Cavani Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 49 minutes ago, DameTime said: Sa ovim primerima postoji jedan problem, a to je da u svom upisu zvučiš kao da im dopuštaš da budu gej, Hrvat ili Slovenac, dok god su korisni za Zvezdu. Sad mu vec ucitavas ono sto nije napisao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 minute ago, Cavani said: Sad mu vec ucitavas ono sto nije napisao. Hajde lepo pročitaj šta je napisao još jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Ovaj momcic sa brojem 9 Gagic jel ima neke veze sa Dobricem? Gledam njega u odbrani, vidim Dobrinja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Ne svidja mi se stav Topa. Nisam gledao juče utakmicu ali ovo što sad vidim je nešto što sam i pre kod njega viđao. Ima neki nonšalatni pristup na terenu. Igra kao da ima motku u leđima, bez spuštanja u stav, lopta kad mu je u rukama deluje da mogu da mu je u svakom trenutku oduzmu. O odbrani da ne pričam. I ne trudi se da isprati igrača. To sam mu zamerao i u prvom timu i na odbrani mora baš, baš da radi. To mu je veliki minus u igri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Ako tako nastavi, neće se nagledati seniorskog sporta. Tamo klinci moraju da riljajuna početku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Pustite decu da igraju košarku 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 4 minutes ago, Perkos2 said: Pustite decu da igraju košarku Baš tako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 4 minutes ago, Perkos2 said: Pustite decu da igraju košarku Ako je ovo što oni igraju košarka onda okej. Je l' Lučić u nekom srodstvu sa Avramovićem? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 E jbg Tope, 24/24 bacanja i onda promaseno za pobedu. Sad ce nas rutinirati u produzetku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 23 minutes ago, Čočo said: Ne svidja mi se stav Topa. Nisam gledao juče utakmicu ali ovo što sad vidim je nešto što sam i pre kod njega viđao. Ima neki nonšalatni pristup na terenu. Igra kao da ima motku u leđima, bez spuštanja u stav, lopta kad mu je u rukama deluje da mogu da mu je u svakom trenutku oduzmu. O odbrani da ne pričam. I ne trudi se da isprati igrača. To sam mu zamerao i u prvom timu i na odbrani mora baš, baš da radi. To mu je veliki minus u igri. Isto ovo se pisalo za Lorenza Browna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 11 minutes ago, L' Imperatore said: Isto ovo se pisalo za Lorenza Browna Uh. Iz tvojih usta u Božije uši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Topicu izaslo par floutera, ali sa kakvom lakocom probija i ide do kosa. Mada ga je ovaj Musicki namucio par puta, bas je napast. Sto se tice Gagica, klasican Zvezdin junior. Fizicki maksimalno spreman, moze da igra 3 utakmicu u nizu, ali vrlo malo kosarke. Gacic je druga prica, meka ruka sa 216 je uvek zanimljiv prospekt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Izgubi ovo majstor na klupi,ne bih da pisem razlog ipak su ovo mladjani momci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Izgubi ovo majstor na klupi,ne bih da pisem razlog ipak su ovo mladjani momci Мени је само нејасно зашто је Вуковића закуцао за клупу 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 minute ago, Del Piero said: Topicu izaslo par floutera, ali sa kakvom lakocom probija i ide do kosa. Mada ga je ovaj Musicki namucio par puta, bas je napast. Sto se tice Gagica, klasican Zvezdin junior. Fizicki maksimalno spreman, moze da igra 3 utakmicu u nizu, ali vrlo malo kosarke. Gacic je druga prica, meka ruka sa 216 je uvek zanimljiv prospekt. Jeste, šteta. Mada, igrati 1 na 5 celu utakmicu i dovuči ovaj tim do neizvesne završnice je po meni uspeh. Rekao bi da je ovo jedna od skromnijih generacija u modernoj istoriji našeg kluba. Musicki je osica. Osim Topa niko nije umeo loptu da prenese kad im se on natovari Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Pa nije ovo ni bitno Dobice pozivnicu za turnir Umoran Top 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 3 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Мени је само нејасно зашто је Вуковића закуцао за клупу I zasto je ubacio Lucica,decko je msm najmladji tamo i idalje nema taj bas dobar sut(vremenom ce doci) ali zadnji napad je on sutnuo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 44 minutes ago, Perkos2 said: Pustite decu da igraju košarku Samo su kod nas deca od 17,18 godina u košarci. Zato i nemamo perspektivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 32 minutes ago, DameTime said: Hajde lepo pročitaj šta je napisao još jednom. Pa jesi mi učitala, al nema veze, šta je tu je. Nisam ja dozvoljavao njima da budu gej, Hrvati ili nešto treće, ja sam ih bodrio jer su davali sve od sebe u dresu kluba za koji navijam i pri tome me nije zanimalo/nije ometalo/nisam mario za sve navedeno. da nisu igrali za KKCZV sasvim sigurno im ne bih aplaudirao zbog nacionalnosti ili seksualnog opredeljenja, nego bi mi bilo svejedno kao za random osobu iz random drzave. znaci da - veoma je bitno sto su korisni za moj klub. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 11 minutes ago, bosMan_jr said: Pa jesi mi učitala, al nema veze, šta je tu je. Nisam ja dozvoljavao njima da budu gej, Hrvati ili nešto treće, ja sam ih bodrio jer su davali sve od sebe u dresu kluba za koji navijam i pri tome me nije zanimalo/nije ometalo/nisam mario za sve navedeno. da nisu igrali za KKCZV sasvim sigurno im ne bih aplaudirao zbog nacionalnosti ili seksualnog opredeljenja, nego bi mi bilo svejedno kao za random osobu iz random drzave. znaci da - veoma je bitno sto su korisni za moj klub. Sve si ti lepo opisao, nisi ostavio mesta učitavanju. I da, početna premisa ti je pogrešna - ne treba nekom aplaudirati u bukvalnom smislu zato što je gej, Hrvat, Bosanac ili se identifikuje kao Sunđer Bob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Sve si ti lepo opisao, nisi ostavio mesta učitavanju. I da, početna premisa ti je pogrešna - ne treba nekom aplaudirati u bukvalnom smislu zato što je gej, Hrvat, Bosanac ili se identifikuje kao Sunđer Bob. Slazemo se da ne treba. Zasto ti je onda problematicno sto trazim da budu korisni za moj klub da bih im pruzio podrsku putem aplaudiranja i navijanja i da isti uslovi vaze za strejt, gej, hrvatske, srpske i igrace da Zelenortskih ostrva? da li mislis da bih imao problem da je Hezonja igrac KKP koji je dao x poena u pobedi protiv Reala i za to dobio ovacije? evo pomoci cu ti - ne bih imao problem Edited April 2, 2023 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 44 minutes ago, Čočo said: Samo su kod nas deca od 17,18 godina u košarci. Zato i nemamo perspektivu. Koliko ima tih od 17,18 godina u ekipama koje igraju EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) 27 minutes ago, bosMan_jr said: Slazemo se da ne treba. Zasto ti je onda problematicno sto trazim da budu korisni za moj klub da bih im pruzio podrsku putem aplaudiranja i navijanja i da isti uslovi vaze za strejt, gej, hrvatske, srpske i igrace da Zelenortskih ostrva? da li mislis da bih imao problem da je Hezonja igrac KKP koji je dao x poena u pobedi protiv Reala i za to dobio ovacije? evo pomoci cu ti - ne bih imao problem Ako se svi slažemo da treba poštovati igrače nevezano za nacionalnost, veroispovest, seksualno opredeljenje i(li) boju kože, zašto je onda potrebno gest navijača Partizana secirati i tražiti različite motive da im se taj gest pripiše? Ako se svi slažemo da je to pozitivan primer u našem sportu (s obzirom na istorijat sukoba između naroda na ovim prostorima i činjenicu da je nacionalizam u Srbiji još uvek snažno izražen), zašto je problem napisati samo "super gest navijača"? I ne napisati ništa više sem toga. Edited April 2, 2023 by DameTime 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Priča Hezonja - Grobari ima stariju paralelu kod nas sa Kruno Simon - Cigani. Mislim da nema potrebe da podsećam kakav je aplauz i ovacije dobio pre nekoliko godina. I to ne jednom. Hezonja duži period koketira sa navijačima Partizana. Na utakmici sa Realom je pokušao da spreči izbacivanje navijača iz prvog reda. Jasno je zašto je dobio aplauz. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 23 minutes ago, Perkos2 said: Koliko ima tih od 17,18 godina u ekipama koje igraju EL Ne znam. Znam samo da u sadašnjoj košarci sa 17,18 nisi više dete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts