Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Bruklin i Cikago igraju hrkljus, Bruklini vode ali ne mogu da se odlepe od DeRozana, koji je pogodio dva suta na isteku napada

samo u trecoj cetvrtini. Dragic isporucuje sa klupe

Durant je isporucio 30 poena za sada, ali nekako to neubedljivo izgleda u smislu uticaja na igru. Kajri 0 pojena

 

U cetvrtoj se zapalio Levin sa 15 poena i odlepio Cikago, ali problem Netsa je sto daju loptu Durantu da igra 1 na 1 i to je to od strategije. Kad je Durant na klupi, onda neko zujanje okolo.

 

Ovaj Bruklin bi izgledao bolje kad bi lopte 48 minuta bila kod Ben Simonsa, ali Ben se nesto folira, ako ceka da nauci da sutira nece ni zaigrati. On tokom sezone i sa svojom starom igrom moze da probija gomile timova. 

Odnos tih pojedinih ravnozemljasa prema novcu koji zaradjuju je grozan.

 

Edited by KfJ
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sunsi lagano protiv Goberta i Townsa, bez Aytona.

 

Kidaju od starta sezone iako smo posle traumaticne offsezone slusali prognoze da ce se boriti za play-in or something. Ono sto mi se posebno dopada je sto je CP3 uzeo backseat i date su vece ovlasti Aytonu, Bridgesu i Camu Johnsonu u napadu. I Jock Landale deluje kao super pojacanje s klupe.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Netsi su baš jadni. Njima trebaju KD i Kyrie u naponu snage da bi dobijali osrednje ekipe. Klupa im je pomor živi, sve neki osrednji gunneri. Samo se čekalo sinoć da Bullsi malo dodaju gas što se i desilo u trećoj šuterskom eksplozijom LaVinea. Očekivao sam da je Claxton bar solidan rim protector a ono sinoć Ayo Dosunmu polaže preko njega par puta kao da ga nema.

Link to comment
Share on other sites

KD je takav bijednik i mučenik koji jednostavno ne može da podnese da ga trenira objektivno duplo bolji igrač (2xMVP > 1xMVP).

 

Kajrija ne treba kazniti novčano nego poslati na lečenje kod doktora Meyersa Leonarda u bolnicu iz Džejkobove Lestvice, sa ostalim MAGAšima.

 

Kerrov eksperiment je zanimljiv i, kao i svaki eksperiment, jako neuspešan. Što ne znači da ga ne treba opsesivno ponavljati. Kerr je naučnik i lepo je govorio o kolegi Nashu.

 

 

  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, freethrow said:

Bez konkurencije. Giannis je sve ono što je Kawhi mogao da bude.

 

glavna razlika između leonarda i giannisa je što prvi nije igrao 3 od recimo poslednjih 6 godina zbog zajebanih povreda, dok drugi izvrne zglob tako da bi svako završio na urgentnom a đana odmori popodne i igra 40mins sledeću. best ability je availability ali izvan toga, čisto igrački, kawhi je valjda pokazao šta može i individualno i titulama koje je osvojio. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...