mister-no Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ne možemo napad da odbranimo jbt kakav užas Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) 90 poena od Baskonije 🤣 Nazalost ovo vise nije smesno, ovo je tuzno . Edited October 19, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Just now, Don Radonja said: Normalno kad sutiraju kao na treningu. A danasnja kosarka se dobija sutem.Jbg. Ali to su sve šutevi iz igre 1 na 1, i poprilično kontest trojke, tek ih je par bilo iz neke akcije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ovaj kos Baskonije sumira celu utakmicu... i kad smo tu negde, odbranimo, izmakne nam i oni su tu da daju kos. I Hauard zavrsava jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) 9 minutes ago, Siki said: Mora se proznati da i ove sere do jaja. "sere" ih vec trecu tekmu, pri cemu, kada izuzmes howarda, likovi pogadjaju realne trice. skup vrhunskih realnih sutera i howarda. Edited October 19, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 idemo dalje, tekmu smo izgubili u 3/4, a treba i cestitati protivniku koji je bio bolji. ljudi su puni samopouzdanja, imaju 18/34 trojke... 0-4 je vec vidjeno ali sta da se radi... ima jos 30 tekmi. jedini kiks je pao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Bez premca najgora ekipa EL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Mnogo žalosno ovo sve izgleda. Sama koncepcija tima i izbor trenera je verovatno najgori za vreme Covica. A budžet verovatno najveći. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Meni je ova ekipa Baskonije kurcina.Kad ne bude šuta,kad naidju na tvrdu ekipu nece ih biti nigde. Edited October 19, 2022 by Siki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 2 minutes ago, Green23 said: Ja ne znam o čemu vi pričate, pa mi smo večeras održali čas iz košarke. Oni sa ovakvim putem mogu da dobiju bilo koji tim. Vecinom otvoreni sutevi. Protiv komsija su uglavnom sutirali preko ruke. Odbrana parimetra nam jr na amaterskom nivou, posle obicnih rotacija ispadamo kao iz voza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Jovanoviceve rotacije su krute, sa hokejaskom logikom. Ima u glavi cotave postave koje rotira, jako slabo reagujuci na stanje na terenu. I kada odreaguje, kao u slucaju Bentilovog Jobovanja u Q3, kada su se i odlepili, kasnio je skoro dva minuta sa izmenom, sto je na ovom nivou kosarke bas mnogo. Cini mi se da razume kosarku na nivou pripreme utakmice i generalne taktike, ali mu je rotiranje rak rana. Mozda bude nesto od njega, ali mu fali jedno pet godina Niznjih i Bursaspora da bi mogao da pretenduje da proba da vodi EL tim. Al ono, bar je jeftiniji od Ljubicice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ne sere ih, igraju modernu košarku. Naša ekipa prepuna zadnjih bezveznih, trener uzvraća sa Lazićem i Lazarevićem u petorci, pride Pefi na PG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Vecinu trojki su pogodili kada su ostajali sami za 3 ?? O cemu mi pisemo ovde???? Odbrana je smesna!! NULA! Izgubih zdravlje zbog amatera,po meni najgori tim koji smo imali od dolaska Covica. Ne mislim na plate, vec na TIM kao tim. Edited October 19, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Zatrpase nas trojkama. Imaju tri od tri. Nemamo šta previše žaliti za ovim mečom. Bilo je i dobrih trenutaka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 U životu nisam video ovoliko trojki u facu. Ima li neko statistiku koliko su trica dali iz driblinga? Pedeset poena za poluvreme je previše Ne igra se košarka bez beka, zatvorili su reket u drugom i to je bio kraj 1 minute ago, iamsho4sho said: Vecinu trojki su pogodili kada su ostajali sami za 3 ?? O cemu mi pisemo ovde???? Odbrana je smesna!! NULA! Ja mislim da nisu, mislim da je dosta bilo preko ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Izgubiti 20ak razlike sa 47% za 3 je dosta zabrinjavajuce. Bolje od ovoga ne moze da nas sluzi sut nikako na gostovanjima. Edited October 19, 2022 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) . Edited October 19, 2022 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Dobiše nas trojkama bukvalno. Jeste ih sralo, ali ima i do odbrane. Ovo i nekako, ali poraz od raspalog Panatinaikosa pokazuje da smo qrac od ekipe. Redovno se raspadnemo u drugom poluvremenu. Ni rostera ni trenera ove godine... Fenjer 100%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ajde na maticnu temu pisite.Utakmica je zavrsena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 6 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Vecinom otvoreni sutevi. Protiv komsija su uglavnom sutirali preko ruke. Odbrana parimetra nam jr na amaterskom nivou, posle obicnih rotacija ispadamo kao iz voza. Pa očigledno nismo gledali istu utakmicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ali petorka Marković-Dobrić-Lazić-Lazarević-Mitrović sredinom poslednje četvrtine... To je naša realnost, ti igrači će igrati do kraja sezone. Što bi rekao Cane "ništa ne očekujem, samo se nadam". A nada je sve manja i manja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) 16 minutes ago, Casaubon said: Jovanoviceve rotacije su krute, sa hokejaskom logikom. Ima u glavi cotave postave koje rotira, jako slabo reagujuci na stanje na terenu. I kada odreaguje, kao u slucaju Bentilovog Jobovanja u Q3, kada su se i odlepili, kasnio je skoro dva minuta sa izmenom, sto je na ovom nivou kosarke bas mnogo. Cini mi se da razume kosarku na nivou pripreme utakmice i generalne taktike, ali mu je rotiranje rak rana. Mozda bude nesto od njega, ali mu fali jedno pet godina Niznjih i Bursaspora da bi mogao da pretenduje da proba da vodi EL tim. Al ono, bar je jeftiniji od Ljubicice. ali taj dan kada je Čoki odlučio da sutra ponudi Vladi Jovanoviću da preuzme EL KKCZ... pa na meskalinu da je bio od rane zore, bilo bi mu smešno...al gotovo sad. Edited October 19, 2022 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 1 minute ago, Wingwalker said: ali taj trenutak kada je Čoki odlučio da sutra ponudi Vladi Jovanoviću da preuzme EL KKCZ... pa na meskalinu da je bio to veče bilo bi mu smešno...al gotovo sad. KLS nivo trenera, i to za tim bez ambicija. Ali nije da to nismo znali i pre sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Raduljica u startnoj Hhahahahahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Real odgovara Tavaresom na Raduljicu, neće ići Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts