Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

7 minutes ago, Drug Crni said:

Ma,svejedno..kako god..dosao bih na jednu utakmicu sa dvojicom ortaka,ali koliko pratim na forumu - to je nemoguca misija (kupovina ulaznica).

Ulogujes se na tickets.rs sat, sat ipo pre pocetka online kupovine i cekas da dodjes na red.

Sanse su pola-pola.

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Firga said:

 

Lepo si rekao, AKO je tacno. Do sad postoje samo price rekla kazala. Jedino zvanicno objasnjenje je da je tacno da smo izmirili sve obaveze, ali nas kaznjavaju da nam se to ne bi ponavljalo. 3 meseca?!

Quote

Sankcije su uvedene uzimajući u obzir ozbiljnost prekršaja, koji uključuje kašnjenje obaveza prema igračima iz tekuće i prethodnih sezona, kao i davanje netačnih informacija, omogućavajući klubu da iskoristi neprikladnu konkurentsku prednost i nastavi sa radom.

Ovo je zvanicno saopstenje kojim je obrazlozena kazna. Cisto sumnjam da su informacije davane usmeno, s obzirom da je bio postupak u toku. Znaci da su informacije mogle da se daju kroz neki pisani oblik i da je bilo napisano nesta sto nije istinito. Neko gore je napisao kako mozda nije bila strasna stvar i da smo mozda poslali sporazum sa nekim igracem koji nije postojao. Prosto nisam mogao da verujem sta citam. U tom slucaju je neko morao da falsifikuje potpis tog igraca, sto je krivicno delo i to ozbiljno. 

Prosto sam frapiran odnosom naseg naroda prema krivicnim delima. Cuj potpis na sporazumu falsifikovan i to nije nista strasno. Rodjace sutra ce neko da falsifikuje tvoj potpis i podigne neki mikrokredit tipa 5000 evra pa ga vracaj sa kamatama, ali nema da se zalis ipak to nije nista strasno.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Objasnjenje kazne je poprilicno precizno iako je bez potpunih detalja. Ili su menjane brojke ili je poturen nepostojeci sporazum. I u jednom i drugom slucaju je rec o zabranjenim radnjama, prvi put iz oblasti knjigovodstva i predstavlja krivicno delo, drugi put je rec o falsifikatu i opet je rec o krivicnom delu. Otprilike su nas uhvatili u vrsenju krivicnog dela i shvatili su da smo prevaranti, ali ne usmeni, vec ona vrsta prevaranata koja bi u njihovoj zemlji zavrsila u zatvoru. Otac Stefi Graf je zaglavio 10 godina kada su ga uhvatili da je ceprkao po brojkama kako bi platio manji porez. To je otprilike kao kad bi kod nas Noletov otac otisao u zatvor. Znaci tolerancija 0 na ceprkanje po brojkama, a da ne pricamo o falsifikovanju.

Po meni je steta ogromna po ugled, nemerljiva. Ko pristojan zeli da ima posla sa osobama koje ce posegnuti za krivicnim delima kako bi ostvarila svoj cilj. Da li bi bilo ko od Vas poslovao sa osobom za akoju zna da je odgovarala pred zakonom zbog prevara ili bezite iz posla od takvih. Jako losa slika je poslata i jako je zalosno sto je nama to onako, nista strasno. Zapadnjacima je strasno i mislim da sa njihove tacke gledista nismo mnogo kaznjeni.

Naravno, mozda ja gresim i mozda je u pitanju nesta blaze, tj neki usmeni vid komunikacije, ali cisto sumnjam i smatram da je klub morao izaci sa preciznim objasnjenjem o cemu se radi jer su implikacije trakve da se smatra da je neko unutar kluba pocinio krivicno delo u poslovanju sa EL i naneo nam nemerljivu stetu. Prosto klub ima obavezu da nas obavesti. Ne zakonsku, barem ne nama.

Edited by kokodakalo
  • Like 8
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ne vidim na koji način ćemo dobiti Facua za EL pre tog 1.3.

Žalbe očigledno nema, ostala je samo opcija pomilovanja od CEOa. Ne znam zašto bi to uradio kad već nije do sada, posebno jer hajp oko zabrane registracije polako jenjava.

 

Zato akciju #FreeFacu ne da nije trebalo pokrenuti, već je moralo još intenzivnije da se radi na toj vrsti medisjkog pritiska. Naravno, pošto cela ova priča ne potiče od menadžmenta kluba, koji nije sposoban da na pravi način odreaguje u većini situacija, već od Nedovića, jasno je da ni ne postoji neki plan šta dalje. Prepušteno slučaju i inerciji, kao i u toliko primera ranije, pa ko se oseti pozvanim da tvitne ili ovaj hashtag promoviše dalje - super. A postoji kritična masa na internet nebu. Ta masa ima i neke kapitalce čija reč ima veliku težinu, pa umesto da se lobira i promoviše ova priča preko njih, preko agencije koja zastupa Facua i svih drugih interesenih grupa, mi kao klub ćutimo i pravimo se mrtvi. Potcenjujemo uticaj meke moći, treba nam mnogo više od nošenja majica sa Facuovim brojem.

 

Nekako ćemo dogurati i do tog famoznog 28.2. Ali ja opet izražavam sumnju da i tada može biti problema ili "problema", pa da se desi da nam volšebno uskrate Facua do kraja sezone. Posebno ako kojim slučajem u tom momentu budemo i dalje u igri za Top8. I moram još jednom da naglasim da ova proizvoljno određena dužina kazne nije bila usmerena samo posredno i samo protiv Camrazza, pa i Polonare koji je bio gotova stvar, već direktno protiv KKCZ. Ali ne njene "kase", već takmičarskih ambicija u ovoj sezoni. Jer sa njima dvojicom, uz postojeći roster i trenera, Zvezda bi nesumnjivo bila legitiman plej-of tim. Da li su se EL i najuticajniji timovi iste toliko uplašili da će tamo biti dva tima iz Srbije, pa se udara na onog na koga je lakše i prihvatljivije udariti?

 

A ona priča da su hteli da od ovoga naprave primer je tek smešna. Primer za koga? Za preostalih 12 timova osnivača? Ili za one koji pokušaju da pređu njihovu nacrtanu liniju koja se ne sme preći?

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Meni deluje da smo podneli papire da je sve izmireno, a imali smo sklopljen dogovor sa igracima da cemo ih isplatiti, kao i do sada. 

Ako je tako, jeste prekrsaj, ali nije toliko koliki se predstavlja. Pogotovo sto nikom nismo ostali duzni, jednostavno placas kada imas para. To kod nas znaci kada se neko iz vlasti smiluje.

A znam i na koga iz vlasti mi lici to da nemamo novca da zadrzimo ekipu i trenera u julu cemu smo se svi nadali, nemamo da isplatimo redovna dugova tokom sezone, a u januaru kada je dogorelo imamo i za Kampaca koga niko nije ni ocekivao. 

Cuveni drama queen - ko sirotinja, daj pet karata (Kampaca).

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

Saša Obradović:

"Osećam odgovornost i želim da se oglasim o mom potezu protiv Crvene zvezde i šta sam uradio. Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga", dao je Obradović kontekst i dodao:

"Kada sam došao na utakmicu, desilo se nešto spontano sa navijačima. Počeo sam da plačem i bilo je veoma emotivno. Morao sam nešto da uradim kako bih im se zahvalio. Svako bi ovo trebalo da shvati. Ja sam sad ovde i profesionalan sam. Radiću svoj posao na najvišem nivou. Nadam se da će svi razumeti ovo."

 

  • Like 31
  • Love 7
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Redstar0356 said:

Zelim da se pokajem sto sam Filipa Petruseva nazvao Rade Zagorac 2.0

 

... ko razume oprostice, ko ne razume nece....

 

I tebe ponele emocije? 😄😛

Edited by Firga
  • Like 3
  • Ha-ha 13
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Redstar0356 said:

Zelim da se pokajem sto sam Filipa Petruseva nazvao Rade Zagorac 2.0

Ja zelim da se pokajem kad sam napisao da ga je besmisleno dovoditi na samo jednu godinu.

I dalje mislim da je jako lose resenje potpis na jednu godinu, ja licno ga nikad ne bih uzeo na godinu dana posle godinu dana sedenja na klupi, ali je bolje i tako nego nikako.

Link to comment
Share on other sites

Ја бих мало о сјутрашњем мечу. 

 

Чини ми се никад мање нервозе пред меч против Будућности, и то ме радује. Врло лијепо, здраво саопштење управе Будућности и надам се да ће имати одјека и у публици. 

 

Будућност је легија странаца. Лише Поповића који разумије и дише подгорички, нема играча који игра срцем. Доведени су странци којима је Подгорица једногодишње мјесто пословања. Ни један странац није доживио онај болесни ривалитет и мислим да ако кола крену низбрдо, нит имају играчи, а ни ВЈ елана да преокрену. Имамо џебане да им уђемо у кожу, прије свега Грину, Рејнолдсу и Хејнсу, а ако их увучемо у нервозу, ништа од њих. Наравно, страшно ће бити битан критеријум суђења, јер играмо много агресивније од њих.

 

Врло су млака екипа, без идентитета и без јасног лидера. Каба може направити проблеме нападачки, али му се често десе мечеви ђе буде само физички присутан. Ваљало би да отворимо меч одлучно, без зајебанције, агресивно (што није често био случај ове сезоне у АБА-и), јер ако Рејнолдс и Грин опусте руку, ту видим једини начин да меч пође нежељеним током.

 

Не видим проблем да Кампањола ћера 30 мин. Жељан је игре, жељни смо ми њега. Митар би могао са Кабом, да га мало увуче у проблем с фауловима, подигао се против Монака, а има до тога што ће играти против бившег клуба, то је вазда мотив више. Волио бих да их угушимо одбраном, да Деспот и Лепи Лаза имају важну улогу. Биће простора да се трио фантастико растрчи. Очекујем доста отворених шутева споља, јер нема шансе да могу да преузимају са сидрашима од центара, притом тимска одбрана им је баш, баш хаотична. Е сад на нама је да убацимо нешто споља, не мора на оном нивоу као против Монако, али неких 40% је довољно, то ће онда отворити простора и да се пробија јако и до самог краја.

 

Као што написах, нема Будућност ове године идентитет, али овакав меч им може значити масу на пољу самопоуздања. Сигурно неће спустити гаће авансно. Једини ми је страх да ми одиграмо на нивоу ангажованости као против Сплита 1/2 и да им омогућимо да се опусте.

 

Једва чекам меч! Напред Звездо ❤️

 

 

  • Like 31
Link to comment
Share on other sites

Ja zelim da se pokajem kad sam napisao da ga je besmisleno dovoditi na samo jednu godinu.
I dalje mislim da je jako lose resenje potpis na jednu godinu, ja licno ga nikad ne bih uzeo na godinu dana posle godinu dana sedenja na klupi, ali je bolje i tako nego nikako.
Petrušev je ipak u Efesu odigrao 22 EL tekme sa 9 mpg i 13 u turskoj ligi sa 22 mpg. I Žoc je takav ugovor smatrao besmislenim što nije sporno. Naravno da se Čokiju nije ,,javilo" da će se Filip ubrzo transformirati u reptora i pazario ga je iz svima poznatih razloga i to kao šestog visokog ali eto, Žoc je na kraju završio sa Brozom.
Ciganska sreća. Ši muvz in mistirijuz vejz.

Link to comment
Share on other sites

Dosta se potcenjuje faktor duplog kola u EL.  Ove sezone nisam toliko ispratio, ali prosle su evroligasi gubili kao na traci u domacim prvenstvima nakon duplog programa u EL, i to od mnogo slabijih timova od sebe.

 

Ocekujem da mnogi nasi igraci budu kao ispuvani balon, ali je pozitivna stvar sto u rukavu imamo nalozenog Kampaca, pa ocekujem da on razdrma ostatak tima i nedopusti da u mec udju sa manjkom energije.

 

Bez Kampaca mislim da bi bilo bas povuci potegni, ali sa njim sam nekako spokojan kao i vecina.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Big Ticket said:

Ја бих мало о сјутрашњем мечу. 

 

Чини ми се никад мање нервозе пред меч против Будућности, и то ме радује. Врло лијепо, здраво саопштење управе Будућности и надам се да ће имати одјека и у публици. 

 

Будућност је легија странаца. Лише Поповића који разумије и дише подгорички, нема играча који игра срцем. Доведени су странци којима је Подгорица једногодишње мјесто пословања. Ни један странац није доживио онај болесни ривалитет и мислим да ако кола крену низбрдо, нит имају играчи, а ни ВЈ елана да преокрену. Имамо џебане да им уђемо у кожу, прије свега Грину, Рејнолдсу и Хејнсу, а ако их увучемо у нервозу, ништа од њих. Наравно, страшно ће бити битан критеријум суђења, јер играмо много агресивније од њих.

 

Врло су млака екипа, без идентитета и без јасног лидера. Каба може направити проблеме нападачки, али му се често десе мечеви ђе буде само физички присутан. Ваљало би да отворимо меч одлучно, без зајебанције, агресивно (што није често био случај ове сезоне у АБА-и), јер ако Рејнолдс и Грин опусте руку, ту видим једини начин да меч пође нежељеним током.

 

Не видим проблем да Кампањола ћера 30 мин. Жељан је игре, жељни смо ми њега. Митар би могао са Кабом, да га мало увуче у проблем с фауловима, подигао се против Монака, а има до тога што ће играти против бившег клуба, то је вазда мотив више. Волио бих да их угушимо одбраном, да Деспот и Лепи Лаза имају важну улогу. Биће простора да се трио фантастико растрчи. Очекујем доста отворених шутева споља, јер нема шансе да могу да преузимају са сидрашима од центара, притом тимска одбрана им је баш, баш хаотична. Е сад на нама је да убацимо нешто споља, не мора на оном нивоу као против Монако, али неких 40% је довољно, то ће онда отворити простора и да се пробија јако и до самог краја.

 

Као што написах, нема Будућност ове године идентитет, али овакав меч им може значити масу на пољу самопоуздања. Сигурно неће спустити гаће авансно. Једини ми је страх да ми одиграмо на нивоу ангажованости као против Сплита 1/2 и да им омогућимо да се опусте.

 

Једва чекам меч! Напред Звездо ❤️

 

 

 

Popović nema veze sa Podgoricom a posebno je na Vi sa duhom Podgoričkim…

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

 

Popović nema veze sa Podgoricom a posebno je na Vi sa duhom Podgoričkim…

 

 

 

Мислио сам да игра срцем за Будућност, у том погледу. Да разумије важност дербија и ривалитет, да капира жељу навијача да се против Звезде игра на нож, знам да је Цетињанин момак. Нијесам мислио буквално, али свакако хвала што си ме исправио.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dosta se potcenjuje faktor duplog kola u EL.  Ove sezone nisam toliko ispratio, ali prosle su evroligasi gubili kao na traci u domacim prvenstvima nakon duplog programa u EL, i to od mnogo slabijih timova od sebe.
 
Ocekujem da mnogi nasi igraci budu kao ispuvani balon, ali je pozitivna stvar sto u rukavu imamo nalozenog Kampaca, pa ocekujem da on razdrma ostatak tima i nedopusti da u mec udju sa manjkom energije.
 
Bez Kampaca mislim da bi bilo bas povuci potegni, ali sa njim sam nekako spokojan kao i vecina.
Ne verujem da ce nam to predstavljati problem, because Faku, kao sto si i spomenuo, Vildoza se tek vratio na parket, a Nemanja je bio vremenski dobro doziran protiv Monaka. Cini mi se da je skoro kompletna ekipa za to iskoristila 4/4 zadnje utakmice.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Igramo fenomenalno, igraci pristupaju ozbiljno svakoj utakmici od kad je Dusko preuzeo ekipu. Nece se pobeda sama upisati ali bez 10-15 razlike nece proci Buducnost. Nema ni 3 Javora da im pomognu. Kakva dupla kola, pregazicemo ih kao plitak potok.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Pacino said:

Uzete karte za Virtus i Armani. Generalno će mi ovo biti prva gostovanja ikada, tako da se nadam da neću imati sreću kao uvrnuto kod komšija :lol_2:
Isto tako ko god bude išao sa foruma neka se javi u pp da se organizujemo na neko pivo da odemo pred tekmu. 

Veliki broj nasih navijaca ce biti u Milanu pogotovo, mogli bi se skupiti negde u centru pa zajedno svi do hale😃 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  u celoj ovoj situaciji nekako mi je najzalije Kampaca, on je najgore prosao a posle njega smo mi navijaci koji takvog majstora gledamo protiv Borca i MZT-a...mi smo i do sada dobijali bez njega u EL, dobijacemo i dalje samo da nas zdravlje posluzi...bice on tu za zavrsnicu i plej of...

 

  ne znam sta da ocekujem u Pg, bolji smo poprilicno, al opet tu je Javor i ekipa koji sigurno nece suditi za nas i verovatno ce se truditi da uvuku utakmicu u egal...

 

  konacno da vidimo nasu verziju BIG 3 na terenu i da uzivamo dok mozemo...

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, berti said:

I da li biste pristali na Ka-Ka trampu? Kalinu za Kampaca? Cak i da Kampacu danas skinu zabranu?

Као што каже у оном филму све би вас продао за једног Пижона, тако бих ја све продао за једног Калинића

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...