srlepajce Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Znaci Dusko pita Petruseva kako si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: Znaci Dusko pita Petruseva kako si Po karakteristikama uzasan trener za "rukije" (pa njima bas treba da im se neko makar malo posveti) ali verujem da je za veterane super. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 1 hour ago, Kvaratskhelia said: Ja odavno ne idem na live temu. Od tada mi je život mnogo bolji. Našao sam posao i đevojku, treniram, počeo sam da donosim drva iz podruma, idem u badnjake, jedem povrće, itd. Što se kaže: krenulo te u životu. Mašala! 1 hour ago, Naša posla 2.1 said: Jel ima neki Obradović da smo dobri sa njim? Neki ste dobri, a neki manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 55 minutes ago, Redstar0356 said: Ja se prijavljujem, cu zvizdim i za 20 ako treba Za 10 vec nemu, pa imam ja neki intergritet pobogu ija bih za 20 ali pregovaram 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 2 hours ago, Snjofko said: Dositej. Prijatelju, taj je izgubio kosu dok je Srbima uveo krompir a usput je rekao i "Knjige, a ne zvonca i praporce!". Tako da ako postoji čovek s kojim je Srbin u zavadi, to je Dositej. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Pogledajte nas sastav na sajtu EL, ima jedna promjena 🤫😏😏🔥🔥🔥 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Nema vise Nikole Topica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 #1 18 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 9 minutes ago, Sokmeniki said: Pogledajte nas sastav na sajtu EL, ima jedna promjena 🤫😏😏🔥🔥🔥 Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents Nema vise Nikole Topica. Ako bih vam rekao da je u pitanju plejmejker, SVE CE VAM BITI JASNO! (FOTO) (VIDEO) 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Inace smo koliko vidim najgledaniji tim prema kapacitetu hale, 94,5% popunjenosti. Komsije su najbolje po broju navijaca. Na toj tabeli piše da je najviše na nekoj utakmici kada smo bili domaćin bilo 7500 gledalaca. Čović se samo šeretski osmehnuo na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 https://twitter.com/luksie1/status/1612483452418330629?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1612483452418330629|twgr^ca037f03e02884f0c7ef8452b852444a1e556f4a|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.czbg.net%2Fcommunity%2Fkosarka%2Fevroliga-18-kolo-crvena-zvezda-monako%2F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 21 minutes ago, necke said: #1 Eto njega protiv Monaka kao sto je neko napisao mada bih ga ja sacuvao za sledecu nedelju ako postoji iole rizika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Nakon sto ga zaspemo kovanicama i upaljacima. Isključivo kovanicama po 5 eura. Da mu isplatimo bonus za kup. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 3 hours ago, Snjofko said: Moj predlog je da mu se zvizdi dok mu se aplaudira. Tzv. crveno-bela Šrodingerova mačka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Odbijena registracija Topica za FMP https://www.aba-liga.com/news/48140/registration-of-nikola-topic-for-fmp-meridian-declined-and-cancelled/ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 1 minute ago, Borca said: Odbijena registracija Topica za FMP https://www.aba-liga.com/news/48140/registration-of-nikola-topic-for-fmp-meridian-declined-and-cancelled/ #freetop 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Just now, Borca said: Odbijena registracija Topica za FMP https://www.aba-liga.com/news/48140/registration-of-nikola-topic-for-fmp-meridian-declined-and-cancelled/ Covic be like: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Duh Glikmana ušao u Miliju Vojinovića. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Kakvi kreteni, upropastise decku sezonu jer su ga rekreativno poveli u Valensiju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 11 minutes ago, Borca said: Odbijena registracija Topica za FMP https://www.aba-liga.com/news/48140/registration-of-nikola-topic-for-fmp-meridian-declined-and-cancelled/ Ovdje trebaju glave da lete, ovo je show sta rade i koje neznalice rade u klubu. Nebitno dal ovo ima osnova ili nema jer ne znam kad je registrovan za FMP za Aba ligu, svakako trebaju glave da lete. Amaterizam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 16 minutes ago, Borca said: Odbijena registracija Topica za FMP https://www.aba-liga.com/news/48140/registration-of-nikola-topic-for-fmp-meridian-declined-and-cancelled/ kakvi retardi Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Je l ovo Martin iza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 4 minutes ago, svarozicslo said: Je l ovo Martin iza? Jeste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Pa već je bilo čudno: Topić bio na stranici Aba lige u rosteru FMPa, pa odjednom u 12 protiv Valensije. Verovatno su zaboravili da ga odjave od Evrolige, pa su posle skontali iz Aba lige da je registrovan za dva različita kluba za dva takmicenja. Nadam se da to ne znaci da Top mora da ostane kod nas do kraja sezone. U svakom slučaju sledeća sramota menadžmenta, ali izgleda da tu moze da radi svako šta zeli, a da ne leti iz kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Nije izgleda Covic znao u koji fmp ga je poslao Sala mala ne zamerite Inače dečko ima potencijal da bude napredna verzija Stefa Jovica,šteta što je menadžment baš očajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts