Sector Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 1 hour ago, bosMan_jr said: Raskid ozbiljne veze ili razvod braka je, po mom misljenju najozbiljniji problem u zivotu jednog coveka, osim ovakve tragedije (daleko bilo) koju si pomenuo par postova iznad. Cesto ni smrt nekog starijeg clana porodice nije u rangu sa tim. Poraz od Barse. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) 2 hours ago, Laki21 said: Stabilna odnosno nestabilna situacija u ličnom i privatnom životu itekako utiče na posao. 😂 Ovoj braci od 50+ god izgleda sve lepse polovine kontrolisu upise Edited February 21, 2023 by drperce 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) Ma daj, ja ne patim kad me ostave, duze od 2 dana.. a relativno tesko nalazim a sad ce patiti, visoki, zgodni i bogati Vildoza,plus lep kao lutka. Cim izadje na ulicu moze za 5 minuta da nadje jos 3 Edited February 21, 2023 by Redstar0356 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 6 minutes ago, Redstar0356 said: Ma daj, ja ne patim kad me ostave, duze od 2 dana.. a relativno tesko nalazim a sad ce patiti, visoki, zgodni i bogati Vildoza,plus lep kao lutka. Cim izadje na ulicu moze za 5 minuta da nadje jos 3 Gospodin Rade Bogdanovic sve je objasnio terminom "proklete parustine". Nemoj padati, brate cigane... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Lukavi Doza, pukla ti je crna pogibija ako te dohvate kamenjarke. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Ja sam cuo da je Lukinoj devojci Zoki Savic slao neke snimke Luke u provodu... Sad, ako su lagali mene... 4 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Zoki je prva violina žute štampe 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Evo pitah cimera Meksikanca kako se oni (latinosi) nose sa raskidom, tj kako da lakse prebole. Kaze, citiram: "Bro, he's in Serbia, so pussy" Nema brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 22 minutes ago, John Terry said: Zoki je prva violina žute štampe 😂 Ladno sam procitao volina i jos se pitam sta pise ovaj covek 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 7 minutes ago, Pacino said: Evo pitah cimera Meksikanca kako se oni (latinosi) nose sa raskidom, tj kako da lakse prebole. Kaze, citiram: "Bro, he's in Serbia, so pussy" Nema brige Ko nije pomislio na ovu scenu... sram ga bilo. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 14 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ladno sam procitao volina i jos se pitam sta pise ovaj covek 😂 I to neka zuta violina 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 56 minutes ago, Kooineeperk said: Ko nije pomislio na ovu scenu... sram ga bilo. Ne prikazuje mi video, ali osecam da je Od sumraka do svitanja 👍 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 odgledao Lazarevica najbolji drugar mu je Stefan Peno skroz sam zaboravio na njega jbt i on je imao tesku povredu kolena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 7 minutes ago, drperce said: Ne prikazuje mi video, ali osecam da je Od sumraka do svitanja 👍 Sve znas, kao mator 😄 To je to... 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Ja sam teško podneo kad mi se udala svastika. Nisam mogao da pogodim gol na terminu malom fudbalu cele nedelje. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 3 hours ago, Урош19 said: Duško i Vildoza Znaci da mu saljemo slike motora?! 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 12 minutes ago, Decembarski said: Ja sam teško podneo kad mi se udala svastika. Nisam mogao da pogodim gol na terminu malom fudbalu cele nedelje. Dobro da nije tetka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 5 minutes ago, drperce said: Dobro da nije tetka Pomeri se s mesta kume. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 53 minutes ago, srlepajce said: odgledao Lazarevica najbolji drugar mu je Stefan Peno skroz sam zaboravio na njega jbt i on je imao tesku povredu kolena Peno je nakon što se Paunić skrasio (oženio) preuzeo ulogu top zavodnika među košarkašima, nije mu samo povreda unazadila karijeru već i taj stil života... Sad je kod Čanka u Lietkabelisu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 2 hours ago, drperce said: 😂 Ovoj braci od 50+ god izgleda sve lepse polovine kontrolisu upise Maric mog detinjstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zona Sumraka Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 13 hours ago, Carl Johnson said: Jao, to je bese onaj sa b92, brat je pre 6-7 godina ladno okacio svoju toples sliku na forum hahahahahahaha Alex Pato bese nick? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 14 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Mene je Zoki Savić u osnovnoj školi prošpijao kod nastavnice kad sam mrvio i šmrkao kredu na času srpskog jezika i književnosti. 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Kad porastem hoću da budem John Holland ako već ne mogu da budem Raduljica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Kako nas troluje zalizani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts