Green23 Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 5 hours ago, Radalek said: U poslednjih 40 utakmica su sedma odbrana lige a valjda su top 5 u poslednjih 20. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Sledeće tri tekme su nam: vs Rockets @ Warriors vs Pelicans Rocketsi su užasni i u seriji poraza, pa je to must win. Druge dve utakmice su takođe pobedive i bilo bi dobro da se napravi neki winning streak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 meni je neverovatno kako se portland predao u poslednjoj utakmici protiv sacramenta, jos uvek ne mogu da veruejem sta su uradili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Tejtum sa game winner-om i Embid koji sa par stotinki zakasnjenja pogadja sa celog terena trojku koja bi bila za produzetak. Mazula previse wtf odluka veceras, ali bitna pobeda svakako. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Iako mi najdraze pobede budu protiv Fakers-a, druge su ipak pobede nad ,,The Process,, bagrom. Sviraj Tatum-e!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Joel 'Almost' Embiid. Ima da ga prati taj nadimak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Denver naduvan, miran topic ujutru. Od ostalih vesti, Pelikani izgubise, polako posustaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 pelikani su zrtvovani na odru pocasti sampionima 1972/73 sezone. mitch lob se vratio, festive raspolozenije svuda naokolo, rj barrett sabio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Podsecaju malo na Vejda i Brona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Lijepo + prelijepo 😍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Koliko ce jos Pop drzati Sparse kao svoje taoce? Don't get me wrong, svakim porazom Sparsa, makar jedno dete na svetu se nasmeši ☺️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 12 minutes ago, Alex_Serbia said: Koliko ce jos Pop drzati Sparse kao svoje taoce? Don't get me wrong, svakim porazom Sparsa, makar jedno dete na svetu se nasmeši ☺️ Zar i dalje boli SAS dinastija? Pa proslo je skoro 10 godina 😄 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 46 minutes ago, Alex_Serbia said: Koliko ce jos Pop drzati Sparse kao svoje taoce? Don't get me wrong, svakim porazom Sparsa, makar jedno dete na svetu se nasmeši ☺️ zbog cega smatras da ih drzi kao taoce? konacno tankuju k'o ljudi za gamechangera na draftu. pustili su dobre igrace za koje smatraju da se ne uklapaju [murray, poeltl], izbacili perverznjaka [primo] a razvijaju one u kojima vide cinioce dobrog buduceg sastava [vassel, keldon, sochan, branham] ako izvuku prvog pika, trebace im jos plejmejker da kompletiraju young core na svim pozicijama. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 1 hour ago, Horium said: Zar i dalje boli SAS dinastija? Pa proslo je skoro 10 godina 😄 Ne znam sta cu od bola. Ljudi u zadnjih 25 godina nisu odigrali lepu za oko partiju basketa. Po toj logici treba da me boli i Dalas, a ljudi su mi ultra simpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Ljudi u zadnjih 25 godina nisu odigrali lepu za oko partiju basketa. Spursi protiv Majamija 2014-e su igrali baš lepu košarku. A ovo si još rekao kao navijač Raketa, svaka čast! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) Ne znaci da mislim da Rokeci igraju lepo, poceo sam navijam za njih davne 1998, sad trpim igrali lepo ili grozno Edited February 26, 2023 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 1 hour ago, Alex_Serbia said: Ne znam sta cu od bola. Ljudi u zadnjih 25 godina nisu odigrali lepu za oko partiju basketa. Po toj logici treba da me boli i Dalas, a ljudi su mi ultra simpa. Lepota je u oku posmatraca. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) 1 hour ago, Darko said: Spursi protiv Majamija 2014-e su igrali baš lepu košarku. A ovo si još rekao kao navijač Raketa, svaka čast! generalno od 1999. igraju jako lep basket kad god su konkurentni, ali dobro, ljudi često pomešaju ovih dana diskusioni forum sa tviterom, jer je samo fora da se omalovažava neko, bez da se uključi mozak ili br konsultuje infernet. kao kad bi neki hejter dubsa sad krenuo da piše kako nisu lepu tekmu odigrali od run-TMC posade. to je taj neki nivo. Edited February 26, 2023 by uini 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) 1 hour ago, uini said: generalno od 1999. igraju jako lep basket kad god su konkurentni, ali dobro, ljudi često pomešaju ovih dana diskusioni forum sa tviterom, jer je samo fora da se omalovažava neko, bez da se uključi mozak ili br konsultuje infernet. kao kad bi neki hejter dubsa sad krenuo da piše kako nisu lepu tekmu odigrali od run-TMC posade. to je taj neki nivo. Takoe. Guglao sam have spurs played pretty bball since 1999, ali mi gugl nije rekao nista. Samo neki xy ljudi, portparoli gugla. Kad malo i razmislim (ha, vidis da mogu!), to su bili zapravo ljudi sa svojim subjektivnim misljenjima. Go figure 🤷♂️ Zadnji put kada sam stavljao desanku na Svetu knjigu interneta, receno mi da mogu da ne gotivim bilo koju fransizu, a HR kaze da ne znaci da patim ili da se ne razumem u materijale Edited February 26, 2023 by Alex_Serbia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Lejkersi - Dalas poslastica za večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Zasto ne Finiks-Milvoki? A da, zato što je Bron ipak Bron. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 4 minutes ago, Dracarys said: Zasto ne Finiks-Milvoki? A da, zato što je Bron ipak Bron. Zato što se igra u 7 a ja tada još radim i pravim milione. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 23 minutes ago, Alex_Serbia said: Takoe. Guglao sam have spurs played pretty bball since 1999, ali mi gugl nije rekao nista. Samo neki xy ljudi, portparoli gugla. Kad malo i razmislim (ha, vidis da mogu!), to su bili zapravo ljudi sa svojim subjektivnim misljenjima. Go figure 🤷♂️ Zadnji put kada sam stavljao desanku na Svetu knjigu interneta, receno mi da mogu da ne gotivim bilo koju fransizu, a HR kaze da ne znaci da patim ili da se ne razumem u materijale i ovo potvrđuje tvoju tvednju da spursi nisu igrali lepu košarku 25 godina? naravno da jok, samo si se potrudio da napraviš zabavan post. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts