Nick_theking Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 8 minutes ago, Horium said: Vidi ove kako vrbuju Guduru da se sledece sezons vrne natrag u Zvezdu da ga Ivanovic opravi. Stari su to lisci, nema sta. Da se nadovežem na ovaj post. Prvo sve što smo negativno čuli o Dušku je bilo od igrača koji nisu neki radnici i koji vole da vode glavnu reč, ne mere kod Duška to. Drugo, ona epizoda Kasuna o Dušku kako ga je terao povređenog da igra i kako maltretira igrače takođe po meni ne pije vodu jer Vildozi on lično nije dao da igra iako je isti hteo a ostali naši pa i Argentinci uživaju u radu sa njim. I treće, na ovaj tim dovesti Kalinu, Guduru i centra i mi možemo komotno na f4 sledeće godine. Zato Vučko znaš šta ti je činiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 @Mile1 Јесу се састали више ови из ЕЛ? 🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Mi smo nagrdili Monako, petorka koja je najvise igrala Pefi-Lazic-Dobric-Petrusev-Mitar Misljenje forumasa (i mene naravno) Lazic i Pefi van 12 , Luka i Dobric kraj klupe Dusko Ivanovic je car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Sve hoću nešto dobro, predobro da napišem.. pa nemam pojma, nemam reći, ozbiljno. Prosto ne mogu da verujem koja je to milina i privilegija gledati ovakvu našu Zvezdu. Kapa dole Duško, kapa dole momci, to su ljudi vanzemaljci. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ovo je najlepsi period pracenja KK jos od sezone 2016/17, da mi je neko rekao pre samo 2 meseca da ce biti ovako, ne znam sta bi mu rekao.. Hvala gospodine Ivanovicu! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 hours ago, Wingwalker said: Ustanem jutros i pomislim... Auuu...šta bi ono sinoć...? 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) 30 minutes ago, Horium said: Vidi ove kako vrbuju Guduru da se sledece sezons vrne natrag u Zvezdu da ga Ivanovic opravi. Stari su to lisci, nema sta. Ja sam ubedjen da bi Duško uspeo da izvuče maksimum kod Gudure da stiže do samog vrha evropske košarke. Do sada u Feneru ima minute, ima i solidan prosek, ali je i dalje zamenljiv. Niko ne bi upao u depresiju u Feneru da Gudurić napušta klub. Tako da Gudura tj. Miško zna šta treba da radi kad mu istice ugovor ove sezone. Edited January 13, 2023 by Milko Miller 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 11 minutes ago, djurava said: Mi smo nagrdili Monako, petorka koja je najvise igrala Pefi-Lazic-Dobric-Petrusev-Mitar Misljenje forumasa (i mene naravno) Lazic i Pefi van 12 , Luka i Dobric kraj klupe Dusko Ivanovic je car Pa normalno, da su nas poslusali bili bi sad prvi na tabeli ne tamo neki deveti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Razmisljam nesto. U ekipi samo Holand i Martin ne govore srpski ili spanski, a te jezike Dusko mnogo bolje govori od engleskog. Ima sigurno nesto i do toga tojest jednostavnosti komunikacije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ima li još šta talentovano da se pokupi u tim Argentinama i za sledeću sezonu? Moglo bi to tržište da bude zanimljivo kad smo već uspostavili konekciju 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 minutes ago, ZiS said: Ima li još šta talentovano da se pokupi u tim Argentinama i za sledeću sezonu? Moglo bi to tržište da bude zanimljivo kad smo već uspostavili konekciju 😁 Bolmaro ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 7 minutes ago, Kankkunen said: Bolmaro ... Je l on otpao iz NBA? Nisam bas propratio,zanimljiv igrac sa dobrom visinom i cini mi se osecajem za asist Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Gledam Stefana Lazarevića, baš me građom podseća na Kavaj Lenarda… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 hours ago, LevonKendal said: moras biti mladji od 22 godine kad sezona pocne, tako da mislim da ne moze? Što Zvezdan da bude mlađi od 22 da bi Petrušev bio u konkurenciji 🤔😉...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 35 minutes ago, Dobar Los Milos said: Razmisljam nesto. U ekipi samo Holand i Martin ne govore srpski ili spanski, a te jezike Dusko mnogo bolje govori od engleskog. Ima sigurno nesto i do toga tojest jednostavnosti komunikacije. Ventil B kategorije? Iskreno se nadam da onaj nagori deo sezone kada kao i svake sezone docekamo neki period kada smo zakovani povredama/koronama ... se polako blizi kraju. Sve izgleda zaista solidno, cak i ovaj period smo pregrmeli sasvim dobro i ovako desetkovani. Jedino sto ostaje da pozelimo sto bolji "zdravstveni bilten" (kakva spikerska floskuletina) i kada se svi vrate da budemo kompletni do kraja, pa nek se rilja punom parom. Ne znam kako vi ali meni je Dusko uneo toliko poverenja koje mozda do sada nisam imao u nasem visegodisnjem bitisanju evroligom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 55 minutes ago, Dobar Los Milos said: Razmisljam nesto. U ekipi samo Holand i Martin ne govore srpski ili spanski, a te jezike Dusko mnogo bolje govori od engleskog. Ima sigurno nesto i do toga tojest jednostavnosti komunikacije. Holand zivi u Portoriku, tako da sigirno zna español Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Tim Long "Mister Bad from Novi Sad" za naseg Mitra 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ekipe koje nas okruzuju, sem Partizana, veceras gostuju i valjalo bi da dodje bar 3 ili 4 pobede domacina. Partizan-Baskonija nam u sustini svejedno, ostale cetiri domace pobede bi nam dobro dosle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Možda Asvel dobije osakaćenu Valensiju i to nam je dosta. Barsa ništa ne igra, sranje od košarke. Samo invidualni kvalitet i sudije. Nije ni Efes bolji ali imam osjećaj da će dobiti. PAO je završio svoje nakon onog potopa protiv Fenera, rutiniraće ih Makabi. Armani gubi dvocifreno od Žalgirisa. KKP dobija Baskoniju 10+ ali tu nam je svejedno ko će izgubiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 minutes ago, Sector said: Možda Asvel dobije osakaćenu Valensiju i to nam je dosta. Barsa ništa ne igra, sranje od košarke. Samo invidualni kvalitet i sudije. Nije ni Efes bolji ali imam osjećaj da će dobiti. PAO je završio svoje nakon onog potopa protiv Fenera, rutiniraće ih Makabi. Armani gubi dvocifreno od Žalgirisa. KKP dobija Baskoniju 10+ ali tu nam je svejedno ko će izgubiti. Jel smes ovo na tiket da stavis 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) I kad pomislismo da se evropska košarka pretvorila u čemerno brdo budžeta, kaljugu batova i locova, lavirint nemuštih saopštenja i suvo korito nekadašnje reke inspiracija, jedan trener klekne i poljubi grb kluba na parketu, a jedan TV komentator skoro brizne u plač opisujući tu emociju, dok lica ljudi iz publike posle prve Vildozine trojke govore sve što treba da se zna o Crvenoj zvezdi. A treba da se zna da Crvena zvezda čini uslugu Evroligi, inače bi košmarna stvarnost nadjačala snove o igri. Jer za košarku, kao u pesmi, treba imat dušu... Za košarku kakvu smo nekada voleli i kakvu i dalje volimo. Edited January 13, 2023 by Nek grmi jako 22 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 3 minutes ago, Sector said: Možda Asvel dobije osakaćenu Valensiju i to nam je dosta. Barsa ništa ne igra, sranje od košarke. Samo invidualni kvalitet i sudije. Nije ni Efes bolji ali imam osjećaj da će dobiti. PAO je završio svoje nakon onog potopa protiv Fenera, rutiniraće ih Makabi. Armani gubi dvocifreno od Žalgirisa. KKP dobija Baskoniju 10+ ali tu nam je svejedno ko će izgubiti. Bilo bi lepo da Zalgiris pukne veceras i da ih mi dobijemo tamo😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts