ćušpajz Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Smejurija sta su uzeli za Kda; banana franzisa bukvalno mikal i pikovi za duranta. što kaže tripvud, veto. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Ladno ni Aytona nisu uzeli. Ne znam šta je u glavi GMa Netsa, KD ima ugovor još 3.5 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 2 minutes ago, uini said: bukvalno mikal i pikovi za duranta. što kaže tripvud, veto. Ovo u A ne bi docekalo jutro. Uzeli su manje vise jebani Gober Paket, za KDa koji ima ugovor jos 4 godine. B ridga je ono fin mlad igrac, za Cama je pitanje dal je granicni starter u PO ekipi i Crowdera ce da oteraju u neki Majami za jos 1 pik. Imao si 1 KD i Irving, pa si imao KDa, Irvinga i Hardena, pa si imao KD, Irvinga i Simonsa; i uzeo si jednu veliku kitu cveca, sada imas Brigdu, Dinvidija i Bena bukvalno su se vratili na eru Alen, Levert Dinvidi i Rasel bez prstena ili finala... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 (edited) Nadam se da u Denveru gledaju i da rade nesto po pitanju pojacanja jer Sunsi su sada no1. Kako su jaki jujuju. Danas ocekivati trejdove Toronta. Oticice danas i Bojan Bogdanovic Edited February 9, 2023 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Danas ocekivati trejdove Toronta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 “Nah. I'm fine in the West.” by Ja Morant. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Grozan trejd. Grozan. Durant je gotov zdravstveno. Mozda, ali mozda izvuce ovu sezonu da na nesto lici. Posle toga balast kao i Paul. Potez ocajnika. Fuck you, James Jones! A i ti brate, Mate... 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 DBook, CP3, Ayton, Durant... Pa da mi je samo Ayton umesto raspalog Nurkića, pevala bih. Daj malo optimizma, nije sve tako crno-belo 😛 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 11 minutes ago, Miki28 said: Nadam se da u Denveru gledaju i da rade nesto po pitanju pojacanja jer Sunsi su sada no1. Kako su jaki jujuju. Danas ocekivati trejdove Toronta. Oticice danas i Bojan Bogdanovic Ne treba nam niko. Murray ulazi u onu formu pre povrede i biće to dobro za playof. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 @stefan81888 da, vidio sam to nego sam mislio za OG, Van Vleeta pa mozda i Trent Jr. @Nugetlija treba vam da pojacate malo klupu. Kao sto vidis, na zapadu nema mirnog mora jer jedan trejd sve promijeni. Dobili ste direktnog rivala za titulu a jos 2 ekipe koje ce vam moguce biti protivnik u PO su se pojacale ( Mavsi i Lejkersi ). Doci do finala preko zapada ce biti lavovski posao, opstace najzdraviji jer od 1 runde krece ludilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Brutalan posao za Lejkerse i naravno Finiks. Ali sta Bruklin radi jebote?! Oni su nakon prve 2 utakmice protiv Milvokija 2021 u plejofu, cak i bez Hardena, delovali kao dinastija u nastajanju. Kakvo je to rutiniranje bilo, a Milvoki je zavrsio na kraju kao sampion te sezone. Da bi sad, nakon godinu i po sve razjebali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 10 minutes ago, DameTime said: DBook, CP3, Ayton, Durant... Pa da mi je samo Ayton umesto raspalog Nurkića, pevala bih. Daj malo optimizma, nije sve tako crno-belo 😛 Prejaki su. Jos da malo koriguju rotaciju i ludilo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 1 minute ago, Miki28 said: @stefan81888 da, vidio sam to nego sam mislio za OG, Van Vleeta pa mozda i Trent Jr. Skontao sam na šta si mislio nego postavih pošto sad kad su ulovili svoju metu mogu u rasprodaju. Takođe sad kad ode KD verujem da će se timovi lakše otvarati za asete, često pišu upućeni novinari da timovi sačekaju da prođe taj glavni trade pa se posle malo intenzivnije radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 Just now, stefan81888 said: Skontao sam na šta si mislio nego postavih pošto sad kad su ulovili svoju metu mogu u rasprodaju. Takođe sad kad ode KD verujem da će se timovi lakše otvarati za asete, često pišu upućeni novinari da timovi sačekaju da prođe taj glavni trade pa se posle malo intenzivnije radi. Naravno, KD je stopirao trejdove, potpise proslo ljeto. Ipak mislim da ni GM-ovi nisu bili sigurni da ce KD otici sada nego na ljeto tako da je dosta njih cekalo situaciju oko Kyrie, Russa da se vidi sta ce tu biti i onda sad krece ludilo. Opa Hart u Knicksima, svidja mi se. Jako zahvalan igrac i igrace masu minuta kod Tibodoa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Žao mi Kala iskreno ali nemam dileme da je ovo upgrade. Ipak je reč o top5 igraču a vraća se i TJ Warren. I sam dolazak KD znači i marketinški puno za klub a da ne pričamo i o efektu koji može imati na potencijalni dolazak drugih igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: @stefan81888 da, vidio sam to nego sam mislio za OG, Van Vleeta pa mozda i Trent Jr. @Nugetlija treba vam da pojacate malo klupu. Kao sto vidis, na zapadu nema mirnog mora jer jedan trejd sve promijeni. Dobili ste direktnog rivala za titulu a jos 2 ekipe koje ce vam moguce biti protivnik u PO su se pojacale ( Mavsi i Lejkersi ). Doci do finala preko zapada ce biti lavovski posao, opstace najzdraviji jer od 1 runde krece ludilo. Durant i Davis stalno povređeni, Paul 38. Lebron 38. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 1 minute ago, bodo said: Žao mi Kala iskreno ali nemam dileme da je ovo upgrade. Ipak je reč o top5 igraču a vraća se i TJ Warren. I sam dolazak KD znači i marketinški puno za klub a da ne pričamo i o efektu koji može imati na potencijalni dolazak drugih igrača. Vjerujem, zahvalan igrac ali kad imas priliku da dovedes ovakvig igraca ides all in i onda gledas sta onda. Vama je cak i masu toga ostalo ali eto male korekcije da odradite sto se tice rotacije ( Shamet, Saric i sta vec imate da to malo poboljsate ). Ostavio bih Craiga i Lee. Brutalan trejd, kapa dolje. Inace Netsi ce jos trejdovati. Vrvt Crowder, Harris jer moraju da se oslobode jos plata da bi izasli iz luxury taxa tako da bice zanimljivo. Oni nek ouste Cam Thomasa da se igra😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 37 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ovo u A ne bi docekalo jutro. Uzeli su manje vise jebani Gober Paket, za KDa koji ima ugovor jos 4 godine. B ridga je ono fin mlad igrac, za Cama je pitanje dal je granicni starter u PO ekipi i Crowdera ce da oteraju u neki Majami za jos 1 pik. Imao si 1 KD i Irving, pa si imao KDa, Irvinga i Hardena, pa si imao KD, Irvinga i Simonsa; i uzeo si jednu veliku kitu cveca, sada imas Brigdu, Dinvidija i Bena bukvalno su se vratili na eru Alen, Levert Dinvidi i Rasel bez prstena ili finala... zvao ih @Magiai ubedio da mogu da ispadnu iz lige a on rizikuje jer se ne zna kad ce durant :i 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 (edited) Realno, osjeća se miris roštilja u pustinji... Edited February 9, 2023 by Shonewizard 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 3 minutes ago, Nugetlija said: Durant i Davis stalno povređeni, Paul 38. Lebron 38. Ok, vidjecete u plejofu ko su i sta su. Ne bih igrao orotiv zdravih Lejkersa a tek protiv Sunsa. Lejkersi su odradili fenomenalan posao, dobilu su 3 igaca koji su komplementarni ovom dvojcu, sada imaju i dubinu a dobili su i sutere. Sad ako ne izbore plejof nek se Lebron batali kosarke 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 35 minutes ago, Miki28 said: Nadam se da u Denveru gledaju i da rade nesto po pitanju pojacanja Baš jutros razmišljam šta li su oni kupili osim konja za lokalnu štalu da se Nikola opušta u pauzi. Jbt, pre par nedelja se razmišljalo o šansama Brkln na istoku a sad odoše u ništavilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 (edited) Bice zanimljivo za OG. Mozda Dallas, Memphis, GS? Inace Russ ce biti buyout tako da su Klipani, GS zainteresovani za njega posle buyouta. Za minimalac hmmm Edited February 9, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Ok, vidjecete u plejofu ko su i sta su. Ne bih igrao orotiv zdravih Lejkersa a tek protiv Sunsa. Lejkersi su odradili fenomenalan posao, dobilu su 3 igaca koji su komplementarni ovom dvojcu, sada imaju i dubinu a dobili su i sutere. Sad ako ne izbore plejof nek se Lebron batali kosarke Lebron sad cepa rekorde,a za košarku ćemo videti šta će biti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Ok, vidjecete u plejofu ko su i sta su. Ne bih igrao orotiv zdravih Lejkersa a tek protiv Sunsa. Lejkersi su odradili fenomenalan posao, dobilu su 3 igaca koji su komplementarni ovom dvojcu, sada imaju i dubinu a dobili su i sutere. Sad ako ne izbore plejof nek se Lebron batali kosarke Da pohvalim i vas trejd. Sjajan posao ste napravili. Ja sam mislio mi pucamo na Vanderbilta i kad sam napisao da se saga nastavlja za KD bojao sam se da ćemo opet zbog toga propustiti neke dobre opcije. Nisam se nadao niti malo ovome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts