ćušpajz Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 34 minutes ago, freethrow said: Nije, to je ova moderna mehanika sa dubokim dipovanjem lopte. jel ti se svidja ili ipak ne, iako je moderan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Teraš me da analiziram mehaniku random Nugetlije... Ne brt, grozno je. Lakat ide u preoštar ugao, lopta je preko očiju, noge su iskrivljene... Pri tome ovo je sa same linije za 3, nije sa 10m pa da mora toliko da je spušta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 22 minutes ago, freethrow said: Teraš me da analiziram mehaniku random Nugetlije... Ne brt, grozno je. Lakat ide u preoštar ugao, lopta je preko očiju, noge su iskrivljene... Pri tome ovo je sa same linije za 3, nije sa 10m pa da mora toliko da je spušta... Bitno je da udje u kos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 27 minutes ago, freethrow said: Teraš me da analiziram mehaniku random Nugetlije... Ne brt, grozno je. Lakat ide u preoštar ugao, lopta je preko očiju, noge su iskrivljene... Pri tome ovo je sa same linije za 3, nije sa 10m pa da mora toliko da je spušta... okej ali lik baš trpa i to sa tri razdaljine i različitom mehanikom šuta za svaku (trica-midr-floater) baš izgleda dobro u ovih par preseason tekmi, plus lepo istrčava iz bloka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Videh jutros novi trashing - stagnAyton 3 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 1 hour ago, Barkley#34 said: Je l' on to šutira s grudi? Razlog za ovo je dosta brz izbacaj i dobra visina za poziciju. Mene vise brinu neke druge stvari kod njega, ali pisacu o rukijima i svemu kad se otvori nova tema. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Sad je sezona proizvodnja novih Rej Alena za Nagece dok ne dođe surova realnost na red. Faliće Brusko puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 51 minutes ago, Dracarys said: Sad je sezona proizvodnja novih Rej Alena za Nagece dok ne dođe surova realnost na red. Faliće Brusko puno. Znači dobili smo novog Ray Allen-a. Lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Biće to OK za regularnu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 pritchard je uvek znao da potegne sut, nisam ubedjen da ce ostatak pre-season statsa pratiti neki per minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Pričard giros 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 2 hours ago, Sombor Shuffle said: Razlog za ovo je dosta brz izbacaj i dobra visina za poziciju. Mene vise brinu neke druge stvari kod njega, ali pisacu o rukijima i svemu kad se otvori nova tema. Odličan će on fit biti napadački, baš ima igru kao stvorenu za Denver, ali minute će zaslužiti na drugom kraju terena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 To sa niskom tačkom izbačaja je skroz legit kada off-ball movement&generalno IQ, pogotovo positional, odrade svoj deo posla pripreme za šut. Tj taj prostor između igrača i čuvara, i tajming čine da se svejedno šut ne može izblokirati. Važi pogotovo ako šuter dobija dobar pas, onaj gde se sa loptom susreće na idealmom mestu za pripaljivanje (Ja to radim ceo život npr...Hehe). A za visoke izbačaje ima prilike kad je čuvar odmah tu, bilo post up bilo neka druga situacija. O ovome je već bilo priče, kad se govorilo o optimalnim šutevima, i kako je pravilan skok šut kontraproduktivan kad je igrač sam ko duh na trici (U smislu zamaranja i trošenja energije bez potrebe. Zato mu dođe nebitno skroz. Estetika na stranu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 33 minutes ago, uini said: pritchard je uvek znao da potegne sut, nisam ubedjen da ce ostatak pre-season statsa pratiti neki per minute Ne očekujem ne znam ni ja šta od njega, samo da bude dobar 7. ili 8. igrač u rotaciji ako Hauser isporuči šta treba, da bude dosta za pristojnog 4. beka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 4 minutes ago, stefan81888 said: Ne očekujem ne znam ni ja šta od njega, samo da bude dobar 7. ili 8. igrač u rotaciji ako Hauser isporuči šta treba, da bude dosta za pristojnog 4. beka ono sto sam uspeo da vidim, kada ih streamujem na fantaziju, pa onda imam motiva da obratim paznju, je da su obojica prangijato & nista vise, pritchard se bori sa defanzivom malko. u svakom slucaju, ne vidim neku promenu uloge u smislu onoga sto su vec radili, samo koji minut vise, pa ako ide sut, cepaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 1 hour ago, uini said: ono sto sam uspeo da vidim, kada ih streamujem na fantaziju, pa onda imam motiva da obratim paznju, je da su obojica prangijato & nista vise, pritchard se bori sa defanzivom malko. u svakom slucaju, ne vidim neku promenu uloge u smislu onoga sto su vec radili, samo koji minut vise, pa ako ide sut, cepaj. Hauser je igrao dobru odbranu u seriji sa Atlantom. Nije kao da će njih dvojica presuditi u borbi za titulu, značiće više kroz regularnu sezonu da ne crknu ovi glavni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 27 minutes ago, stefan81888 said: Hauser je igrao dobru odbranu u seriji sa Atlantom. to je super onda, u regularkama, kada sam bio fantazi motivisan da gledam sta radi, je delovao izgubljeno i izuzetno busno pozadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 44 minutes ago, uini said: to je super onda, u regularkama, kada sam bio fantazi motivisan da gledam sta radi, je delovao izgubljeno i izuzetno busno pozadi. Neočekivano skroz, nadam se da može da ponovi. Evo par poseda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 ^da, ovo je vise nego korektno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Korektno pokazuje koliko je Trajko skroman u driblingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Gledam Micicev ucinak protiv Denvera... ne znam, mozda gresim, ali meni on ne izgleda kao tip koji ce da ima bericetnu karijeru tamo. Nesto poput Djordjevica, kome je samo Evropa lezala. Nadam se da gresim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 (edited) 1 hour ago, diego said: Gledam Micicev ucinak protiv Denvera... ne znam, mozda gresim, ali meni on ne izgleda kao tip koji ce da ima bericetnu karijeru tamo. Nesto poput Djordjevica, kome je samo Evropa lezala. Nadam se da gresim. Ne znam koliko pratiš košarku/NBA, odnosno koliko često svraćaš na ovaj deo foruma. Za početak, Denver i Detroit nisu baš isti gradovi 😁 Nego, o ovome je ovde bilo mnogo puta reči: Da je stranim igračima bolje da se što pre odluče da se oprobaju u najjačoj ligi, po mogućnosti od samog početka prave pro karijere (Jer posle je neuporedivo i sve teže). Važi za sve pozicije i igračke profile, ali imajući u vidu koliko je teže uspeti kao strani bek tamo, utoliko više važi za niže igrače. Daleko više treba da im se potrefi nego visokima. Micićev potpis za Thunder vidim kao nešto što ima primarni finansijski motiv, a na sportskom planu šta uradi. Ipak ima 30 god, za nekoliko meseci i 31, i Thunderu ne fali prvih violina na njegovim pozicijama, a kolika će mu biti minutaža zavisi čini se više da li i koliko će SGA i Josh Giddey biti zdravi, a ne toliko od njega. Plus i nije baš lako uklopiv kao igrač. Njemu veliki naklon ako se ispostavi da grešim, ali ništa ne ukazuje na to, nijedan prošli primer Evropskog beka koji tako kasno dolazi u ligu. (Ukoliko se zadrži celu sezonu u OKC, bar će uživati u čarima jedne prave flyover metropole) Edited October 13, 2023 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 14, 2023 Author Share Posted October 14, 2023 Nikad necemo dobiti Warriorse u preseason😀 @freethrow Kuminga sjajan. @alpaka Bereta Sida imamo ogromnu dubinu. AD i Lebron djeluju spremno za sezonu, tu je Reaves naravno ali i posle njega jos 4-5 legit opcija tako da ce nam ta dubina omoguciti da se maximalno smanji opterecenje Lebrona i AD u reg dijelu sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Za Kumingu znamo da će se raspasti u regularci, nego, zanimljiv je ruki Podziemski, bacio je 10 asista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts