madafaka73 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Uživao sam čitajući komentare, skoro koliko i gledajući utakmicu. Sve ste rekli, pa i više od toga. Pošto se velika pobeda poklopila sa još jednim slavljem, ide slika sa kapitenom. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 16 minutes ago, Webad said: Mogla bi olimpija da okrene a bogami i barsa Ja ne znam hoće li nam išta doći što nam treba? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Samo da gledamo sebe i mi da pobedjujemo, za kalkulacije ima jos vremena... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Mala molba, može li neko da okači snimak utakmice za nas koji smo ležali u bolnici ili na drugi način sprečeni da je odgledamo. Hvala unapred🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 1 hour ago, Webad said: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Efes ce sigurno biti u 8, jer su sve vreme igrali bez Larkina. Vrlo bitan poraz Makabija i Baskonije koji nailazi. Zalgiris je ozbiljna ekipa, oni ce se boriti do samog kraja. Nisu toliko losi rezultati kada se realno pogleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 3 minutes ago, BojanaCZV said: Nisu toliko losi rezultati kada se realno pogleda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ako nas dobije Zalgiris ne mozemo biti ispred njih. Nije nam ni Barsa pomogla. Sa makabijem ce biti na noz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Bitnan poraz Makabija za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Samo da mi budemo zdravi i samim tim kompletni...Što bi Duško rekao, samo treba verovati. Bukvalno nema jedne ekipe koje se bojim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Po meni dobri rezultati danas. Realno gledano Efes-Barsa nebitan meč, u Top8 će biti i jedni i drugi. Valensija-Asvel takodje nebitan meč jer moramo svakako ispred oba tima da budemo. Za Armani-Zalgiris mislim da je dobar rezultat jer Armani sad već polako i definitivno ispada iz borbe za Top8, a Zalgiris posle serije 3-0 u Evroligi je spreman za kiks protiv Zvezde. A pobeda Panatinaikosa i Partizana nama odgovoraju u svakom slučaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Trenutno smo 10, treba prestici po meni Baskoniju i Makabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ako kaniš pobijediti,ne smiješ izgubiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Mi smo bre timčina. Jebeš ove timove kojima kad se povredi jedan ili dva igrača nanizaju poraze i deluju amaterski. Stvarno Duško ima neki čarobni napitak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Jedva cekam mec sa Zalgirisom da vidimo sta ce biti. Prethodnih godina kada bi isli ekipi koja igra dobru kosarku i u formi je, a koja nije bas izraziti favorit protiv nas, obicno bi gubili lako takav mec. Ali sad smo bas opasni i trebalo bi da bude drugacije ovaj put. Bice tezak mec, ali kvalitet je na nasoj strani i moramo to da pokazemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Jedina naša šansa za top 8 su Makabi i Baskonija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Vreme je da se Zalgirisu oduzimo za proslu godinu,idemo po pobedu i da se pobijemo pa sta bude😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 1 minute ago, Laki21 said: Jedina naša šansa za top 8 su Makabi i Baskonija Zalgiris. Docice do pada kod njih neminovno ali da mi budemo ti koii cemo da zapocnemo njihov pad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 1 minute ago, Laki21 said: Jedina naša šansa za top 8 su Makabi i Baskonija + Monako i Zalgiris takodje. S' tim da ja ne bih nikako otpisivao komsije sa tamne strane brda, čak sta više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Žalgiris će nas verovatno dobiti, oni su egzemplar ekipe koja nam ne leži (sem Reala). Ekstremno čvrsti i jaki, sistem koji se gradi decenijama, strpljivi i dovoljno lukavi. Oni su sigurni za TOP 8, verovatno sa nekog šestog mesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 minutes ago, Laki21 said: Jedina naša šansa za top 8 su Makabi i Baskonija Daj mi da gadjamo 4. mesto, pa ako malo fulamo da se svejedno plasiramo na top 8. Ovako kad se gadja minimum za prolaz, uvek se izgubi. Tako mi je uvek bilo i na faksu, kada sam ucio za 6, stalno sam padao. Mora da se cilja malo vise. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Dobiće nas kurac, da prosti ovi narod! 13 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ma šta nas briga za druge, idemo redom ... 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 minutes ago, Laki21 said: Žalgiris će nas verovatno dobiti, oni su egzemplar ekipe koja nam ne leži (sem Reala). Ekstremno čvrsti i jaki, sistem koji se gradi decenijama, strpljivi i dovoljno lukavi. Oni su sigurni za TOP 8, verovatno sa nekog šestog mesta. Kume aj u 20 marke da ih dobijamo 10+ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ja imam utisak da mi igramo lakse protiv Zalgiris u gostima nego u Beogradu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts