Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, srlepajce said:

Znaci Dusko pita Petruseva kako si :classic_biggrin:

Po karakteristikama uzasan trener za "rukije" (pa njima bas treba da im se neko makar malo posveti) ali verujem da je za veterane super.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Kvaratskhelia said:

Ja odavno ne idem na live temu. Od tada mi je život mnogo bolji. Našao sam posao i đevojku, treniram, počeo sam da donosim drva iz podruma, idem u badnjake, jedem povrće, itd.

Što se kaže: krenulo te u životu. Mašala! 

1 hour ago, Naša posla 2.1 said:

Jel ima neki Obradović da smo dobri sa njim?

Neki ste dobri, a neki manje. 

Posted
2 hours ago, Snjofko said:

Dositej.

Prijatelju, taj je izgubio kosu dok je Srbima uveo krompir a usput je rekao i "Knjige, a ne zvonca i praporce!". 

Tako da ako postoji čovek s kojim je Srbin u zavadi, to je Dositej.

• Ha-ha 9
Posted

Pogledajte nas sastav na sajtu EL, ima jedna promjena 🤫😏😏🔥🔥🔥

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Nema vise Nikole Topica.

Posted
9 minutes ago, Sokmeniki said:

Pogledajte nas sastav na sajtu EL, ima jedna promjena 🤫😏😏🔥🔥🔥

Reveal hidden contents
  Reveal hidden contents
  Reveal hidden contents
  Reveal hidden contents
  Reveal hidden contents

Nema vise Nikole Topica.

Ako bih vam rekao da je u pitanju plejmejker, SVE CE VAM BITI JASNO! (FOTO) (VIDEO)

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
1 hour ago, VISOKOLETAC said:

Inace smo koliko vidim najgledaniji tim prema kapacitetu hale, 94,5% popunjenosti. Komsije su najbolje po broju navijaca.

Na toj tabeli piše da je najviše na nekoj utakmici kada smo bili domaćin bilo 7500 gledalaca. Čović se samo šeretski osmehnuo na to :classic_biggrin:

Posted

Pa već je bilo čudno: Topić bio na stranici Aba lige u rosteru FMPa, pa odjednom u 12 protiv Valensije. Verovatno su zaboravili da ga odjave od Evrolige, pa su posle skontali iz Aba lige da je registrovan za dva različita kluba za dva takmicenja. Nadam se da to ne znaci da Top mora da ostane kod nas do kraja sezone. U svakom slučaju sledeća sramota menadžmenta, ali izgleda da tu moze da radi svako šta zeli, a da ne leti iz kluba. 

• Thanks 1
Posted

Nije izgleda Covic znao u koji fmp ga je poslao 

Sala mala ne zamerite

Inače dečko ima potencijal da bude napredna verzija Stefa Jovica,šteta što je menadžment baš očajan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...