Chaos Is Me Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Bravo šampioni! ❤️🤍 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 3 hours ago, Wakeup said: Morate da vidite pozdrav Čovića i Hollanda u pozadini na 7:43, Holland ne jebe silu 😄 I jedna ruzna scena na dodeli medalja sve igrace su spomenuli osim Hollanda, bas se vidi reakcija Bentila u tom trenutku. Izgleda da Bentil slabo prepoznaje situacije i van igre. Vildoza zove Nedovica i Fakua da se slikaju, a Ben se ubacuje izmedju njih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 17 hours ago, Ljubitelj baklave said: Fala, bato! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Salje mi ortak (i redovni citalac foruma) poruku pred derbi: "Cekaj,zasto Sector toliko kuka pred meceve sa Partizanom? Stvarno misli da su toliko bolji ili jinxuje?" On 2/17/2023 at 10:06 AM, Sector said: Ja sam već spustio gaće za večeras. On 2/17/2023 at 3:52 PM, Sector said: Po Sectoru: KKP 1,40 KKCZ 3,80 16 hours ago, Sector said: Gotovo je ovo Odgovorih mu: "Oboje po malo...al' u sustini zajebava posteni narod" Prastaj Sektore 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 And i don't care if you don't like it, but: Čarli with Facu combajn, o maj gothen... Joj, smrzo sam se! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Uzivajmo, Ciganijo, u svakom momentu ovog argentinskog tanga, necemo ovo opet skoro gledati... Kakva dva ludaka! ❤️ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Veteran Posted February 19, 2023 Popular Post Share Posted February 19, 2023 Ode Facundo u Argentinu. Sad ga videh na aerodromu. Poželeo sam mu da pobede i da se zdrav i oran vrati. Najlepše sam ga zamolio da ostane i sledeće godine. On je zaista sjajan tip - iz ovih nekoliko minuta razgovora i slikanja za porodični album. 49 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 17 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 9 minutes ago, Veteran said: Ode Facundo u Argentinu. Sad ga videh na aerodromu. Poželeo sam mu da pobede i da se zdrav i oran vrati. Najlepše sam ga zamolio da ostane i sledeće godine. On je zaista sjajan tip - iz ovih nekoliko minuta razgovora i slikanja za porodični album. Mogao si mu reći da povede Bolmara, nek se nađe. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: Salje mi ortak (i redovni citalac foruma) poruku pred derbi: "Cekaj,zasto Sector toliko kuka pred meceve sa Partizanom? Stvarno misli da su toliko bolji ili jinxuje?" Odgovorih mu: "Oboje po malo...al' u sustini zajebava posteni narod" Prastaj Sektore Kaži drugu da će nas Alba karati ružno. 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 13 minutes ago, Veteran said: Ode Facundo u Argentinu. Sad ga videh na aerodromu. Poželeo sam mu da pobede i da se zdrav i oran vrati. Najlepše sam ga zamolio da ostane i sledeće godine. On je zaista sjajan tip - iz ovih nekoliko minuta razgovora i slikanja za porodični album. Je l rekao da ce da ostane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 18 minutes ago, Veteran said: Ode Facundo u Argentinu. Sad ga videh na aerodromu. Poželeo sam mu da pobede i da se zdrav i oran vrati. Najlepše sam ga zamolio da ostane i sledeće godine. On je zaista sjajan tip - iz ovih nekoliko minuta razgovora i slikanja za porodični album. Trebao si da mu pokloniš majicu parter b 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 (edited) Drago mi je sto ce Faku da igra za Argentinu. Oni su u nezavidnoj poziciji trenutno i bila bi steta da propuste SP zbog ovih idiotskih prozora. Inace su u jos tezem polozaju nego evropske reprezentacije jer im svi kvalitetni igraci igraju preko okeana pa mogu da igraju samo u off sezoni. Ova nesrecna situacija sa registracijom je bar donela nesto Fakundu. Lepo je sto smo ga pustili, znamo koliko i njima to znaci, a Faku ce sigurno da ceni ovo i vrati se nabrijan do koske. U polufinalu je pokazao zasto je za klasu ili dve bolji od svih ostalih igraca u obe ekipe, cak i sa 2/11 sutem iz igre. Najdraze mi je za Nedovica, docekao je prvi trofej u Zvezdi i pritom odigrao perfektno. Mislim da mu se ovde ne daje dovoljno kredita za ovo sto je odigrao na kupu (dobro, protiv Partizana) jer kad je doveden mnogo nas je sumnjalo u njegovu kosarku kad je bitno i da li moze da igra pobednicku kosarku. Ovaj prvi ispit je polozio za desetku. Edited February 19, 2023 by Del Piero 31 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Clash Posted February 19, 2023 Popular Post Share Posted February 19, 2023 Sa jednog argentinskog foruma: (prevedeno sa spanskog) Forum member: Faku7CZ Sad na aerodromu sretoh nekog tipa koji mi je pozeleo da pobedimo i da budem zdrav. Zamolio me je da ostanem i sledece godine. Zao mi je sto nisam mogao da mu kazem da je to vec dogovoreno ali zbog Glikmana, Reala i Savica ne sme jos da se objavi. Jedino mi nije jasan taj Parter B, sta je to, neko penzionersko drustvo? 4 1 49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Fakuov menadzer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 (edited) Sve ide ka tome da sledece sezone gledamo Facu, Teo Vildoza, Neda Kalina, Laza Mirotic, Petrusev Vucevic, Martin, Mitar, Raduljica Edited February 19, 2023 by Redstar0356 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 59 minutes ago, Veteran said: Ode Facundo u Argentinu. Sad ga videh na aerodromu. Poželeo sam mu da pobede i da se zdrav i oran vrati. Najlepše sam ga zamolio da ostane i sledeće godine. On je zaista sjajan tip - iz ovih nekoliko minuta razgovora i slikanja za porodični album. Utisak kupa: Skidas majicu nakon Nedoviceve trojke za 60:69 u polufinalu. Erupcija 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 55 minutes ago, pantelia said: Istice mu ugovor na kraju sezone. Samo kazem😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Sve ide ka tome da sledece sezone gledamo Facu, Teo Vildoza, Neda Kalina, Laza Mirotic, Petrusev Vucevic, Martin, Mitar, RaduljicaJesi gledao film White Men Can't Jump? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 6 minutes ago, Redstar0356 said: Sve ide ka tome da sledece sezone gledamo Facu, Teo Vildoza, Neda Kalina, Laza Mirotic, Petrusev Vucevic, Martin, Mitar, Raduljica Dje ti je kobra ljuta kninska? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Gudura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Živ nisam da vidim koga će registrovati 28. uz Kampaca. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post zemljoradnik Posted February 19, 2023 Popular Post Share Posted February 19, 2023 Moj prvi trofej 😃 . Tadija 5. generacija zvezdaša 18 63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 18 minutes ago, Clash said: Dje ti je kobra ljuta kninska? Pa u Barseloni, trejd za Kalinu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 4 hours ago, fradler said: Jel nam to Luca poklekao pred sponzorusama? Dugogodisnja mu devojka pobrisala sve zajednicke slike i napustila Beograd Vidi se da je nervozan u poslednje vreme... Osinje gnezdo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts