Jump to content

Zona Sumraka

Član foruma
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zona Sumraka

  1. Svaka čast igračima na pravoj rudarskoj pobedi sinoć! Jedno pitanje, da li se PO ABA igra u Pioniru ili u Areni? Da li je to isključivo odluka kluba ili su u "obavezi" da igraju u Areni? Pošto će Partizan evidentno imati prednost domaćeg terena, kapiram da je bolje za nas ako se igra u Areni.. (ako dođemo do finala naravno)
  2. Ovo go*no je vlast dovela tu i samo ga ona može skinuti. Mi realno teško možemo izgurati ovu priču sami. Zviždanje vepru je bitno samo ako se to bude čulo preko nekog od glavnih medija (pod kontrolom države) - to će biti vesnik ako reše da ga puste niz vodu. p.s. Žao mi je što sam se registrovao kasno pa nisam na spisku. Dodaj i mene slobodno pi*o db-ovska.
  3. Verij mi da bi bilo besmisleno. Da budem iskren nisam čuo o čemu su razgovarali, ali na osnovu moje kratkotrajne rasprave na početku utakmice i dovikivanja nakon sto se udaljio, to su ljudi koji su besramni zadnjih 30 godina a možda i duže, drugi način života ili su zaboravili ili nikad nisu živeli, svi argumenti pred njima padaju u vodu - poznaju samo svoj način komunikacije - dreka, pretnja, i zastrašivanje. Njihov argument je moć, druge ne vide.
  4. Pozdrav ljudi, došlo je vreme da vam se pridružim, čitam vas stalno - već par godina unazad na starom forumu, ali ne pišem jer prosto ništa nemam da dodam što već nije napisano. Do ovog trenutka. Na sadašnje stanje u klubu apsolutno ne postoji dovoljan broj upisa i kritika, pa eto da dam svoj skromni doprinos. Juče sam došao u halu da takođe izrazim svoje nezadovoljstvo (dolazim inače redovno -višegodišnji sezonac, ali sa drugim ambicijama naravno) i nisam izdržao da ne uđem u verbalnu raspravu sa tapšačima u humanoidnom prikazanju - čak i sa članovima prodice. Čovek (sa velikim Č) neposredno pored mene je isto negodovao svaki put kad je mali od palube imao loptu u posedu i na nevericu mojih drugara i mene, u 3/4 su iz lože sišle majka i žena malog, da ga uznemiravaju žašto on pobogu ne voli njihovog sina/muža!! Momak se bez rasprave ljubazno udaljio iz tog probranog društva na šta je dobio glasno BITANGO! Šok jbt! Ovom prilikom želim da ga pozdravim i izrazim žaljenje što mu juče nisam pružio ruku. SVAKA ČAST MAJSTORE! A nama ostalima ostaje da nastavimo sa protestima jer to očigledno deluje, da li će biti dovoljno iskreno neverujem, ali je jedino što nam ostaje - ili da prosto prestanemo da pratimo klub. Trećeg nema. PozZ
×
×
  • Create New...