Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?

Miki28 Teoljub

Recommended Posts

vrhunska partija daviona mitchella. bas je lepo cuvao curryja, bar koliko je to moguce. cak je i u napadu isporucio.

sabonis je meni i dalje totalno bezvezan igrac. mozda i najgori 3x all-star u istoriji. ima mnogo srece da kod warriorsa nema nekog opasnog jebaca pod kosem pa da ga napuni kosevima.

green nece dobiti suspenziju kladim se.

twister je verovatno u pravu i ide ovo u 2-2, ali ne treba zaboraviti da su kingsi bili ubedljivo najbolja ekipa u gostima na zapadu. i jedino su clippersi sa 21-20 bili pozitivni.

• Like 1

Ima jedan razlog zašto ovo više nije toliko relevantno - u svim prethodnim utakmicama gde je sudio Foster, Pol je bio glavni ili drugi baja u svojoj ekipi, sada je verovatno četvrti u Sansima, eventualno treći, manji uticaj ima na igru nego ranije. Što naravno ne znači da Kavaj neće pobediti, mada ne verujem u poraz Sansa noćas, ali navijam za klipane svakako u ovoj seriji. 

Neverovatan pocetak plejofa, surov intezitet, velika nervoza i odmah na startu prste frke i flagranti, nazalost i povrede.

Fascinantan je podatak da GS u Curry eri nije gubio 2-0 nikad u seriji, nesto potpuno novo za njih. Sada cemo videti kakav je odgovor, pogotovu sto Greenu preti suspenzija od 1-2 meca, ekipa je poljuljana, bas su sabijeni uza zid sto se kaze.

Jos jednom sam pogledao LA-Memfis, ono je neverovatno da je bilo +1 za LA na 2:40 do kraja i Memfis nije vise dao kos do kraja a Lakersi su zavrsili mec 15-0 runom, kakvo sabijanje u klachu. LBJ je bas riljao u skoku i odbrani kao nekad, meni licno najbolji potez tekme blokada na Bejnu, kako ga je zavario, potom je zalepio i TIlmana i JJJr-a, a kad je zalepio Xaviera Breen je izgovorio ono cuveno "Blocked by James" sto vraca bas lepe uspomene.

Sve u svemu prezentovali smo kvalitetnu kosarku i bili najjaci tamo gde je najvaznije u PO - u klachu. Imamo sada konacno lika za to, ne moraju vise da se muce ni James ni Davis, kada je gusto lopta ide Ostinu i sklonite se. Ne treba potceniti Memfis i ako ne igra Morant, Tyes Jones je ooopasan igrac i moze da nadomesti njegov ucinak lagano ako ga krene. Imamo zaista veliku sansu, i videcemo kako ce ekipa reagovati. 

@Miki28 Ova ekipa je izgubila samo jedan mec kada su igrali LBJ,Davis i Diangelo i to onaj protiv Klipersa koji smo pustili da bi imali laksi put do WCF i odmorili malo (slusamo Drakija) 

• Like 1

@delgado bice zanimljivo. Mislim da je ovo kvalitetnija ekipa od one sampionske iako mi je ona bas draga ( Kuzma excluded )  

Igraju protiv no2 ekipe na zapadu, protiv DPOY tako da bice tu vatre jos. Ipak ako udju u meceve kako treba, sa pravim fokusom i energijom onda ne brinem.

Ovoj ekipe fali Caruso i to je to. Reaves i Caruso i moje srce puno😀

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...