duboko Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Da ih dobrom odbranom oteramo u Laza Lazarevic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 2 minutes ago, Pero_Cameron said: Nisam pesimista ali stvarno ne vidim kako sutra možemo pobediti. Ne možeš sad, sutra ćeš videti ... 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 1 minute ago, suptil said: Odbranom. Laza-Lazarevic da se pretvore u pitbulove preduslov za pobedu. zar nije dovoljan onaj jedan sto rezi pa treba citav copor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Markovic mora imati dobro vece, Dobric treba da odigra iznad prosecnu tekmu, Holand da ponudi bilo sta. Bentil da zalici na Bentila sa pocetka sezone. Treba nam i los dan Valensije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 1 hour ago, necke said: GYTIS VILIUS PIOTR PASTUSIAK KRISTAPS KONSTANTINOVS Nista ne propustaju slucaju Odavno nam nisu sudili veci anonimusi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 1 hour ago, necke said: GYTIS VILIUS PIOTR PASTUSIAK KRISTAPS KONSTANTINOVS Hmmm, vec vidim plavo-zutu zastavu za pocetak utakmice. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 😆 6 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 2 minutes ago, duboko said: Hmmm, vec vidim plavo-zutu zastavu za pocetak utakmice. sta to nas boli kurac. neka sire kakvu god hoce samo dalje od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: 😆 Dobio dva kolačića samo, znači Duško ga poslao na ozbiljnu dijetu da ga osposobi za TOP8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Just now, Урош19 said: Dobio dva kolačića samo, znači Duško ga poslao na ozbiljnu dijetu da ga osposobi za TOP8 Vidis da i prsluk nosi, da se to malo upari, da se istopi... 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 8 minutes ago, srlepajce said: 😆 Radulja u fazonu, "ko su ovi ljudi oko mene???" 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Polonara il' u Zvezdu il' nidje #je.tesespanci 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 12 minutes ago, srlepajce said: 😆 Mislim da je zasluzio vise od ova dva kolacica... Mogli su neku SCANIA tortu da mu naprave 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 24 minutes ago, Mile1 said: Nista ne propustaju slucaju Odavno nam nisu sudili veci anonimusi Da se izvade na pocetnicku gresku nemog od njih😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Sutra što se utakmice tiče, nemam osećaj da ćemo dobiti. Nisam imao osećaj da ćemo dobiti Partizan i Olimpijakos, tako da nije toliko loše, međutim, od 2017 i Alimpijevića mi Valensiju nismo dobili u gostima. Mnogo će faliti Vildoza, ali idemo da se pošibamo pa šta bude. Protiv Barselone smo uspeli da kompenzujemo taj nedostatak, ali kapiram da nas je sada malo lakše bilo skautirati. Realno, imali smo vremena da spremimo utakmicu i baš bih bio razočaran da i sa ovakvim nedostacima utakmica ode na njihovu stranu i dobiju nas nekih 10-15 razlike. Kako sam video u prethodnih par utakmica, Dubljević im pravi prevagu (poenterski), i tu bi trebalo naša centarska linija da odradi najbolji posao. Jednostavno moraju igrači koji su u padu forme da prorade da bismo ovo dobili, tu pre svega mislim na Dobrića koji skoro pa ne može da se sastavi, isto tako Bentil mora da počne nešto da igra. Kakvo je stanje sa Džonijem? Kada možemo da očekujemo njegov puni povratak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 25 minutes ago, srlepajce said: 😆 A Radulja se misli : " Ala bih ih razvalio u cugopolu da nema tekme sutra" Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Nemojmo ta pojacanja vise, dobri smo i ovakvi. Sva sreca prosle sezone nismo uzeli Lesora, da nam kvari prosek sa svojim low IQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 29 minutes ago, Mile1 said: Nista ne propustaju slucaju Odavno nam nisu sudili veci anonimusi Čuj anonimusi, ovaj Litvanac je sudio zadnja dva finala na F4. Jača je ovo trojka od barem 50% njih na Zvezdinim utakmicama ove godine u EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) Kakvo je to pranje para. Penzioner sedi u klubu i po svemu sudeci uredno ce da sedi do kraja sezone i uredno ce da prima platu a da ne igra uopste ni ABA. A da ne pominjem da je srao po tom istom klubu. I posle nam neko drugi kriv... Edited January 5, 2023 by fasper 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Mozete li malo da ohladite sa salama o Raduljici? Stvarno vise ne znam sta je smesno. Voleo bih da mi neko od moderatora kaze da li je legitimna tema? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 47 minutes ago, suptil said: Odbranom. Laza-Lazarevic da se pretvore u pitbulove preduslov za pobedu. I pritom da daju po 20 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Just now, Pero_Cameron said: I pritom da daju po 20 poena. Jeste, Valensija je Boston ... Nemam utisak da ce nas Valensija rutinirati. Mozda gresim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 posto Polonara verovatno nece u Virtus ceka nas...mi mozemo njega da registrujemo cini mi se do ponedeljka u 18h...tesko da ce se to desiti al ajd da se nadamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 13 minutes ago, fasper said: Kakvo je to pranje para. Penzioner sedi u klubu i po svemu sudeci uredno ce da sedi do kraja sezone i uredno ce da prima platu a da ne igra uopste ni ABA. A da ne pominjem da je srao po tom istom klubu. I posle nam neko drugi kriv... Ja sam uzalud ocekivao nakon dolaska Ivanovica da se sastav sreze na 13 velicanstvenih (+Topic i ostali juniori), ali nista od toga. Zato cemo sutra gledati u 12 jednog pleja, jednog beka, cetiri krila i sest igraca na 4-5 od kojih trojica apsolutno nikakvu ulogu nemaju ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 2 minutes ago, goldberg said: Ja sam uzalud ocekivao nakon dolaska Ivanovica da se sastav sreze na 13 velicanstvenih (+Topic i ostali juniori), ali nista od toga. Zato cemo sutra gledati u 12 jednog pleja, jednog beka, cetiri krila i sest igraca na 4-5 od kojih trojica apsolutno nikakvu ulogu nemaju ove sezone. Pa kad su 2 pleja povredjena, da je srezao na 13 velicanstvenih sutra ne bi imali ni 10 igraca za utakmicu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts