VISOKOLETAC Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 (edited) 15 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Neozbiljan si i suviše pristrasan i opterećen nečim. Vildoza ima svoj pravac a ovaj nema pravo da ima svoj? Dobro, aj da mislis da sam pristrasan i neozbiljan, ali odakle ti da sam opterecen? Hajde ovako da nacrtam. Vildoza pokusava da blokira sut i pri tom pravi faul. Cuje se pistaljka. On je u skoku i nesvestan svoje putanje. U doskoku dobija udarac od Ledeja. Znaci imamo dva igraca, jednog koji nije u mogucnosti da kontrolise svoje kretanje i jednog koji moze i desava se udarac u kom nas igrac ostaje bez vazduha. Lopta je vec van igre, na 2 metra odatle. I sada ti kazes da sam opterecen. Mozda si u pravu. Edited December 9, 2022 by VISOKOLETAC 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Nema sta mnogo da se prica o tome,vidi se na snimku. Neke stvari se jednostavno desavaju. Prva situacija nije faul, druga jeste i tako je i bilo. Da li boljelo Argentinca vise ili manje , nije bitno. Nemojte da pravite problem dje ga nema. Da li je Ledej pokvaren igrac, ne znam, ne isključujem mogućnost da jeste. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 To što ti pričaš nema nikakve veze sa onim što sam ja rekao, a to je da je ta situacija neuporediva sa Ivanovićevom povredom, i da ta povreda nije posledica neke prljave igre, nego nesrećna okolnost.Rrf Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Ja ni ne kazem da li je faul ili ne, nego da li je neko imao nameru da udari nekoga ili ne. On je to uradio tako da nema posledice po njega, a da protivnickog igraca zaboli. Iskusan je, ali prljav igrac. Ne bih vise o tome da se ne opterecujem 😂 Odoh da navijam za Vildozu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 12 hours ago, СтелаРоса said: E da, jos nesto, zahvalan sam sto vec godinama imamo u timu sjajne momke koji su pravi primer kako sportisti treba da se ponasaju. Nema kreveljenja, grimasa, busanja, stezanja misica, cupanja obruca, slavljenja poena kao sto fudbaleri slave golove i slicnih gadosti. Ja sam zbog ovo dobio ban i par odgovora kako "zar ne smeju da se raduju, to i nasi rade". Nasi pricaju na parketu, a busanje u grudi, pravljenje neke face ko onaj glupan iz Francuske, klimanje glavom ostavljam drugima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liske Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Iako godine lete, zauvek Zvezdino dete! 🦸♂️ 17 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Gledam gaučose i pitam se dal Duško dozvoljava Luki da gleda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 9 minutes ago, Pero said: Ja sam zbog ovo dobio ban i par odgovora kako "zar ne smeju da se raduju, to i nasi rade". Nasi pricaju na parketu, a busanje u grudi, pravljenje neke face ko onaj glupan iz Francuske, klimanje glavom ostavljam drugima. Odrukao me covek 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 46 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Nema sta mnogo da se prica o tome,vidi se na snimku. Neke stvari se jednostavno desavaju. Prva situacija nije faul, druga jeste i tako je i bilo. Da li boljelo Argentinca vise ili manje , nije bitno. Nemojte da pravite problem dje ga nema. Da li je Ledej pokvaren igrac, ne znam, ne isključujem mogućnost da jeste. Ne znam ko ti drma kavez nemam ti kad Ovako se ponaša kad gubi u prijateljskoj utakmici... https://www.maxbetsport.rs/prljav-potez-ledeja-partizan-ubedljivo-gubi-a-njegov-igrac-iz-cista-mira-snazno-udario-protivnika-video-385205/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 minute ago, propolis said: Ne znam ko ti drma kavez nemam ti kad Ovako se ponaša kad gubi u prijateljskoj utakmici... https://www.maxbetsport.rs/prljav-potez-ledeja-partizan-ubedljivo-gubi-a-njegov-igrac-iz-cista-mira-snazno-udario-protivnika-video-385205/ Uf, ovo je bilo za pesnicu po sred njuške. Da poverujemo da je sve ovo do sada bilo slučajno, ali bi valjalo u sledećem derbiju da mu Lazarevic npr malo prodrma vilicu u toku igre, čisto da smanji verovatnoću za dalje slučajnosti. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Pakao. Igracemo sa Zalgirisom u utorak. Izgleda da ce tada biti i polufinale Argentine 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 26 minutes ago, VISOKOLETAC said: Pakao. Igracemo sa Zalgirisom u utorak. Izgleda da ce tada biti i polufinale Argentine 😱 Mi u 20h,polufinale u 19h. Mozda i ne bude Argentine tamo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Pravi je trenutak da slasno zgazimo Zalgiris. E onda ocekujem tesku utakmicu sa EA7 koji ce definitivno u jednom trenutku krenuti da se uzdize, i plasim se da ce to biti bas tada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Vildoza ispod poena sutra 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Dobi Asvel usred Barselone. Sto bi neki rekli dobili smo ih, jer su slab tim 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 27 minutes ago, Decembarski said: Mi u 20h,polufinale u 19h. Mozda i ne bude Argentine tamo... Mi smo isto u 19h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 minute ago, Benito said: Mi smo isto u 19h. Mi smo u 19h, a polufinale je u 20h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Pakao. Igracemo sa Zalgirisom u utorak. Izgleda da ce tada biti i polufinale Argentine 😱 40 minutes ago, Decembarski said: Mi u 20h,polufinale u 19h. Mozda i ne bude Argentine tamo... 12 minutes ago, Benito said: Mi smo isto u 19h. 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mi smo u 19h, a polufinale je u 20h. Kad Zvezda igra polufinale i protiv koga to? 😄 p.s. sad ce Argentinci kuci na penale, taman dovoljno vremena da Luca preboli do utorka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 8 minutes ago, Kooineeperk said: p.s. sad ce Argentinci kuci na penale, taman dovoljno vremena da Luca preboli do utorka. Pu, pu daleko bilo ... ako padne u depresiju ugasili smo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Čestitke Vildozi i gospodji! 6 2 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 14 minutes ago, Kooineeperk said: Kad Zvezda igra polufinale i protiv koga to? 😄 p.s. sad ce Argentinci kuci na penale, taman dovoljno vremena da Luca preboli do utorka. Znači moramo da odemo prvo poluvreme na plus 30,onda Vildoza ostaje u svlačionici da gleda polufinale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Pomeriti utakmicu na 18h, pobediti istu, pa organizovati gledanje utakmice sa Vildozom među nama odmah tu na velikom video bimu. 8 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 1 minute ago, Trigger said: Pomeriti utakmicu na 18h, pobediti istu, pa organizovati gledanje utakmice sa Vildozom među nama odmah tu na velikom video bimu. Nacin da ostane Luka i dodje Kampaco,jednim udarcom sve muve😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts