gggggggg Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 iznenadjujuce je da vec nekoliko nedelja nema rumora oko trejda hielda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 5 hours ago, freethrow said: https://nbaquiznext.vercel.app/ Imao sam score. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 18 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Imao sam score. wow ovo je neka zezancija koja je u;inila da shvatim koliko nemam pojma o statistikama. Moj neki prosek dok još nisam digao ovo je da pogodim možda 2 od 10 ili 3 od 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Nij mi ovoliko dobar prosjek lol, uracunalo mi samo zadnje 3 partije a odigrao sam ih jos bar 5-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 16, 2023 Author Share Posted October 16, 2023 Ne moze se protiv Freak Time-a. Strasan duo. Ae jos Sunsi za 3 dana pa da krene ono glavno👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 17 hours ago, freethrow said: https://nbaquiznext.vercel.app/ 60 iz drugog, ali generalnio preteško je ovo za mene. Nudi igrače sa strašno sličnim statsima, recimo prvi put kliknem Bojana B. ono Keldon, drugi put obrnuto. Jedan ima 22+5+2,9 drugi 21,6+4+2,6 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 1 hour ago, Miki28 said: Ne moze se protiv Freak Time-a. Strasan duo.👍 Da ih vidimo protiv ozbiljnijih protivnika. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Miki28 said: Ne moze se protiv Freak Time-a. Strasan duo. Ae jos Sunsi za 3 dana pa da krene ono glavno👍 pise se nasiroko za celticse kako nakon prve 6orke imaju pad u kvalitetu a meni licno bucksi tu izgledaju makar tako, izvan lilly-djana-khris-portis-lopez, imaju crowdera, paynea i connaghtona, beasleyja..nije to bas neki neverovatan kvalitet, pogotovo sto ce par ovih drugopomenutih morati da startuje. edit: sta je za 3 dana? 13 minutes ago, realno *w said: 60 iz drugog, ali generalnio preteško je ovo za mene. Nudi igrače sa strašno sličnim statsima, recimo prvi put kliknem Bojana B. ono Keldon, drugi put obrnuto. Jedan ima 22+5+2,9 drugi 21,6+4+2,6 😄 60 je opasan skor, svaka cast, ja sam imao 20 pa 27. Edited October 16, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 1 hour ago, Miki28 said: Ne moze se protiv Freak Time-a. Strasan duo. Bez Jamesa, Austina, Gabea i Vanda vodili smo skoro cijelo poluvrijeme dok su iako se svasta sviralo i fulalo se dosta otvorenih trica. Davis, Russell, Rui, Prince nisu igrali nikako u drugom, kod njih samo Giannis. Nema nikakvih razlog za nezadovoljstvo, imamo pravi nivo. Jedino cim sam bio nezadovoljan je gradjenje skoka no i to ce doci na svoje mjesto. Inace Davis u ovoj roli u 5-out postavci odlicno izgleda. Dosta je ukljucen u svaku akciju, puno handoffa i opcenito kreacije za druge. Sinoc za poluvrijeme 5 asisista i jos par finih pasova otvorenom igracu nakon udvajanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 16, 2023 Author Share Posted October 16, 2023 (edited) @uini duel ucesnika WCF ove sezone, Suns-Lakers. Sad vidim da je za 4 dana, ja sam mislio da je u srijedu ujutru ali ipak je u cetvrtak ujutru. @alpaka Bereta Sida da da, gledao sam. Bice ovo odlicna ekipa i sezona ali se mora isto tako reci i za Buckse. Bas komplementaran duo Freak time. Za AD sam vec rekao, sve osim najuzeg kruga za MVP i da uzme DPOY ce mi biti iznenadjenje. Nikada spremniji i fokusiraniji nije bio. Edited October 16, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 (edited) 1 hour ago, uini said: 60 je opasan skor, svaka cast, ja sam imao 20 pa 27. ma user, probao još 2-3 puta, ni blizu... ..... Nego, spomenu Kraudera, gledao neki video sa njime, lik izgleda nije baš najinteligentniji. Pitali su NBA igrače koji timovi imaju Z u imenu. Prvo sam se čudio nekoj grupici od 3-4 igrača koji su se za 2 minuta setila 2 tima. Ali onda nastupa Krauder koji pravi facu kao da su ga pitali nešto iz nuklearne fizike, a zatim rutinski govori Suns, pa odmah zatim i Spars ili tako nešto iz kategorije niđe veze. Edited October 16, 2023 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Just now, Miki28 said: @uini duel ucesnika WCF ove sezone, Suns-Lakers opet stizes iz buducnosti, ne podgorice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 6 minutes ago, Miki28 said: @uini duel ucesnika WCF ove sezone, Suns-Lakers 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 16, 2023 Author Share Posted October 16, 2023 @realno *w bice part III, nema da brines. @uini stigao i iz Podgorice😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 1 minute ago, Miki28 said: @realno *w bice part III, nema da brines. @uini stigao i iz Podgorice😉 Da se dogovorimo odmah da part III bude wcf? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 jel se to jokara opet malo vise zapustio preko leta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 3 hours ago, realno *w said: 60 iz drugog, ali generalnio preteško je ovo za mene. Nudi igrače sa strašno sličnim statsima, recimo prvi put kliknem Bojana B. ono Keldon, drugi put obrnuto. Jedan ima 22+5+2,9 drugi 21,6+4+2,6 😄 Jeste preteško, nema šanse da se ubode. Izvukao sam neku idiotsku metriku sličnosti među statistikama igrača i ispada da je suviše dobra, jer sam se trudio da grupišem slične igrače. Ipak, fantasy manijaci znaju ove ludosti. Ja mogu evbentualno da razlikujem Jokića od Embiida i Janisa od Luke i toeto. 1 hour ago, Miki28 said: @uini duel ucesnika WCF ove sezone, Suns-Lakers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Izgleda da je AD radio na šutu ove godine, jer sad svaki meč padne neka trica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 16, 2023 Author Share Posted October 16, 2023 @freethrow Kuminga preaseason MVP👍 @Dracarys radio je na svemu tokom offseason-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Videćemo, valjda je sad ozbiljno shvatio Jokića, jer to nije Jokić iz babla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 16, 2023 Author Share Posted October 16, 2023 Treba da shvati da je sada no1 i da kao takav isporucuje redovno i da izdominira, sto znamo da je itekako sposoban. Ne treba da se obazire na druge vec na sebe i svoj tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Ko će biti gori, Šarlot ili Vašington? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Ne bih ja potcenjivao Šarlot ove sezone. Posebno me interesuje kakav će biti ruki Miler i da li je ovo sezona u kojoj Lamelo i PJ prave iskorak. Imaju tu iskusne igrače kao što su Rozir i Hejvord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Možda sam lud ali očekujem dosta bolju sezonu Hawksa. Snyder je ozbiljan trener pa je ovo verovatno i poslednja šansa da vidimo da li je moguć suživot njega i Trajčeta ružnog. Konačno su se rešili Collinsa koji je prešao put od zanimljivog ultra-atletičnog prospekta do nedefinisanog igrača koji nije naročito razvio šut a ni odbranu s obzirom na atletske alate koje poseduje, Bey i Hunter će pokriti krilne pozicije a obojica mogu da pogode šuteve spolja i imaju dobre gabarite. Bogdan je zdrav od starta a i ovih malo mladih igrača poput Griffina, Okongwua i Johnsona bi mogli da naprave iskorak. Ne bih se začudio da završe u 6 na Istoku gde su mi samo Celticsi, Bucksi, Cavsi i Sixersi ispred njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts