gggggggg Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 niko ni da spomene pelicanse koji su vezali 9 poraza i sada su 10. na tabeli. 17. januara su jos bili treci... bez ziona imaju 3-12. ingram se vratio ali igra katastrofalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 pelicansi 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Možda zato što se pad kod njih uveliko očekivao... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) Meni je krivo zbog Pelsa, nemaju srece sa povredama, i da su kompletni cele sezone ne bi se postavljalo pitanje plejofa, sada kako stvari stoje morace da se cupaju. Bice makar zabavno na zapadu, kad su se vec stvari iskristalisale na istoku. Edited February 1, 2023 by Horium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 2 hours ago, gggggggg said: niko ni da spomene pelicanse koji su vezali 9 poraza i sada su 10. na tabeli. 17. januara su jos bili treci... bez ziona imaju 3-12. ingram se vratio ali igra katastrofalno. Ovo sam jutros skapirao dok sam pokušavao da ih nađem na tabeli. Kakav slobodan pad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Ako gledamo drugu dekadu 21.stoljeca, dakle period od 1.1.2011. do 31.12.2020.,najbolji igrac je LeBrondza. Drugi je Durant, pa onda Curry, pa tek onda ostali. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 8 hours ago, Snjofko said: Đejms imao šansu da da 117 poena i obori rekord u broju postignutih poena ukupno i na jednoj utakmici. Fejlovao i pokazao zasto nije GOAT. To su ti detalji gde se vidi ko je GOAT, a ko ne, kad treba da stisnes i das 117 poena. Ima 439 asistencija u 44 utakmice. Prosek mu je 9.97. Oni su zaokruzili na 10.0 ali da se sezona zavrsi danas ne bi se racunalo u zvanicnoj statistic da je imao triple duble sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 1 hour ago, Barkley#34 said: Ovo sam jutros skapirao dok sam pokušavao da ih nađem na tabeli. Kakav slobodan pad. minnesota ih prestigla koja je vec bila prezaljena pre par nedelja. problem je sto ova povreda karl townsa ozbiljnija nego sto se mislilo. trade za hylanda im ima mnogo smisla. denver bi im bas izasao u susret ako bi ga tamo pustili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Quote 2 picks for Anunoby is like dancing with your sister. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 52 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sta li su onda tri kao sto Toronto trazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 42 minutes ago, Horium said: Sta li su onda tri kao sto Toronto trazi? dil sa knicksima ako su pametni. mada ni onda nisu, jer je ugovor na 17 meseci pre nego što udari po free agencyju možda je i manje od 17 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 🌹 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 1 hour ago, uini said: dil sa knicksima ako su pametni. mada ni onda nisu, jer je ugovor na 17 meseci pre nego što udari po free agencyju možda je i manje od 17 😱 Uini, da si ti FO Knicksa, sta bi uradio? Mislim, u sledecih par godina, ne nuzno u ovom trejd prozoru? Ovo ne pitam kao opasku da je Niksima dovesti OG-a premija za tri pika prve runde, jer nije, OG-ija bi trebalo da dovedu kontenderi ili oni koji pretenduju da budu to u sledecih sezonu i po. Pitam iz ciste radoznalosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 prilicno dobro https://streamable.com/q30ngc 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) voleo bih da ishbia postavi frensisa da bude dzi-em, bas me zanima kako bi to izgledalo i koje bi poteze vukao nas omiljeni debbie downer. ❤️ Edited February 1, 2023 by João Palhinha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 6 hours ago, Radalek said: Ima 439 asistencija u 44 utakmice. Prosek mu je 9.97. Oni su zaokruzili na 10.0 ali da se sezona zavrsi danas ne bi se racunalo u zvanicnoj statistic da je imao triple duble sezonu. Jokic je prvi igrac u istoriji koji ima 9,97 asistencija, a da su mu zaokruzili na 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 2 minutes ago, Snjofko said: Jokic je prvi igrac u istoriji koji ima 9,97 asistencija, a da su mu zaokruzili na 10. Koga briga sta ESPN i ostali idioti zaokruzuju, zvanicna statistika je 9.97 a on se nesto ne potresa zbog togahttps://streamable.com/lc6n8t Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) ko su vam all-starovi? jokic williamson james doncic curry morant lillard gilgeus-alexander sabonis edwards markkanen davis (george i booker prve rezerve) antetokounmpo durant tatum mitchell irving embiid brown brunson siakam derozan butler harden (randle i haliburton rezerve) Edited February 1, 2023 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Gledam NY-LAL... Koliko, ne ynam ni kako bih rekao. Ružna i dosadna košarka. Ima NY talenta definitivno, ali... ne znam. A Lakersi su zaista grozni. 7 hours ago, Kosta said: Ako gledamo drugu dekadu 21.stoljeca, dakle period od 1.1.2011. do 31.12.2020.,najbolji igrac je LeBrondza. Drugi je Durant, pa onda Curry, pa tek onda ostali. I Pol Džordž, pa tek onda Kari. Hahaha. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Zaista je samo za lol reakciju stavljanje Duranta na drugo mesto, čoveka kome je pola "legasija" omogućio upravo taj Stef Kari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Pa pitanje je ko je kome tu omogucio legasi, i to preko kicme Brona koji je u tom trenutku igrao najbolju kosarku ikad vidjenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Od odlaska iz tog GSW Durant nije uradio ništa za svoj legacy, najbliže je dobacio da izbaci Milvoki iz plej ofa, ali mu je problem bila veličina noge. Dok su oni osvajali bez njega i pre i posle. Pametnom dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Ja bih dodao i povredu ahilove pete. Sama cinjenica da je on skoro pa sam nakon toga skoro razbucao sampionsku ekipu Milvokija dovoljno govori o njemu. Mnogi se ne vrate ni na priblizan nivo. Kasnije ga svaka nova povreda usporavala, a napunio je on i godina, 35. godina mu ide 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Iskren da budem, Kari je tek ovim poslednjim prstenom (imho naravno) pretekao Durenta. Pritom, ja Durenta mnogo manje gotovim od Karija. Bio je veliki igrac on i pre toga, i bio bi upamcen kao jedan od najboljih plejeva, ali upravo je ta poslednja titula potpuno zacementirala i njegov (pa i generalno cele te velike trojke ali najvise njegov) legacy. A Kosta je "lukavo" odmah odredio okvir od 2011. do 2020. Jbg, Kari postaje to sto postaje tek od neke 2014. A sta cemo sa godinama pre toga? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts