freethrow Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Ama gest sa pokazivanjem kinte je seljana. Odnos prema saigračima, odnos prema sudijama. Možda je kranje subjektivno, meni se ne dopada, ne vidim u tome neku ultrakompetitivnost - što sigurno jeste u osnovi, nego pre neku predstavu za auditorijum. Pri tome mi je u neku ruku krivo jer ga vidim kao budućeg višestrukog MVPja. E sad, ni Kjuban se ne ubi od pomoći dovođenjem ludaka u ekipu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Ali onda ne može da uđe u kategoriju Đokovića pošto on ne poseduje ništa od navedenog, ima drugojačije mane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 @Barkley#34 Pre ulaska na topic uvesti kontrolna pitanja: omiljeni slikar, omiljeni ruski klasičar i omiljeni kompozitor klasične muzike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 25, 2023 Author Share Posted March 25, 2023 12 minutes ago, Barkley#34 said: Nećete vi na Nugetlije nego će vam doći Ja revolveraš i rasturiti Kompton i Inglvud. Ne ne, bas pikiraju 8 mjesto jer u potencijalnom duelu sa Minesotom ( posto su oni 7 ) gube Lejkersi i onda prolaze pobjedom ko god bude 9 ili 10. Ako vec dodje do duela sa Ja i druzinom, Ice Cube spreman. 7 minutes ago, Milos 3.14 said: GSW je realno ekipa koju niko ne želi da vidi u PO bez obzira na probleme koje imaju. Luni doktorska tekma, koliko hasla, skokova i pre svega vrhunskih blokova. Embida izbušili ko da je Jokić. GS je najpozeljnija ekipa za Lejkerse u plejofu, posle njih Nugetlije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Ne losa partija Davisa ostala u senci svemocnog Rivsa i njegovih 3-12. Jedva cekam veceras duel Jokica i Inglesa, gorece Kolorado! 🔥 Bogdanovic solidan Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 9 minutes ago, DameTime said: @Barkley#34 Pre ulaska na topic uvesti kontrolna pitanja: omiljeni slikar, omiljeni ruski klasičar i omiljeni kompozitor klasične muzike. Okej, od sada ću se u svojim razmatranjima NBA igrača limitirati isključivo na statističke kategorije. Potrudiću se da u potpunosti isključim kulturološki i društveno hendikepirane igrače i da ih sagledavam kao šatapendbolove. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 25, 2023 Author Share Posted March 25, 2023 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Ne losa partija Davisa ostala u senci svemocnog Rivsa i njegovih 3-12. Los sut iz igre ali opet 11/6/9 i pobjeda. Reaves>Bogdanovic. Oce biti bolji taj duel od sinocnjeg Mathurin vs Tatum🤣🤣🤣 bar se upisao decko Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 4 minutes ago, freethrow said: Okej, od sada ću se u svojim razmatranjima NBA igrača limitirati isključivo na statističke kategorije. Potrudiću se da u potpunosti isključim kulturološki i društveno hendikepirane igrače i da ih sagledavam kao šatapendbolove. pre nego sto okacis penkalo u tom kontekstu...moze jedan strucni osvrt na ove mlade momke? cringe, posh, gulag? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) 31 minutes ago, freethrow said: Okej, od sada ću se u svojim razmatranjima NBA igrača limitirati isključivo na statističke kategorije. Potrudiću se da u potpunosti isključim kulturološki i društveno hendikepirane igrače i da ih sagledavam kao šatapendbolove. A ko je to rekao? Ja prva uzimam sve navedeno u obzir prema svojim preferencijama. Nije moguće distancirati se od toga. Edit: pride, odgovaraš ovako na moj očigledno šaljiv upis Barkliju, koji je spomenuo Luvr. No, whatever. Edited March 25, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 24 minutes ago, NikadProtivKaline said: pre nego sto okacis penkalo u tom kontekstu...moze jedan strucni osvrt na ove mlade momke? cringe, posh, gulag? Kad baš pitaš, ovo mi je baš simpa i nekako primereno uzrastu. Mladi su, zezaju se, ušli su u Ligu, opušteni. Od mene sve pet. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) Tanka je linija što spaja. I. Raz dva ja. Edited March 25, 2023 by freethrow 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 25, 2023 Author Share Posted March 25, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Izvinjenje onima koji debatuju i vole da se javljaju. Nikola Jokić ima većih briga od MVP trke. Lično, ima porodicu koja mu nedostaje kad god Nagetsi gostuju. Profesionalno, on mora da osvoji NBA ligu. Obe težnje su dva puta njegovo interesovanje o debate i razmišljanju o MVP trci ostavile po strani", piše Majk Singer, autor teksta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 3 hours ago, freethrow said: Znamo da ima 3 MVP kandidata i to je, valjda, unanimous, tu se svi slažemo. Ali ko je br. 4 ili 5. ili 6.? tatum i sga za mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) Opa,i Pejton se vraca,jos Wigins da se doceka i B2B je tu. Sinoc rutina protiv File. Edited March 25, 2023 by Gaga 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 5 hours ago, Grunf said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Jos fanova Portlanda na topiku? NOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUU 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 1 minute ago, Gaga said: Jos fanova Portlanda na topiku? NOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUU 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 7 minutes ago, Gaga said: Jos fanova Portlanda na topiku? NOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Odosmo otprilike i mi u playin P.A.T.H.E.T.I.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 sudije u doncicevoj glavi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 (edited) Dallas opasno koketira sa neulaskom u doigravanje. Sledi im čini mi se niz od 4 ili 5 mečeva na istoku. Konkurenti su mu NOLA i OKC. Utah je ušla u tank mode. Edited March 25, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 9 hours ago, freethrow said: Ama gest sa pokazivanjem kinte je seljana. Odnos prema saigračima, odnos prema sudijama. Možda je kranje subjektivno, meni se ne dopada, ne vidim u tome neku ultrakompetitivnost - što sigurno jeste u osnovi, nego pre neku predstavu za auditorijum. Pri tome mi je u neku ruku krivo jer ga vidim kao budućeg višestrukog MVPja. E sad, ni Kjuban se ne ubi od pomoći dovođenjem ludaka u ekipu. Sto je problem sa saigracima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 2 minutes ago, MrTwister said: Sto je problem sa saigracima? ja mu pisem pre neki dan kako ga saigraci ocigledno cene al fritrou ne odustaje od tog nekog narativa. dal ima neke tajne fajlove sa reddita, pojma nemam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts