadu. Edited November 24, 2022 by Kvaratskhelia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) Uruguay ima problem što previše njihovih igrača želi da deli lopte iz dubine, a premalo je voljno da se aktivno nudi izmedju linija. Zato je napad ovoliko statičan. Recimo ako uzemo za primer jednog Betancourta, koji se tu šeta po terenu i deli lopte levo desno u nekoj Goran Čaušić ulogi. Za moje neko shvatnja fudbala, to je igrač manje, jer takve pasove može da deli i štoper. Edited November 24, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Odvratna utakmica u rangu one Spanija-Rusija 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Previše 0:0 utakmica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 posledica velikog broja utakmica između protivnika iz drugog i trećeg šešira u prvom kolu. Trebala bi FIFA da porazmisli o dirigovanju rasporeda. Prvi i treći šešir međusobno odnosno drugi i četvrti u prvom kolu u grupi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 20 minutes ago, Ding Hao said: posledica velikog broja utakmica između protivnika iz drugog i trećeg šešira u prvom kolu. Trebala bi FIFA da porazmisli o dirigovanju rasporeda. Prvi i treći šešir međusobno odnosno drugi i četvrti u prvom kolu u grupi. 6 utakmica između tih šešira, 4 su završile 0:0. Stvarno je. A i Nizozemska- Senegal je skoro završila 0:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Dobro...Objektivno gledano Nizozemska-Senegal nije utakmica između ekipa između drugog i trećeg šešira, pošto Katar nije ekipa za prvi šešir, ali eto te propozicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts