Jump to content

Recommended Posts

Posted

I dalje mi je nejasno što su se Pelikansi i Blejzersi odrekli Harta. Hajde, Lejkersi su ga dali za AD.

Kakav energičan igrač, pokupio je brdo skokova.

• Like 1
Posted

Stvarno je Dzulius kanta kad se igra ozbiljno. Zapravo to su svi znali pre 2 godine ali se u medjuvremenu prilicno zaboravilo. 

Brunson je mackica. Fizikalije beda, ali faca velika je. 

Energija u hali fantasticna. Video sam da je najjeftinija karta oko 330 dolara (golubarnik). Bas volim da vidim takvo napaljenje (non sexual).

I u seriji GSW-SAC odlicni domaci tereni.

Najzalije mi je Klipersa, mogla je ovo i titula da bude da su svi zdravi. 

• Like 2
Posted
  On 4/23/2023 at 7:28 PM, Problem sa licnim greskama said:

Ne secam se kada sam ovako uzivao u NBA uktamici 🙂 
Tesko je ne voleti ovu bandu.

Expand  

Prvi put nakon ‘99 valjda sam odgledao kompletnu tekmu Knicksa. Kakva energija na terenu i na tribinama! Koliko je samo ova publika bolja od onih fensera iz El-Eja. A i ekipa je baš simpatična, borbena. Ludo sam navijao za Knickse krajem 90-ih, i sada bih volio da odu što dalje. Sramota za ovaj forum je da ima samo jednog (?) na temi aktivnog forumaša navijača Knicksa. Čestitke @uini

• Like 1
Posted

Bolje je da ostaneš na svadbi, tamo će ti biti veselije

On 4/23/2023 at 7:46 PM, Thor said:

Fino deluju Niksi...još ako se i Rendl uključi, biće zajebani svakome.

Expand  

Uključiće se kada krene opet regularna sezona.

• Ha-ha 1
Posted
  On 4/23/2023 at 7:49 PM, 4th and Goal said:

Prvi put nakon ‘99 valjda sam odgledao kompletnu tekmu Knicksa. Kakva energija na terenu i na tribinama! Koliko je samo ova publika bolja od onih fensera iz El-Eja. A i ekipa je baš simpatična, borbena. Ludo sam navijao za Knickse krajem 90-ih, i sada bih volio da odu što dalje. Sramota za ovaj forum je da ima samo jednog (?) na temi aktivnog forumaša navijača Knicksa. Čestitke @uini

Expand  

@Bobby Shurda

giphy.gif

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...