Jump to content

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, propolis said:

Napokon i Niksi da imaju PO ekipu,ali bude li opuštanja lako će Kavsi okrenuti seriju u svoju korist.

Biće zanimljivo pratiti ovu seriju.

18 minutes ago, propolis said:

Niksi su imali bolji hasl večeras i to je odlučilo utakmicu i zato smatram da ako se opuste i ne hasluju max svaku tekmu da mogu Kavsi da okrenu seriju.

Moraš još jednom da napišeš da ne smeju da se opuste i da udariš u petu od košarkaških patika

• Ha-ha 5
Posted

Kako los faul Kleja. Verovatno nije gledao na sat, poklonio je 2 bacanja.
Prsti sve za sada, bas ono sto sam ocekivao.
Sad ce Sakramento morati da odbrani prve nalete Ratnika. Veliki test, da vidimo da li su pravi.

Posted

Kakav tempo forsiraju Kingsi. Da GSW nisu vratili GP2 i da se nije priključio Vigins, nisam siguran da bi jezgro uslovno rečeno matoraca moglo da izdrži 48 minuta ovog ludila. 

Posted

Da se igra u ovom ritmu, ovako jako, obje ekipe je stvarno nesto preludo. Bukvalno se ne staje, nema odmora. sto je preludo za plejof utakmicu dje se ocekuje nesto sporiji ritam i da se posjedi vrednuju vise.

Posted (edited)

Fox mora pametnije, bas je dva ocajna suta uzeo na kraju, sreca pa ga nije kaznio Wiggins. Maestralna partija svakako. Bravo Kingsi!

Edited by Carl Johnson
Posted
8 minutes ago, MrTwister said:

Da se igra u ovom ritmu, ovako jako, obje ekipe je stvarno nesto preludo. Bukvalno se ne staje, nema odmora. sto je preludo za plejof utakmicu dje se ocekuje nesto sporiji ritam i da se posjedi vrednuju vise.

monku padne lopta u ruke i odmah se zalece na kos bez obzira koliko ih je tamo xd

drago mi je zbog kingsa, bilo bi tragicno da su ovo izgubili nakon onolikog vodjstva u 4q, verovatno bi i serija bila vec gotova. 

Posted

@uini @AgroLaki bravo, tek 1 od 4 i prolazak u 2 rundu. 

Svaka cast Kingisma kako su ovo izvukli i pored losije partije Sabonisa i nekih drugih igraca ali ipak Fox, Lyles i Monk👍 tempo stvarno ubitacan ali i ocekivan jer ovo je jedini nacin da Kingsi dobiju GS, na ovo ludilo i brzi tempo. 

game 2 ocekujem da bude i laksa pobjeda.

• Like 3
Posted

Lepotica prve runde u Golden 1 centru. Sraz dve napadački potente ekipe sa pregršt dobrih šutera na obe strane. Sjajan tempo,  masa lepih poteza. Gledanje ostalih mečeva u poredenju sa ovim se čini kao usporeni snimak. Dojma sam da će dalje ekipa koja bude u kontinuitetu igrala jaču obranu iako ruku na srce u dosta situacija i nema načina da se odigra bolje ista i spreći siguran koš. Kudos i za Knickse koji su ugodno iznenadili u Ohaju. 

• Like 2
Posted

Opalac, baš nisam očekivao da pobede ovu. Svakako i dalje mislim da rešavaju ovo Voriorsi u 6, ali navijam za Kingse. Mada dobijam napade anksioznosti dok gledam šuteve njihovih levorukih glavnih igrača, ne znam što. E, da:

vaskrs-lepa-sela-lepo-gore.gif

• Like 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...