holden c. Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Odlicna tekma, sudar stilova. Poslednjih par godina bas slabo pratim fudbal pa postoji znacajna mogucnost da lupetam, ali nekako sam utiska da je Luis Enrije odlican trener na ovom nivou i da puno znaci Spancima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 59 minutes ago, Klotzen said: Pozicija ruke je bitna samo da li je uz telo ili ne. Ako nije uz telo i utičeš na tok akcije to je nedozvoljena igra. U bloku da. U kretnji ne. Nijedan sportista na svetu ne trci tako sto drzi ruku pribijenu uz telo ili na ledjima. Polozaj ruke je bio prirodan, a lopta je pogodila ruku, a ne ruka loptu. Nema govora o penalu. Da je ruka bila mnogo daleko od tela ili podignuta, bio bi penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 10 hours ago, Miki28 said: Koja je kesa od igraca Kehrer a ni Sule nije nista bolji. Naravno da je keša...ne bi završio u WHU da nešto vredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Njemci ako misle da nesto urade na ovom SP, moraju na klupu Milera a da im igra pravi napadac. Teska odluka ali Miler nikada nije bio napadac odnosno da on bude 9ka, vec uvijek iza napadaca kao podrska ali sada na toj poziciji imaju mladog Musialu pa po meni Flick treba da igra ili sa Musialom ili sa Milerom jer kao sto je neko ovdje ispravno rezonovao, ponekad Musiala odugpvlaci previse sa pasom, pogresnom odlukom ali dobro, mlad je tako da ce sve to doci na svoje. Mislim da bi trebali sa Kimihom, Goretzkom a ispred Sane, Musiala, Gnabry koji su sposobni da mijenjaju pozicije i naprijed Fulkrug a sa klupe Miler da ulazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Musiala ili Belingem? Ko je bolji igrač? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Tesko je reci, a i nisu mi isti tip igraca. Belingem izgleda malo zrelije trenutno, Musiala mozda ima veci potencijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) 43 minutes ago, Kvaratskhelia said: Musiala ili Belingem? Ko je bolji igrač? Kao sto McL kaze, razliciti igraci. Da me pitas koga bih prije u timu, odgovor bi bio Bellingham. On mora na ljeto i izabrati pravu sredinu, od toga ce mu zavisiti dalji tok karijere. Ako pogodi sa tim a recimo on bi u Utd a posebno u Liverpulu u ovom nacinu igre koji Klop forsira ali i koji ETH zeli bio idealan. Ipak mislim da je Real njegova sledeca destinacija i moze biti brutalan potez jer igracki se uklapa sa mladom osovinom Reala na sredini. Musiala je unapredjenija verzija Milera u smislu driblinga, brzine ali opet, nema taj njuh za prostor kao on i nema jos uvijek taj osjecaj za asistenciju. Edited November 28, 2022 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ja mislim da će Belingem u Real. Čuameni, Valverde i Belingem bi trebao da bude trio koji će da naslijedi Kazemira, Krosa i Modrića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) Buskec...kad god čujem to ime prvo što mi padne na pamet je: Ne znam ko je ovaj dole, ali morao sam : Edited November 28, 2022 by implant 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Spanija ako zavrsi prva u grupi ide na Hrvatsku pa Brazil. Ako zavrsi druga na Maroko pa Portugal/SWI/SRB. Drugi mogu da budu samo u dve varijante. Remi sa Japanom i pobeda Kosta Rike. Poraz od Japana i pobeda Nemaca, pa da imaju bolju gol razliku od Nemacke (a imali bi je verovatno). Bas me zanima kako ce da izvedu ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Večeras Španci pucaju na 2. mjesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 (edited) Posle ko-zna-koliko vrmena, Kimmich startuje na desnom beku - bilo u klubu bilo u reprezentaciji. I dok u Bajernu ne mora da igra to (jer ne voli,ne zeli) posto Bajern moze da kupi dva desna beka, dotle je u Nemackoj na toj strani vec dugo vremena krater. Kimmich je naravno izvanredan i na toj poziciji i mislim da je ovo veliki apgrejd za Nemacku. Jedino sto Muller opet startuje u samom spicu..cini mi se da to nikako da urodi plodom kod njih. U svakom slucaju ocekujem da lako rese Kostariku Spanci stavili dosta jak tim na teren..nema kalkulisanja ocito Edited December 1, 2022 by Drug Crni slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Musiala pretjeruje sa driblinzima, mora jednostavnije nekad Idemo Njemci, do cepa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Nemci rešili da ukanaze Kostariku. Već 1-0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Tesko ce ovde Kosta Rika da prodje bez 4,5 komada u mrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Just now, Don Juan said: Nemci rešili da ukanaze Kostariku. Već 1-0. Islreno i trebaju, zbog daljeg toka takmicenja. Evo i Spanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 A bogami uzvraćaju i Španci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ne smeju Španci namerno da izgube, jer će Nemci dati 10 komada ako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Smotra najboljeg svetskog fudbala. 2m korner jbt Jikad u zivotu nisam vidio takmicenje sa ovoliko gresaka kod kornera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 4 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ne smeju Španci namerno da izgube, jer će Nemci dati 10 komada ako treba. Vodiće do 89. da uspavaju Nemce a onda na brzinu prime dva gola i ćao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Misiala bi mogao malo da bude na klupi, ovo sto on radi je bas bezobrazno Ovaj pomocni sudija je sramotna. Prvo onaj korner od 2m i sada ovo. Nedopustivo na SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ova oznojana pomocnica malopre je bas pogresila..nije bio ni blizu ofsajd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Nemci kao da su se opustili kad su poveli oni i Spanci. Odbrana skandalozna, Rudigeru izgleda dosadno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 4 minutes ago, Drug Crni said: Ova oznojana pomocnica malopre je bas pogresila..nije bio ni blizu ofsajd.. Uzas. Onaj korner je bukvalno za disciplinski postupak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Španci teški smarači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts