Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakav potez Duska da stavi Petruseva na Dzonsa u zadnjem napadu, odmah im remetis prvenstvenu zamisao i onda Prepelic koji igra mehanicki automatski dovlaci Lazica CJJ, iz cega sledi izgubljena, bravo!

• Like 7
Posted

Deremo Valensiju u gostima sa lošim suđenjem i bez tri prve opcije na pleju i projektovanim prvim centrom.

Ekipa koja je imala 1-6.

I da izgubimo 20 razlike na kraju, veliki naklon za Duška.

• Like 1
Posted

Top 8 ne bi trebao biti sporan, bas se vidi razlika protiv ovih nekih ekipa koje su na dvanaestom, trinaestom mestu. I to ovako osakaceni.

Ali, korak po korak.

Posted
1 minute ago, bodo said:

Da nema sudija nasih početničkih grešaka ovo bi bilo 10tak za nas

Kako god da se završi...  ❤️ za ekipu i Duška

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Pefi uzasan u duzim segmentima. Ima kosarke u njemu, vidi se da zna, da prati, ali telo nece i to se sa vecom odgovornoscu vidi... Bira laksa po njega resanja, uvaljuje saigrace u nezgodne situacije pa ko se kako kada izvuce... Nije on kriv, ali kao peti bek je bio idealan, a veceras je drugi...

Bentil udario u zid i pokusava ponovo kroz njega da prodje. Daliboru vas fali fizike za ovu ulogu koja mu je namenjena, ali stav mu je odlicna.

Od ostalih vesti Petrusev! Kako ja volim kosarku.

Posted
Just now, Miki28 said:

Vecini ekipa bi se sviralo sve i svasta da su pokradeni kao mi mec prije.

Baš mi je to prošlo glavom. Postajemo trn u oku mnogima. 

Posted

Prva tehnička Duška u sezoni, a rekao bih i prva utakmica gde ozbiljno prigovara dovoljno govori o suđenju ova tri mentola. 

• Like 3
Posted (edited)

Postava pri zadnjem ubacivanju gde je Petrusev u startu ostao na Jonesu dok je isao pozadi switch u punom trku pre pika je rezultirao izgubljenom loptom Valensije, totalno pogubljeni. 

Dusko je veliko blago za ovaj klub. Jedna od ojhaha minijatura u odbrani zadnjih nedelja. 

Edited by Problem sa licnim greskama
  • Like 1
Posted

Mora Luka da se pojavi na meču. Ono što je odigrao do sada je užas.

Naći neko dodatno rešenje kod prenosa lopte kada je Neda u igri. previše se troši.

Petrušev promenio mehaniku šuta kod bacanja, ili se meni čini?

• Like 3
Posted

Najgori je Plavšić dok naši igrači izgaraju na terenu on šilji patku na pojedinim igračima. Odavno sumnjam da ih "reketira" pa ko ne časti piće bude jače prozvan za svaku grešku.

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

Sta god da urade veceras necu zameriti ovo sto rade sudije je sramno. Samo oni drze Valensiju u igri, uz Harpera. Moramo njega da usporimo i po cenu faula ne odgovara nam njegov ritam nikako.

Posted
1 minute ago, Perkos2 said:

Najgori je Plavšić dok naši igrači izgaraju na terenu on šilji patku na pojedinim igračima. Odavno sumnjam da ih "reketira" pa ko ne časti piće bude jače prozvan za svaku grešku.

Posle onog epskog faila sa Lorenzom Brownom, za njega je bolje da na tu temu ćuti do kraja komentatorsjke karijere,

• Like 3
Posted
1 minute ago, madafaka73 said:

Mora Luka da se pojavi na meču. Ono što je odigrao do sada je užas.

Naći neko dodatno rešenje kod prenosa lopte kada je Neda u igri. previše se troši.

Petrušev promenio mehaniku šuta kod bacanja, ili se meni čini?

Bas su mu ovi nezgodan matchup. Dubljevic mnogo jaci a ovaj Rivero em brz, skocan a i dosta jak. 

On i Ilic nikako zajedno u 2 pol

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...