Del Piero Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Malo sam trazio i nisam uspeo da nadjem trenutnu listu internacionalnih allstarova. Pa ako ima negde stavite ovde. Iz glave i uz malu pomoc gugla: Kanada 4 (Nash, Wiggins, SGA, Magloire) Srbija 3 (Divac, Stojakovic, Jokic) Francuska 3 (Parker, Noah, Gobert) Nemacka 2 (Schrempf, Nowitzki) Spanija 2 (Pau, Marc) Slovenija 2 (Dragic, Doncic) Litvanija 2 (Ilgauskas, Domantas) Kamerun 2 (Embiid, Siakam) Dominikana 2 (Horford, KAT) Grcka 1 (Giannis) Turska 1 (Okur) Finska 1 (Markanen) Australija 1 (Simmons) Crna Gora 1 (Vucevic) Holandija 1 (Smits) Rusija 1 (Kirilenko) Kina 1 (Yao Ming) Argentina 1 (Ginobili) Velika Britanija 1 (Deng) Letonija 1 (Porzingis) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 20 minutes ago, stefan81888 said: Hm, kad pogledam advanced statse na nba.com ne slaže se, dobro zapažanje. Iskreno nisam obratio pažnju, izvini, a i nemam vremena da se udubim odakle statsi. Možda je negde bez garbage time-a ili tako nešto. ne, ovo je istina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Zar ne bi bilo prekul da Klipani osvoje, pola foruma na aparatima, Skip govori aj told ju sou, a Shannon mu kaze 'what about ya boy Westbrick?' 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 22, 2023 Author Share Posted February 22, 2023 @bodo jel ovo tacno za KD i debi u petak protiv Okc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 (edited) 2 hours ago, Miki28 said: @bodo jel ovo tacno za KD i debi u petak protiv Okc? Ne znam baš tacno no po pisanju stampe cini se da da. Čak su i prenos sa Bally Sport Arizona prebacili na ESPN šta implicira da je to prilično izvesno. A već u nedelju u 19h Bucksi kod njih. Edited February 22, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Wow. Nakon priznanja da smo pojeli ono što se ne jede, imamo jako interesantan raspored utakmica. Kao prvo LaLakersi, sa kojima bismo morali dobro da se pošibamo ukoliko je ostalo imalo krvi u srcu šampiona. Onda Hjuston i Minesota, koje ne bi smele da budu prepreka, a zatim Portland, Klipersi, Nju Orleans i ponovo Lakersi. Do te druge utakmice sa Lakersima ćemo definitivno znati na čemu smo - ukoliko ekipa bez Stefa i kako za sada deluje bez Wigginsa uspe da pobedi u 5 od ovih 7 utakmica, mislim da imamo šanse da nešto napravimo u plejofu. Sa druge strane, deluje mi da su šanse da uzmemo tih 5/7 otprilike 10%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Protiv Lakersa ste najebali, zna se da oni tradicionalno pale mašinu posle all stara. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 18 hours ago, Miki28 said: bas nesto gledam, ima li plejof tima a da bi im znacio on u rotaciji? Eventualno Kingsi koji imaju neku losu klupu sto se poena tice, ali ne treba im jos jedan koji ne igra odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 2 hours ago, Chaos Is Me said: Protiv Lakersa ste najebali, zna se da oni tradicionalno pale mašinu posle all stara. To uvek govore ali nikako da vidimo na delu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Uspeli su jednom da je upale, 2013. Taman bi mogli sad na desetogodišnjicu od jedinog uspešnog paljenja da je opet upale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Quote Bronny James is projected as a top-10 selection in ESPN's first mock draft for 2024, which is significantly higher than many have expected based on his recruiting ranking 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 22, 2023 Author Share Posted February 22, 2023 Kakav car😀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 zasto je car, sto se hvali zlatnim ramenom i koracima? svaka cast, liga ti se prilagodila, idi uzimaj titule. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Skromnost je vrlina samo 3peat MVPijevaSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 22, 2023 Author Share Posted February 22, 2023 (edited) @uini manje hejta, postajes dzangrizav previse. To sto je car kao lik nema veze sa tim da je zver od igraca. 12 minutes ago, Luchifer89 said: Skromnost je vrlina samo 3peat MVPijeva Sent from my SM-G998B using Tapatalk Kakva skromnost, kako je Markanena sjebao. Kao nije ga vidio🤣 Edited February 22, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Ne znam kako bi hejteri preživeli još jednu Janisovu titulu sa Milvokijem. Bronny dolazi u Portland da igra sa idolom mu (hint: nije ćale), dolazi i ćale i osvajamo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 22, 2023 Author Share Posted February 22, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Ne znam kako bi hejteri preživeli još jednu Janisovu titulu sa Milvokijem. Bronny dolazi u Portland da igra sa idolom mu (hint: nije ćale), dolazi i ćale i osvajamo... https://www.statmuse.com/nba/ask/giannis-2021-finals-stats-game-6 Surova dominacija. Sada je jos bolji igrac, jos dominantniji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 26 minutes ago, uini said: svaka cast, liga ti se prilagodila, idi uzimaj titule. Prilagodila se i Lebronu na početku karijere kad je sve raznosio poput Janisa, prilagodila se i Kariju, prilagodila se i Hardenu, Embiidu kad im sviraju po 15,20 bacanja na tekmi. Hoću da kažem da mu se ništa više nije prilagodila nego drugim superstarovima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 11 minutes ago, propolis said: Prilagodila se i Lebronu na početku karijere kad je sve raznosio poput Janisa, prilagodila se i Kariju, prilagodila se i Hardenu, Embiidu kad im sviraju po 15,20 bacanja na tekmi. Hoću da kažem da mu se ništa više nije prilagodila nego drugim superstarovima. pa da ali gdin lebron i gdin harden bar nisu isli i vikali "niko ne moze da me cuva 1na1" plus sto fura humor iz zhikine dinastije 3, teraj se bre seljanine https://twitter.com/BenGolliver/status/1627026489442193413 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 6 minutes ago, Miki28 said: Hahahaha jos podjebava KD koji otisao da oformi jos jedan supertim🤣🤣🤣 Eto duela u finalu Daj finale Denver-Milvoki, da se vidi ko je najbolji evropski igrač u NBA. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 22 minutes ago, uini said: pa da ali gdin lebron i gdin harden bar nisu isli i vikali "niko ne moze da me cuva 1na1 Ima jedan što se samoprozvao kraljem🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 22, 2023 Author Share Posted February 22, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Daj finale Denver-Milvoki, da se vidi ko je najbolji evropski igrač u NBA. Pao bi forum😀 moze, dje da potpisem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Just now, Miki28 said: Pao bi forum😀 moze, dje da potpisem? Odma' ispod mene 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Pao bi forum[emoji3] moze, dje da potpisem?Mislim da bi sve domaće turističke agencije izbacile Hellas iz ponudeSent from my SM-G998B using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts